< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Peugeot'un 1.2 motorunda sorun vardı. Giderilmiş mi bilmiyorum. Bu konuda etraflıca araştırma yapmanızda fayda var. Öte yandan DSG'de ayrı bir konu. Garanti süresi bitince satacaksanız veya üste para verip garanti uzatacaksanız Arona'da iyi bir seçenek gibi görünüyor. Hoş bu süre içerisinde sizi hep yetkili servis bakımına mecbur kılmasının maliyetini de hesaba katmak lazım. Gerçi bütçe biraz göz önünde bulundurulmalı ama ben olsam alternatif arardım. |
Biri C segment hatchback biri B crossover(yüksek ibiza) Aracım accık yüksek olsun tutkunuz yok ise 308 tavsiye ederim. Şanzıman olarak da 308 öne çıkar. Bildiğim kadarı ile belirrtiğiniz fiyata tek renk 308 var. Dikkat! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 23 Kasım 2020; 9:19:31 > |
Peugeot'un 1.2 motorunda sorun vardı. Giderilmiş mi bilmiyorum. Bu konuda etraflıca araştırma yapmanızda fayda var. Öte yandan DSG'de ayrı bir konu. Garanti süresi bitince satacaksanız veya üste para verip garanti uzatacaksanız Arona'da iyi bir seçenek gibi görünüyor. Hoş bu süre içerisinde sizi hep yetkili servis bakımına mecbur kılmasının maliyetini de hesaba katmak lazım. Gerçi bütçe biraz göz önünde bulundurulmalı ama ben olsam alternatif arardım. |
|
Bir bir süre 1.6 dizel eat 6 kullandım şanzıman ve yol tutuşu çok iyi diyebilirim. 1.2 benzinli versiyonlar için motor sıkıntılı diyorlar. O yüzden bilemedim. |
|
Fiat modelleri çok çabuk demode oluyor şirket aracı olduğu için. Makyajlı Egea daha piyasaya çıkmadan gözüme eski görünüyor. Seat, Peugeot gibi binici arabası değil Fiat. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 27UD58-B 4K IPS Monitör || North Bayou F80 || AMD Ryzen 5 2600 4GHz OC || Cooler Master MasterLiquid 240L RGB || AMD RX 550 XT 2GB Powercolor Red Dragon || Asus Prime x370-Pro 3200MHz DDR4 Am4 || Corsair Vengeance LPX 24GB (2x8GB)(2x4GB) 3200MHz CL16 Red RAM || Samsung 750 Evo 250GB || 1TB Western Digital Blue || Nzxt S340 White || High Power 1200W 80+ GOLD Astro GD || Corsair K95 RGB Platinum || Corsair Harpoon RGB Pro || beyerdynamic DT 990 PRO || Thrustmaster TMX Pro || Windows 10 Enterprise 2009 x64 || Arch Linux x64 || macOS 10.15 Catalina (Hackintosh) || ![]() AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü |