Veri bilimi konusunda bilgim yok ne yazık ki. Şu an yapabildiklerim sınırlı; web ve mobil uygulama geliştirme, orta seviyede C, Java programlama biliyorum. Okulda da şu an matematik derslerine yoğunlaştım. Sanırım birkaç sene içinde tavsiye verebilecek duruma geleceğim. |
Sıfırdan Yazılım Geliştirici Olma Serüvenim (02.06.2022) (3. sayfa)

-
-
Anladım hocam canın sağolsun :D alanlarımız çok farklıymış
1-2 sene sonra güncellersen konuyu ben de yazarım ne yaptık ne ettik konuşuruz :D güzel oluyor öyle konular. Favoriye ekledim bakalım konuyu. Ben de bu sene mezun olacağım.
-
dgs ye nasıl çalıştınız?
-
Karekök MPS ile Palme Paragraf kitabını bitirip bol bol deneme çözdüm. Ancak yeni nesil problem sorularının sayısı gittikçe artıyor. Ona ayrı çalışmak lazım.
-
Neler yaptın hocam 7 ay önce yukarıda yorum atmışım görünce dedim ne çabuk geçti zaman diye :D
-
Ben bosuna demiyorum yazilim ogrenin diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
75 krediyi tamamladım bir sene sonunda. Yaz okulunda da 10 kredi alacağım. Bundan sonra alan dersleri başlıyor :)
-
benzer durumlardayız. ben de şuradan rezimi alayım bakalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: scientia75 krediyi tamamladım bir sene sonunda. Yaz okulunda da 10 kredi alacağım. Bundan sonra alan dersleri başlıyor :)
Hayırlı olsun hocam :) bende öğrendiğim beceriler ile staj veya iş kovalamaya çalışacağım ama bakalım
-
yeni gelişme varmı
-
yaşıyomusun
-
hort
-
bu dgs denen bo$ bele$ sınav hala yapılıyor mu? derhal 1ptal edilmesi $art.. normal yoldan bir $ey olamayacak adamlar 2 dersten sınava girip mühendis avukat falan oluyorlar.. e$itlige aykırı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 1 Ağustos 2022; 20:39:55 > -
Yaşıyorum. Sorusu olan varsa sorabilir.
-
var mı kaldığın ders. fizik 2 calculus 2 verdi isen rahatsın.
staj vs nasıl buluyorsun
-
Verdim o dersleri. Vodafone'da staj yapmıştım. Onu saydırdım yazılım stajına. Donanım stajı için de şu an network firmasında çalışıyorum. Onu saydırdım.
-
bende dgsciyim ceng okuyorum daha :) üstteki üye ağlamış kazanamayınca cengi .
kaç kredi şu an verdin . ortalama benim düştü ön lisansa göre. dersler zorlaşıyor
-
100/153 tamamladım. 53 kredi kaldı. Evet, dersler oldukça zor ama ben şikayetçi değilim. Kampüsten baya faydalanıyorum ve mezun olmak için acelem yok.
Yüksek lisansta düşünüyorum burada. 3 ortalama mezun olursam harika olur. Hocam sen neredeydin?
-
beykent ben. 125 kredi aldım-verdim sınıf 3 benimde ş. birde azami süre önlisansta geçen süre ekleniyormuş onu dikkat et.
-
Evet, eklendi. 4 sene daha okuma hakkım var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X