Şimdi Ara

sıfır söföre arac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ögretmen olarak bir ilceye atandım burada pek hayat yok söförlüğüm de yok aldığım zaman ogrenicem ayda 1000 lira falan biriktirip seneye bu zamanlar 10-11 binlik bir arac alabilirim ama ondan sonra 1 kurus daha biriktiremem ilce dısından git gel yaparım(55 km falan)

veya ben 3 sene icinde daha merkezi bir yere atanacagım gibi duruyor o zamanlarda da muhtemelen evlilik durumları olur acaba birkac yıl dısımı sıkıp dugunu borclanmadan yapmak var cok kararsızım

sonuc olarak arac almamı onerirsenız az yakan ucuz acemı sofor aracı

veya alma sık dısını dıyen olacaksa abi tavsıyesı ıstıyorum

• ucuz,seni uzmeyecek lada,skoda tarzi bir arac fazlasiyla isini gorecektir.acemiligini rahatlikla atarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl başlık,bu nasıl Türkçe'dir ya.Öğretmenim demesen 14 yaşında biri yazmış sanırsın.Tek bir noktalama işareti bile kullanılmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espv -- 30 Temmuz 2014; 11:44:48 >
  • Ben yerinizde olsam arabaya para harcamam köy yeri.

Zaten tek kişi imişsiniz.Bence 5.000TL civarı kask vs. dahil bir tane scooter alın.

Gerisini de para biriktirin ev alın ya da düğün masrafı olarak kullanırsınız.

Bence ufak ilçe Öğretmen maaşı ne kadar bilmiyorum ama orada para harcayacak yerim yok diyorsunuz.

700TL'ye rahat geçinilebilen bir yerse bence ev için peşinat biriktirin.

Düğün için aileniz destek verir zaten.Siz ev peşinatı ve aile için destek biriktirin.

Tek kişi araç almaya gerek yok.

Mesela ilçe ise ben olsam yollar şayet toprak tarzı ise off-road 2-3 bin tlye ATV bile alabilirsiniz.

Ya da 4-5 bin tl kask vs. dahil para harcarsanız ilçe hatta ile gidecek bir motorunuz olur.

Şoförlük yoksa motor öğrenmekle arasında fark olmaz.

Ufak yerse de tehlike daha az olur.Tabi riskli orası ayrı.

• espv E kullanıcısına yanıt
    Ben konuşmayı bilmeyen Fen Bilgisi hocası gördüm adam 2 kelimeyi bir araya getiremiyor ve kendi de ben Türkçe konuşamıyorum diyordu.

Ama şu var ya Beden Eğitimi hocasıysa?
  • f klavyeden q formatında yazıyorum baya zorlanıyorum bazı harfleri 3-4 sefer yanlıs girdiğim oluyor o yuzden noktalamayı koyamadım kusura bakmayın

en kısa sürede de f klavyeyi öğrenmem lazım
  • a8368328 A kullanıcısına yanıt
    Ya da kendinize 20-30 Tllik kablosuz bir tane klavye alıp onla devam ederseniz daha rahat olur.F klavye alışılabilecek bir şey değil

Q'dan sonra insan alışamıyor.Değişik q klavyelere 10 dakika da alışabiliyorsunuz ama yarım saatte F klavyeye alışılmıyor.
  • Hocam ilksan'dan kredini alirsin faizi dusuk, masrafi dusuk. Bir de palio 1.2 16v alirsin lpgli. Sagi solu gezersiniz. Kesfedilmemis ne guzellikler var kim bilir etrafinizda.
    Hangi ilcedesiniz bu arada ?

Not : Mobildeyim. Harf hatalari icin kusura bakmayin.

Edit : Ben bransinizi bilmeden ilksan demisim ama sadece ilkokul ogretmenlerinin yararlanabildigini su an ogrenmis bulunmaktayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer-asit -- 30 Temmuz 2014; 12:37:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • dizel clio sahibiyim. Günlük git gel 60 km yapıyorum köy yolu. günlük yakıt harcamam 15 tl civarı tavsiye ederim ama biraz daha rakamı yukarı çekmeniz lazım. sizin dediğiniz rakamlara broadway, toros, şahin, vb araçlar var. yol rampalı ise 2006-2007 dizel clio, albea, accent era falan bakın hem klimalı bunlar ama bu araçların temizleri 15 bin tl nin üzerindedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.