Şimdi Ara

Sıfırdan Yazılım Geliştirici Olma Serüvenim (02.06.2022) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
21
Favori
4.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Veri bilimi konusunda bilgim yok ne yazık ki. Şu an yapabildiklerim sınırlı; web ve mobil uygulama geliştirme, orta seviyede C, Java programlama biliyorum. Okulda da şu an matematik derslerine yoğunlaştım. Sanırım birkaç sene içinde tavsiye verebilecek duruma geleceğim.  

• scientia kullanıcısına yanıt

Anladım hocam canın sağolsun :D alanlarımız çok farklıymış  

1-2 sene sonra güncellersen konuyu ben de yazarım ne yaptık ne ettik konuşuruz :D güzel oluyor öyle konular. Favoriye ekledim bakalım konuyu. Ben de bu sene mezun olacağım.

• dgs ye nasıl çalıştınız?

• QuarisTR kullanıcısına yanıt

Karekök MPS ile Palme Paragraf kitabını bitirip bol bol deneme çözdüm. Ancak yeni nesil problem sorularının sayısı gittikçe artıyor. Ona ayrı çalışmak lazım.

• Neler yaptın hocam 7 ay önce yukarıda yorum atmışım görünce dedim ne çabuk geçti zaman diye :D

• Ben bosuna demiyorum yazilim ogrenin diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Management kullanıcısına yanıt

75 krediyi tamamladım bir sene sonunda. Yaz okulunda da 10 kredi alacağım. Bundan sonra alan dersleri başlıyor :)

• benzer durumlardayız. ben de şuradan rezimi alayım bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: scientia

75 krediyi tamamladım bir sene sonunda. Yaz okulunda da 10 kredi alacağım. Bundan sonra alan dersleri başlıyor :)

Hayırlı olsun hocam :) bende öğrendiğim beceriler ile staj veya iş kovalamaya çalışacağım ama bakalım

• yeni gelişme varmı

• yaşıyomusun

• hort

• bu dgs denen bo$ bele$ sınav hala yapılıyor mu? derhal 1ptal edilmesi $art.. normal yoldan bir $ey olamayacak adamlar 2 dersten sınava girip mühendis avukat falan oluyorlar.. e$itlige aykırı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 1 Ağustos 2022; 20:39:55 >
  • Yaşıyorum. Sorusu olan varsa sorabilir.

• var mı kaldığın ders. fizik 2 calculus 2 verdi isen rahatsın.

staj vs nasıl buluyorsun

• ShibLeg kullanıcısına yanıt

Verdim o dersleri. Vodafone'da staj yapmıştım. Onu saydırdım yazılım stajına. Donanım stajı için de şu an network firmasında çalışıyorum. Onu saydırdım.

bende dgsciyim ceng okuyorum daha :) üstteki üye ağlamış kazanamayınca cengi .

kaç kredi şu an verdin . ortalama benim düştü ön lisansa göre. dersler zorlaşıyor

100/153 tamamladım. 53 kredi kaldı. Evet, dersler oldukça zor ama ben şikayetçi değilim. Kampüsten baya faydalanıyorum ve mezun olmak için acelem yok.  Yüksek lisansta düşünüyorum burada. 3 ortalama mezun olursam harika olur. Hocam sen neredeydin?

beykent ben. 125 kredi aldım-verdim sınıf 3 benimde ş. birde azami süre önlisansta geçen süre ekleniyormuş onu dikkat et.

Evet, eklendi. 4 sene daha okuma hakkım var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.