Şimdi Ara

Sigara mevzusu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yaklaşık 1 ay önce sigara içmeye başladım babama bu mevzuyu açmak istiyorum babam zamanında bana rakı uzatmış insan (babamın önünde içip sevmemiştim) sizce içtiğimi öğrenirse ne der? hadi babam neyse annem sigara sevmiyor babama da bırak dıyor sizce babam ne der?

• Sigara içeceğine rakı iç, rakı candır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babanın rakı uzatmasında ne var bolum . memleket trakya . rakı 10 yaşından beri babamla içiyoz .
    sigara mevzusuna gelince ben 19 yaşındayım valla babam sigara içtiğimi biliyor ama karşısında sigara içemem . çünkü sigarası bitince gece odama girip cebimden paketimi alıyor . onun yanında sigara içmiyorum . senin kide bu muhabbet . baba sigara içiyom diyemezsin . sigaranı iç , babanda bilsin . ama karşısında çıkıp baba sigara içiyom deme . benimkiler lise 2,3 den beri kınama , uzaklaştırma felan aldım lisede . artık alışmaya başladılar yani . kaç sene oldu 3,4 sene felan işte . hiç bir aile çocuğunun sigara içmesini kaldıramaz .
  • Sigarayı baban da verse içme..
  • Lise 3 te arkadaş ortamı yüzünden 2 ay sigara içmişliğim var. 10 paket civarı sanırım
    Sonra bırakmıştım. İyi ki bırakmışım. Bakıyorum çevremde millet üniversite sınavı yüzünden sabah akşam içiyor hatta içmeyenler de başlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astım başladı ,bıraktım . ölecek gibi öksürüyorum. salaklık etmeyin, alışmadan bırakın. arkadaşım alıştı şimdi bi saat duramıyor içmeden
  • Tavsiyem 1 aydır içiyorsan hemen rahatça bırakabilirsin.Bir insanın bağımlı olması için 6-8 ay geçmesi lazım.

Konuya gelirsek 5 senedir sigara içiyorum anne ve babama hiç içerken yakalanmadım.İçtiğimde hiç söylemedim ama 2 karton sigara bulmuşlardır bu zamana kadar odamda.Yani içtiğimi biliyorlar ama demedim böylesi daha iyi.Sadece babam bana ''evlenip çoluk çocuğa karışınca yanımda sigaranı içersin'' demişti :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.