Şimdi Ara

SATILDI Xbox One S 1TB Sıfır gibi 21 ay garantili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihaz forum dışına satılmıştır.

    A101 marketten 09/08/2019 tarihinde alındı. Aldığım zaman uygun fiyata aldığımdan ve kullanmayacağım için buradan satmak istemiştim ama ilgilenen olmadı. İlgilenen kişiler ise bana farklı ithamlarda bulundular. Sırf bu yüzden cihazı açıp kullanmaya başladım.

    Cihazı kullanmaya başladığımdan beri kolun şarjı bile hala bitmedi. Ne kadar kullanılmadığını düşünün artık. İçinden çıkan birer aylık Xbox Live ve game pass kodlarını kullanmadım. Aynı şekilde içinden çıkmış olan Tom clancy's the division 2 oyununu indirip yükledim. Bu hesabıda cihazla vereceğim.

    Kutusu, faturası, kabloları ve içinden çıkan herşeyi durmaktadır.

    Alacak kişinin cihazda bir problem olmadığını görmesi için test ederek alması tercihimdir. Hatta fırsat bulup gelmek isteyen olursa çalıştığım yerde cihazı test ederken, çay, kahve içerken veya yemek yerken muhabbet ederek cihazı alabilir. Şehir dışından isteyenler için ise ödemeyi havale-eft aldıktan sonra kargoya veririm. Kargo ücreti alıcıya aittir.

    Not: Yanlış anlaşılmasın cihazı evimde kullanmaktayım. Evim çalıştığım yere yakın olduğu için görmek ve almak isteyen olursa gün içerisinde cihazı çalıştığım yere hemen alıp getirebilirim.

    Sıfır olarak hiç kullanılmamış halde internette fiyatı 1600 TL iken 1375 TL ye kadar bırakmıştım. Şuan kutuyu açıp ve kullandığım için fiyatı 1200 TL.

    SATILDI Xbox One S 1TB Sıfır gibi 21 ay garantili.
    SATILDI Xbox One S 1TB Sıfır gibi 21 ay garantili.SATILDI Xbox One S 1TB Sıfır gibi 21 ay garantili.SATILDI Xbox One S 1TB Sıfır gibi 21 ay garantili.
    SATILDI Xbox One S 1TB Sıfır gibi 21 ay garantili.SATILDI Xbox One S 1TB Sıfır gibi 21 ay garantili.SATILDI Xbox One S 1TB Sıfır gibi 21 ay garantili.SATILDI Xbox One S 1TB Sıfır gibi 21 ay garantili.SATILDI Xbox One S 1TB Sıfır gibi 21 ay garantili.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erchank -- 15 Kasım 2019; 16:46:48 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.