Şimdi Ara

Sıfır Peugeot 18.500 tl ???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu ara bir araç almak istiyoruz ve bunun için sağa sola bakınıyorduk.
    Eski bri arkadaşımdan telefon aldım.Kendisi bir peugeot bayisinin satış müdürü ve benim araç alacağımı biliyordu,206'ların 22.000 tl'ye düştüğünü söyledi.
    Gittik araca baktık hoşumuza gitti,yani parasına göre fena değil.
    Yarım saatlik sıkı bir pazarlık ve bir miktar dost kıyağının sonucunda şöyle bir anahtar teslim fiyatı çıkardı;
    COMFORT AC - 1.4 75 bg - 5 ileri man.Pegeot 206 sedan 2010 model
    18.500tl
    Bunun içinde
    -Kasko(full)
    -Araç alım satım masrafı v.b tüm vergiler
    -karter muhafaza

Hem bütçemizin yettiği bir araç olacak,hem sıfır olacak,hem kaskosu v.s yapılmış yani 1 kuruş masraf bile etmeyeceğiz.Hatta deposunu bile full'lerim diye birşey söyledi
    Bu fiyata sıfır bir araç almak çok güzel fakat bu aracın eksi bir yönü var mı?ıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise06 -- 25 Mayıs 2010; 23:40:28 >

• Donanım olarak nasıl arkadaşlar bilgisi olan söylerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise06 -- 25 Mayıs 2010; 23:20:44 >
  • 206 ama + değil dimi? Yani şu iğrenç gözüken sedanlardan:D
  • araç bu
     Sıfır Peugeot 18.500 tl ???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise06 -- 26 Mayıs 2010; 0:01:54 >
  • araç sanırım 206 sedan sitesinde 21900 diyor
  • Peugeot'un sedan modelini alacaksınız sanırsam. Aile arabası denebilir. Teknik özellikleri sitesinde yazmakta, internette br kaç testte yapılmış ancak ben bu araçları beğenmiyorum lakin yıllardır kasa değiştirmeyen bir otomobilin sedanı benim gözüme hoş gelmiyor ancak size çıkartılan fiyata göre alınır. Değeri benim gözümde o kadar
  • ayağımı yerden kessin, uzun süre masraf etmeyeyim, sıfır km olsun diye takıntılarınız var ise bu fiyata daha iyisini alamazsınız gibi gorunuyor. liste fiyatı 21bin TL şuanda. yerinizde olsam alırdım. burada herkese ikinci el araç tavsiye ediyoruz fakat fiyat gerçekten güzel bence. ikinci elde 2004 model b-c segmenti bir araç bile almaya kalksanız bu paraya içinize sinen araç bulmak zor olurdu.

ANCAK

alacaksanız farkını verip ABS lisini alın

Versiyon Anahtar Teslim Liste Fiyatı Mayıs Ayı Kampanyalı Fiyatı
    COMFORT AC - 1.4 75 bg - 5 ileri man. 25.000 21.900 -
    COMFORT AC ABS - 1.4 75 bg - 5 ileri man. 25.950 22.850 -
  • İyi bir fiyat almışsınız, eğer sedan tasarımıda hoşunuza gittiyse (genelde pek beğenilmiyor) sizin bence düşünülebilir bütçenize göre.
  • Ben olsam alırdım.18500 çok güzel fiyat bu arabayı alsan 2-3 sene kullansan en fazla 5 bin lira zararla geri satarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Ben olsam alırdım.18500 çok güzel fiyat bu arabayı alsan 2-3 sene kullansan en fazla 5 bin lira zararla geri satarsın.

Gerçekten fiyat çok iyi.Asla tavsiye etmeyeceğim bir araçtır o kötü tasarımıyla ancak bu fiyata da almayanı döverler.
  • tipi kötüde olsa bence o paraya alınır ama lpgsiz binilmez. chery kimodan iyidir o paraya.
  • yorum yaptım silinmiş sanırım,

kaçırmayın.
  • Çok güzel yaa.. Süper fiyat, bu fiyata göre gerçekten alınabilecekler içinde en iyisi... Alırsanız, hayırlı olsun...
  • Tavsiye edilir bu fiyata kaskoyuda cikardiginda arac yaklasik 17500YTL gibi bir fiyata geliyorki gayet cazip.

Benimde cok yakin bir arkadasim 206+ dizeli 22000YTL ye aldi bir kac ay once galiba peugeotda ozellikle 206 modelinde bayiye gidince asiri indirim yapiyorlar
  • Bence de kaçırmayın millet 10 yıllık corollolara nerdeyse o parayı veriyor.Kullanırsınız bir süre baktınız beğenmediniz satarsınız.Zarara da girmemiş olursunuz fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

yorum yaptım silinmiş sanırım,

kaçırmayın.

Silinen bir mesaj yok konuda.

Konuya gelince bence de gayet mantıklı bir seçim olur.
  • Yanımda bunu sorsaydın kesin bir tokat atardım

O paraya hem de şu aralar sıfır araba .. Adamlar fikrini değiştirmeden önce kaçırma
  • Çok iyi bir fiyat almışsınız hiç düşünmeye gerek yok kesinlikle alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Yanımda bunu sorsaydın kesin bir tokat atardım

O paraya hem de şu aralar sıfır araba .. Adamlar fikrini değiştirmeden önce kaçırma

Regal reklamı gibi

Bir kaç yaşında b segmenti fiyatı bu, kesinlikle al, bide tüp at mis gibi...
  • Şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.