Bildirim
Sigara mevzusu..
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sigara içeceğine rakı iç, rakı candır :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
babanın rakı uzatmasında ne var bolum . memleket trakya . rakı 10 yaşından beri babamla içiyoz .
sigara mevzusuna gelince ben 19 yaşındayım valla babam sigara içtiğimi biliyor ama karşısında sigara içemem . çünkü sigarası bitince gece odama girip cebimden paketimi alıyor . onun yanında sigara içmiyorum . senin kide bu muhabbet . baba sigara içiyom diyemezsin . sigaranı iç , babanda bilsin . ama karşısında çıkıp baba sigara içiyom deme . benimkiler lise 2,3 den beri kınama , uzaklaştırma felan aldım lisede . artık alışmaya başladılar yani . kaç sene oldu 3,4 sene felan işte . hiç bir aile çocuğunun sigara içmesini kaldıramaz . -
Sigarayı baban da verse içme.. -
Lise 3 te arkadaş ortamı yüzünden 2 ay sigara içmişliğim var. 10 paket civarı sanırım
Sonra bırakmıştım. İyi ki bırakmışım. Bakıyorum çevremde millet üniversite sınavı yüzünden sabah akşam içiyor hatta içmeyenler de başlamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
astım başladı ,bıraktım . ölecek gibi öksürüyorum. salaklık etmeyin, alışmadan bırakın. arkadaşım alıştı şimdi bi saat duramıyor içmeden -
Tavsiyem 1 aydır içiyorsan hemen rahatça bırakabilirsin.Bir insanın bağımlı olması için 6-8 ay geçmesi lazım.
Konuya gelirsek 5 senedir sigara içiyorum anne ve babama hiç içerken yakalanmadım.İçtiğimde hiç söylemedim ama 2 karton sigara bulmuşlardır bu zamana kadar odamda.Yani içtiğimi biliyorlar ama demedim böylesi daha iyi.Sadece babam bana ''evlenip çoluk çocuğa karışınca yanımda sigaranı içersin'' demişti :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X