Bugünle beraber 3 gündür sigara içmiyorum yaş 17 3senedir iciyordum ve birakmaya karar verdim.Allah'ima çok şükür pek aramiyorum şu anda arada bir geliyor ama 2 3 güne hepsi bitecek inşallah... bunlari yaziyorum içimdeki mutlulugu bilemenizi sadece sizinle paylaşmak istedim sadece.yanliş anlamayin lütfen bu kararirimi azimle sürdüreceğim inşallah..hepiniz bu illetten kurtulmasini temmenni ederim bende ozenti erkeklik hava ile basladim coğumuz zaten böyle başlamadi ama insanin eline hic bir sey gecmiyormuş bunu içen insanda anliyor ama devam edebiliyor ve ya benim gibi birakmaya calisiyor ama hepimiz biliyoruzki sadece kendi paramizla kendimizi zehirliyormusuz...
Hepinizin bu illetten kurtulmasi icin Allah yardimciniz olsun...
amin
Üç yıl da az değil ama zararın neresinden dönersen kardır. Oruç tutmuyorsan sigarayı bırakmaya başladığın şu günleri oruçla değerlendirebilirsin. Sigarayı bırakmana da yardımcı olacaktır.
tebrikler inşallah devamı gelir
sana kötü bir haberim var,1.5 sene oldu birakali ama insanin bazen aklına geliyor. 7 8 ay önce rüyalarımda sigara içiyordum,şaka gibi ama 6 7 sene günde 2 paket içtim.ALLAH'a çok şükür bıraktım bu illeti idarene sahip çık sakın 1 tane içeyim bişey olmaza düşme
tebrik ediyorum hocam.gerçekten istemek lazım bırakabilmek için sen bunu başarmışsın.bende bu istek yok işte
quote:
Orijinalden alıntı: elijah34
tebrik ediyorum hocam.gerçekten istemek lazım bırakabilmek için sen bunu başarmışsın.bende bu istek yok işte
bu kimine göre değişiyor tabi benim birakmamdaki temel sebepplerden biri misafirliğe gidiyorum içemiyorum içsem zehir gibi kokuyorum utaniyorumm daha yaşim kaç haklilar ...
Hocam tebrik ediyorum bende, bende istek var istedigim zaman bırakabiliyorum ama etrafımda bi sinirlendigim olay oluyor direk bu lanet şeyi arıyorum ya hemen içiyorum rahatlatıyor beni..
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
Hocam tebrik ediyorum bende, bende istek var istedigim zaman bırakabiliyorum ama etrafımda bi sinirlendigim olay oluyor direk bu lanet şeyi arıyorum ya hemen içiyorum rahatlatıyor beni..
çok bilmişlik yapmak istemem ama resmen sen kendini fiziksel olarak değil psikolojik olarak bağlamissin sigaraya içim sinirim geçer ve ya sinirlendim sigara içmem gerek gibi bunlar senin kafanda oluşanlar bunlari aklindan cikarmak yenmek lazim inan bende senin gibiyim gibiydim.biraktim diyebilmek lazim sigarayi biraktikta sonrasinda olabilecek güzel şeyleri düşünmek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme