Şimdi Ara

Sigaranın spora etkisi var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 seneye yaklaştı sigaraya başlayalı.Günde 1 1.5 paket içiyorum.Bi iki kere bırakmayı denedim bırakamadım.Dün de fitness a yazıldım.Spora gidenler size olumsuz bi etkisi oluyo mu ?



  • sigaranın değil de alkol un çok etkisi olduğunu duymuştum.alkol bildiğin kasları eritiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok olmaz spordan sonra 1 adet protein tozu niyetine içebilrsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigarayı bırakmış bir dişçi abim anlatmıştı, sigara içiyorken 6 metre dalıyormuş,bırakınca 3 metre dalamıyorum dedi, sanırım sigara dopaminerjik etkiyle egzersiz kapasitesini arttırıyor, tabi uzun vadede ciğerleri bitirdiği için tam tersi bir durum olacağı aşikar
  • Diye sormaz mı bide ,

    işte o an sinirlerim tepeme çıkıyor yahu
  • Sigara yüzücüler için performansın rezil olup bitmesi demek evet. Fakat fitness için de zararlı çünkü hem nefes ritmini bozuyor hem de kan dolaşımını yavaşlatıyor. Ayrıca spor tek sebep olmamalı. Şu an hastanede kanserle mücadele eden ve durumları ağır olan 4 kişi tanıyorum. Hepsinin ortak özellikleri de yıllarca sigara tüketmeleri.

    Sigara bırakılamaz bir şey değil. Benim babam 35 yıl içtikten sonra bile bıraktı. Ben de birkaç yıl içtikten sonra bırakabildim ve farkettim ki önemli olan kafada bitirmek. Kararlı olmak. O zaman canın sigara çekmiyor, çekse bile masaya yumruğunu vurup kendini tutuyorsun.
  • Ne anlamı kaldı sporun, az içmiyosun bide.

    Elektroniğe geç , kafan rahat olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-Sigara demişken bilmem farkeden oldu mu dünyada milyarlarca normal sigara içen var ancak sadece e-sigara içenlerin yasadığı sorunlar medyada haber konusu oluyor, geçenlerde bir dükkanda cebinde e-sigarası patlayan kişi haberi vardı. Yani e-sigaraları tehlikeli ve sakınılması gereken şeyler gibi gösterme cabası var amaç ise tekrar sigaranın kucağına oturtmak insanları, her tarafta özel hastanelere ek olarak yeni Şehir Hastaneleri açılmaya başladı bunların çarkı nasıl dönecek düşünmek lazım.

    arkadaşın sorusuna geliyorum bir ark cok güzel cvp vermiş: Spor sonrası protein tozu olarak kullanabilirsin : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.