Şimdi Ara

Sigara nasıl bırakılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok muhterem, sevgili arkadaşlar, forumdaşlar, yoldaşlar, soru açık.Annemle anlaştık, sigarayı bırakacak.Kolaylaştırıcı yöntem, yol arıyoruz.Deneyimlilerden yardım istiyoruz.

Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar sevgiler.

Dünya dertleri zehir, şarap panzehir.
  • Şahsen ben bundan 1 ay önce sigarayi burakiyorum dedim ve son sigarami yaktım yariya gelmeden söndürdüm ve o dk dan sonra içmedim irade lazım insan içmicem demeli.
    Cafeye,kahvehaneye,arkadaslarim vs her yerde bulundum sigara içilen ama içmicem dedigimden dolayi içmiyorum insanin kendisinde olcak birakma arzusu.

Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel

Şahsen ben bundan 1 ay önce sigarayi burakiyorum dedim ve son sigarami yaktım yariya gelmeden söndürdüm ve o dk dan sonra içmedim irade lazım insan içmicem demeli.
    Cafeye,kahvehaneye,arkadaslarim vs her yerde bulundum sigara içilen ama içmicem dedigimden dolayi içmiyorum insanin kendisinde olcak birakma arzusu.

bende içiyodum eskiden içmicem dediğimden beri azıma sürmedim. dedemde öyle bıraktı. günde 1-2 paket içen adam içmicem dedi bi daha da içtiğini görmedim. irade olacak..

Orjinalden alıntı: c0ss

Sigara bırakılmaz ara verilir..

Seni sigarayla ilgili hangi konuda görsem sigarayi savunuosun

Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu

Allen Carr

Geçen gün ''Nasıl Yani? '' diye bir programda bu kitabı çeviren adamı gördüm.Ama vaktim yoktu izleyemedim.Etkili yöntemlerden bahsediyor sanırım.Bunun hakkında bilgisi olan var mı?
    Dünya dertleri zehir, şarap panzehir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sigara kafa yapar mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yoldaş ne ayak sigara bırakmak dediğin nedirki içiyorum veya içmiyorum kafada başlayıp biten durumlar bunlar,kişinin sağlamlığının göstergesidir buna irade de diyorlar.
  • sigarayı azaltarak değilde birden bırakırsan sonuç verir

Orjinalden alıntı: Judas Kiss

quote:

Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel

Şahsen ben bundan 1 ay önce sigarayi burakiyorum dedim ve son sigarami yaktım yariya gelmeden söndürdüm ve o dk dan sonra içmedim irade lazım insan içmicem demeli.

bende içiyodum eskiden içmicem dediğimden beri azıma sürmedim. dedemde öyle bıraktı. günde 1-2 paket içen adam içmicem dedi bi daha da içtiğini görmedim. irade olacak..

bende aynı sekılde bıraktım 8 yıldır ıcıyordum.
    Anakart: Asus ROG Strix X570-F Gaming İşlemci: Ryzen 5600x İşlemci Soğutucu: ID COOLING 240L liquid cooler Ekran Kartı: Zotac RTX 3080+3060ti+3060+gtx1070 Ram: Corsair Vengeance Pro Led 2x8 16 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB x2 SSD: Samsung 850 Pro 250 GB Güç Kaynağı: Corsair 850W +80 Gold Kasa: Corsair graphite 760T arctic Monitör: Asus 27" MG279Q 2K 144hz IPS Klavye: Corsair K70 Lux mx blue Mouse: Steel Series Sensei Raw Mousepad: Kingston Hyper X long mat Kulaklık: Audio Technica M50Oyun Kulaklıgi: Audio Technica ADG1X Hoparlör: Kef Q100 Amfi:Onkyo A9030

• quote:

Orjinalden alıntı: ozobozo

sigarayı azaltarak değilde birden bırakırsan sonuç verir

Aynı taktiği 4 ay önce uyguladım sonuç başarılı.

4 aydır içmiyorum. Hiçbir şekilde aramıyorum sigarayı.

Özellikle de yemeklerden sonra.
  • Sigarayı bırakmak iki sigara arasında geçen zamana denir

davidoff classic 5 ytl x 365 = 1825 ytl 1 yılda 1 pc alınır bu paraya

Sigara nasıl bırakılır?

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

bırakılmıyor yöntem arıyorum ama yok bana parasal yönden cok koyuyoryoksa bırakmam hani o pranın cebime kalmasıın istiyorum yaklıaşık 1 yıldır içiyorum aşağı yukarı zararım

Daha 1 yıllıksın nasıl bırakılmıyor.

5 6 yıldır içenler bırakıyorda sen nasıl bırakamıyorsun.

30 sene içen nasıl bırakıyor.

Kandırma kendini.

Kır paketi at bakalım ne olacak. Evlat acısı gibi koyacak sana ama günde o parayı cebine koysan daha kârlı çıkarsın.

• daha yaşım küçük 16 ve başlayalı 1 yıl bile olmadı uzun zaman süren ilişkimi bitirdim bi tane yakayım dedim o oldu hala yakıyorum yemeklerden sonra berbat oluyo insan 4 5 saat içmediğim zaman beynim uyusuyo ama ole fazlada içmiyorum bi paket 3 -4 gün gidiyo ole oluyoki 4-5 gün

<< Kaybedenler Klübü >>

"Yanlızlığa terkedildiyseniz..."
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

bırakılmıyor yöntem arıyorum ama yok bana parasal yönden cok koyuyoryoksa bırakmam hani o pranın cebime kalmasıın istiyorum yaklıaşık 1 yıldır içiyorum aşağı yukarı zararım

Daha 1 yıllıksın nasıl bırakılmıyor.

5 6 yıldır içenler bırakıyorda sen nasıl bırakamıyorsun.

30 sene içen nasıl bırakıyor.

Kandırma kendini.

Kır paketi at bakalım ne olacak. Evlat acısı gibi koyacak sana ama günde o parayı cebine koysan daha kârlı çıkarsın.

onun için bırakmak istiyorum en azından param cebime kalsın

• sigarayı bırakıyorum dediğin an, sigara bırakılır arkadaş. kolay bırakmaydı felan bunlar hikaye, herşey zihinde biter.
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!
  • yabancı sigaraların içinde bağımlılık arttırıcı uyuşturu madde kullanıldığına dair söylentiler var. bu konu hakkında bilgisi olan varmı? winston soft kullanıcısıyım bana sorarsanız yüksek dozda uyuşturucu var bu meretlerin içinde
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.