Şimdi Ara

SIFIR MSI MEG B550 UNIFY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
6.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Satıştaki tüm ürünler; sıfır, kapalı kutusunda (var ise jelatinle kaplı şekilde), hiç açılmamış halde size gelir. 2.el olarak belirtilen ürünler ise, max 1 ayını doldurmamış, her açıdan sıfır kondisyonunda ürünlerdir.

    Yalnız ANKARA için elden satış mevcuttur, şehir dışı alımlarda HAVALE/EFT sonrası, AYNI GÜN mutlaka kargo gönderim sağlanacaktır.

    Satışlarda, TAKAS-PAZARLIK-GET (kapıda ödeme) YOKTUR!







    MSI MEG B550 UNIFY

    FIYATI : 5.350TL

    1 forumdisinaeldensatildi
    1 @SpeedTwelve hocama satıldı, güle güle kullansın 02.12.21

    Yurtdışından alındı, sıfır kutu kontrol için açıldı.
    MSI in 550 soket icindeki en tepe modeli. Diğer rakip 550 ler icinde de rakispiz. 90+ gücünde, en yakın rakibinden 70+ ile kendini ayırıyor, 14+2 toplam 16 faz yapısı toplam 4 M2 slot, üstün vrm faz mosfet pcb kalitesi.. 5950x gibi en tepe cpu oc ile bordu sadece ılık denecek kadar ısıtabiliyor :) x5 çipsetler dahil en üst seviye vrm kalitesinde rakipsiz. Ben anakarti bı kez alırım daha para vermem uzun ömürlü olmasını isterim uzun seneler kullanırım diyen insanlara hitap eden ve hedef kitlesi bu tür kişiler olan bi model. Extrem işleri olmayacak kişilere çok fazla olabilir. Ama kaliteden ödün vermem diyorsanız siz de alabilirsiniz.









    ASRock X370 Gaming K4 AMD X370 S AM4 DDR4 SATA3 ATX

    FIYATI : satıldı


    Stok son 0 adet kaldı
    sıfır kapalı kutu. 9 adet fdisisatildi
    1 adet @itsuptome satıldı

    Bir çok ödül almış dopdolu bir kart. Kalitesi stabilitesi performansı üst düzey üzerinde ki bazı komponentler çoğu yeni nesil boarda konmuyor. Şahane bir kart. Alan memnun kalır 3.nesili destekler 3950x e kadar yol verir. Ama güncelleme ister.








    ASRock Taichi X370 anakart

    Sıfır ayarında sisteme tak sök yapılmış üründür. Sıfırdan farkı budur. FIYATI : SATILDI



    2 adet forumdisisatildi satildi
    @mj_pelit 2si sıfır, 2si test için açılan taichi toplam 4 adet satıldı


    Son nesil AMD Ryzen 3000 seri işlemcileri desteklemektedir. Soket AM4 tüm amd işlemcileri de ayrıca desteklemektedir. Çoğu x4 değil x5 anakartlara dahi nal toplatır!

    ANAKARTTA WİFİ BLUETOOTH ÖZELLİĞİ MEVCUTTUR.

    ASRock Taichi X370, Ryzen 3950x'i rahatlıkla kaldıracak güçte nadir x370 kartlardan biridir.

    Asrock un en kalite dayanıklı kompanentlerle tasarladıgı Taichi x370 anakart, cok stabil ve performanslı çalışır. Amd nin ilk nesil 2. nesil ve en önemlisi 3. nesil işlemcileri için 3900x ve yeni çıkacak 3950x işlemcisi için biçilmiş kaftan. Diğer anakartlar ile kıyaslanamaz sebebi ise anakartta olan VRM güç fazlarının 16 adet olması bu anakartı diğer anakartlardan ayıran en büyük özellik çünki 3. Nesil işlemciler hatta 3900x ve 3950x gibi 12 ve 16 çekirdekli işlemcileri güç anlamında besleyebilecek x370 serisi anakartlarda olmayan 16 adet faz ile performans parmaklarınızın ucunda.

    Kutu içeriği olarak sadece anakart gönderilecektir. Anakart birkaç aydır kenarda bekliyor. Yurtdışından alındı, fakat herhangi bir sorunu, problemi yoktur çok az kullanıldı.

    Kart ile OC vs işleri yapılmamış olup, çok fazla kullanılmamıştır platform değişikliği hasabiyle. X370 ler arasında rüştünü ispatlamış olmakla beraber; markanın bu modelinin kompanent kalitesini, performansını, stabilitesini bilenler bilecektir. Bizzat kullanmış olduğum için kesinlikle çok güzel bir kart olduğunu, performansının, stabilitesinin mükemmel olduğunu samimiyetle belirtebilirim. Her platformun kendi alanında isim yapmış modelleri olur, bu da onlardan bir tanesi bence. Alacak olan arkadaşa hayırlı olsun.

    X370'ler arası yapılan testte, çip kalitesi ve 300W'a kadar kaldırabilecek bakır kanalları ve güç yönetimi birimi sayesinde rakiplerinden 13-15W daha az enerji tüketen ve ısısı 45 dereceyi geçmeyen tek anakarttır. Biosunu da sürekli güncelleme alıyor. Bunun yanında; AC wifi, 10 adet sata giriş slotları, 2 adet m2 slotu, kademeli oc, yalıtılmış ses vs ile belleklerde 3200mhzleri çok rahatlıkla ve sorunsuzca görebilirsiniz.

    x370 chip set olup tüm am4 soket işlemcilere destek vermenin yanında 16 fazlı vrm desteği sayesinde yüksek performans saat hızlarını ısınmadan ve stabil olarak sunmakta üstüne yoktur, bu anakartla beraber ryzen 1800x kullandık işlemci sıcaklığı 50-55 'i Vrm sıcaklığım ise 36 dereceyi geçmemiştir müthiş uyum inanılmaz performans. Asrockun tepe anarkartı olan bu kart için sürekli bios desteği sunarak kartına verdiği önem ve kaliteyi gösteriyor son biosla birlikte tyzen 3000 serisi işlemcileri de destekler.








    Sistem Notu : Bu ilan için sormak istediğiniz şeylerde PM seçeneğini kullanınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremespecific -- 29 Haziran 2022; 3:20:46 >



  • Anakart fiyat takip.

  • Taichi için fiyat takip.

  • Pm atamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @extremespecific hocam siZle nasıl iletişime geçeceğiz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.