Şimdi Ara

Sıfırdan Yazılım Geliştirici Olma Serüvenim (02.06.2022) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
21
Favori
4.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

yurt dışına kaçma planın var mı?

var ise takribi ne kadar süren kaldı?

• caga_89 kullanıcısına yanıt

Normalde vardı ama geçen seneden beri freelance işlerle dolar kazanıyorum. Burada bozdurup harcamanın daha mantıklı olduğuna karar verdim.  Amacım o yüzden dolar kazanıp remote olarak burada yemek.

• scientia kullanıcısına yanıt

nasil kazaniyorsun hocam

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

Bir arkadaşım var. ABD'ye taşındı. Onun da yazılım dışı startup'ı var. Ona yardım etmiştim. Sonra o da ABD'den bana bir müşteri buldu benzer iş için. Saati 15$ anlaştım. Üç ayda projeyi teslim etti. Çok beğendiler. 300$ daha fazladan prim verdi müşteri. Sonra da o da başkasına tavsiye etti derken sürekli iş geliyor. Boş vaktim olduğumca yapıyorum. Aynı zamanda İstanbul'da kurumsal bir firmadayım. Oradan da sigortam yatıyor maaş çok yüksek olmamasına rağmen. Kısacası network ile oldu ki ABD'ye taşınan arkadaşla gönüllülük yaptığım yerde arkadaş olmuştuk. Network ve sosyalleşme de önemli.

• scientia kullanıcısına yanıt

tebrik ederim hocam. sizin adiniza mutlu oldum

• okul bittimi hocam

• quarisret kullanıcısına yanıt

Bitmedi henüz. Seneye mezun olacağım.

• Nasıl gidiyor hocam? Yazılım bilgin ne seviyede ve Türkiye'de mi kariyer yapmayı planlıyorsun?

• The Management kullanıcısına yanıt

Hem iş hem okul çok yoruyor. Programlama kısmında çok sorun yaşamıyorum. Donanım tarafında sorun yaşıyorum. Şu an freelance işler alıyorum. Gelirim iyi oldukça Türkiye şartlarına göre. Okul bitince de Bodrum'a taşınmayı planlıyorum. Yurt dışı düşünmüyordum normalde ama deprem olayları psikolojimi bozdu. İyi bir fırsat olursa gidebilirim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.