Şimdi Ara

Sıfırdan fen kaç ayda biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezuna kalıp YGS-LYS fenine çok yoğunlaşırsam(yaklaşık 5-6 ay sadece o çalışırsam mesala) bitirebilir miyim, daha doğrusu tıp için yeterli olur mu? YGS'den yana fen dışında dediğim gibi sıkıntı yok. Geometri ve matematiğin LYS'sini de halledeceğim o kadar. Çok sıkı bir çalışmayla temel olmadan bu fen biter ve tıp kazanılır mı? Yoksa bir sene daha mı gerekir :S Gerçekçi cevapları bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• Kimyada 11. Sinif konulari birer gunde biter.Mol gaz felan biraz zorlar.organigi pek bilmem.Birde mol kimyanin temelidir iyi ogren gerisi gelir.fizikte mekanik ve elektrik harici de birer gun(dalgalar felan) mesela yay dalgalari sigaclar gibi.Biyolojiyi pek bilemicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cevap verdiğin için teşekkürler. Peki fen genel olarak seven biri için zor olur mu. Ben TM öğrencisiyim ve ortaokulda fenim çok iyiydi ama bıraktım lisede. Şimdi mezuna kalıp gerçekten sağlam çalışırsam ama temel olmadığından unutur muyum? Temel gerçekten sıfır bu arada.

Orijinalden alıntı: ishakkocatepe

Onumuzdeki ygs ye kadar soruyosan tabikide imkansiz :D ama seneye dusunuyosan simdiden calismaya baslarsan hepsi hallolur

Lys ye kadar tam anlamiyla sifirsan zor gercekten. Ama simdi baslarsan lys calismaya cok rahat yaparsin . Herkes 11 12de calisiyor adam akilli zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    6 yıl önce açıldı
    Edebiyat 2 ayda biter mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nidera

Cevap verdiğin için teşekkürler. Peki fen genel olarak seven biri için zor olur mu. Ben TM öğrencisiyim ve ortaokulda fenim çok iyiydi ama bıraktım lisede. Şimdi mezuna kalıp gerçekten sağlam çalışırsam ama temel olmadığından unutur muyum? Temel gerçekten sıfır bu arada.

Orta okul feni ile liseninkini asla kiyaslayamazsin.Ama sevmekte onemli tabi.Dedigim gibi temel konular var.Mesela fizikte dogrusal hareket dinamik is guc enerji gibi.Bunlari cogu yerde kullanirsin.Boyle konulari hallet arkasi gelir.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.