Şimdi Ara

»» SIFIR LEADTEK 9600GT KUTUSUNDA!! (FATURALI) - SON FİYAT 125 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ürün 20 gün önce vatandan alındı ancak supply im ümit ettiğim gibi çalıştırmadı:D 300 wattla denedim olmadı:D yeni supply alacak parayı denkleştiremeyeceğim için satmaya karar verdim. kutu bir tek deneme amaçlı açıldı. sıfır fiyatıhttp://www.vatanbilgisayar.com/leadtek-wf_9600gt_fanpipe-9600gt-gddr3-512mb-256bit-nvidia-dx10-ekran-karti/productDetails.aspx?I_ID=39000 dadır. benim istediğim fiyat 145 liradır. yakında fotoda eklicem ilgilenen pm atsın.

    edit: fiyat 125 TL oldu, ihtiyacı olan birine vermek istiyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronin -- 13 Ekim 2009; 15:22:58 >







  • çok yüksek çok fiyatın bu fiyata satılmaz.nacizane tavsiyem yenisin belli fiyatta revizyon.burası DH herkes fiyatı bilir ürünlerin
  • sıfırı 153 lira iken 145e 2,el satılması biraz zor........

    ürünün piyasa fiyatı 100tl civarı bilmende fayda var

    hayırlı satışlar
  • dostum sıfırı 145 ve 5 taksit senin yazdığın fiyata herkes güler daha fazla kimse görmeden revizyona giderek fiyatı biraz aşağı çek
  • 8 lira daha verip 0 almak verken....Hatta zotac 9600gt dp yi exa da 141 TL ye almak mumkun...
    fiyatta revizyona giderseniz almayi dusunebilirim...
  • ordaki nakit fiyatına bakarsanız 160 liradır. world kart taksidi 153 lira ben ürünü nakit almıştım ve nakit fiyat düşünerek yazdım fiyatı oraya, taksitle alma imkanınız varsa bu durumda haklısınız. ben giriş fiyatı yazdım. yorumlarınızı tabiki değerlendirmeye alıyorum zaten o yüzden ilan yoruma açıkta. 100 lira felanda olmaz. çünkü ürün sıfır 2. el felan değil. ona göre yorum yazarsanız sevinirim. yorumlar için tşkler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronin -- 11 Ekim 2009; 21:42:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kronin
    ürün 20 gün önce vatandan alındı ancak supply im ümit ettiğim gibi çalıştırmadı:D 300 wattla denedim olmadı:D yeni supply alacak parayı denkleştiremeyeceğim için satmaya karar verdim. kutu bir tek deneme amaçlı açıldı

    quote:

    Orijinalden alıntı: kronin
    ordaki nakit fiyatına bakarsanız 160 liradır. world kart taksidi 153 lira ben ürünü nakit almıştım ve nakit fiyat düşünerek yazdım fiyatı oraya, taksitle alma imkanınız varsa bu durumda haklısınız. ben giriş fiyatı yazdım. yorumlarınızı tabiki değerlendirmeye alıyorum zaten o yüzden ilan yoruma açıkta. 100 lira felanda olmaz. çünkü ürün sıfır 2. el felan değil. ona göre yorum yazarsanız sevinirim. yorumlar için tşkler.


    ilk mesajda demişsiniz, ürünün denendiğini(yani açılıp-takılıp çalıştırıldığını)...bu durumda 2. el oluyor, biraz acımasızca bir durum ama piyasa hep böyle
    ürün hiç açılmasa dahi mağaza fiyatına göre illaki DH piyasasında düşük bir fiyata gider....




  • öle bir mantık benim bildiğim 2. el ürün alıp sonra son kullanıcıya satan mağazalarda oluyor. ürünü vatan kartta biriken çip parayla aldım ve 160 lira sadece açılıp denedi diye yarı fiyatına düşüyorsa ben ürünü alır çöpe atarım kimseninde işine yaramaz daha iyi sonuçta bedavaya alınmış bir ürün. bu sıfır olayı konusunda bir mantalite yanlışlığı var benim mantığıma göre. gidip sıfır ürün alınca yüzde 100 sağlam olduğunu bilemeszsin ama şu an bu ürünün yüzde 100 sağlam olduğu belli. yani bir sorun çıktı diye gidip onunla uraşmak zorunda kalmazsın. ürün 20 günlük diyorum full garantisi mevcut nasıl oluyorda 6-7 ay veya 1 yıl garantisi geçmiş bir ürünle aynı paraya düşüyor anlayabilmiş değilim. sırf kutu açıldı diye fiyatı 15 lira düşük yazdım diye bazıları baya yaygara koparmış. bana gidip taksitli fiyatını söleyip durmuşlar. burda hangi ürünün taksitle alınma şansı var biri sölesin o zaman çıkıp açık açık. madem bu kadar rahatsız oldunuz fiyattan SON 135 LİRADIR. konu burda duruyor bu fiyata ilgilenen olursa satarım. bu arada alışveriş elden olucaktır duyrulur.




  • Dostum iade etmeye çalış zarar etme boşuna sıfır karı ucuza satma eğer değişim yapabilirsen ki vatan bu konuda iyidir ihtiyacın olan bişiler alırsın.
  • iade süresi 15 günmüş. dün gidip teknik servise verdim belki bir sorun çıkarda başka bişi alırım diye:D sapasağlammış ürün bugün aldım. yani sağlamlığını ispatlayabileceğim bir belgede var elimde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronin -- 11 Ekim 2009; 23:17:50 >
  • Hocam malesef istediginiz fiyat cok o fiyata 4850 ler satılıyor.Benim tavsiyem 2 el bir psu alıp kullanmanız yada zarar ederekte satmanız karar sizin iyi satıslar
  • kartı 2.el piyasasından satmayı düşünürseniz alabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BaDBoY-

    Hocam malesef istediginiz fiyat cok o fiyata 4850 ler satılıyor.Benim tavsiyem 2 el bir psu alıp kullanmanız yada zarar ederekte satmanız karar sizin iyi satıslar


    http://forum.donanimhaber.com/m_30736146/tm.htm buraya bi bakmanı tavsiye ederim ürünün şu an sıfır fiyatı yok ve bundan daha 15 ay önceki fiyatı 230 lira felan. şu an sıfırı yok ki olsa anca 160 lira felan olur. bu başlıktaki ürün min 1 yıllık yani ve fiyatı 110 lira şimdi ve garantisi belkide bitmek üzere. sana soruyorum 20 günlük ürüne 135 lira çok yani? ve 100 liraya anca satılacağı söleniyor. sence ben bu başlığı gördükten sonra ben bu ürünü 100 liraya veya 110 liradan aşaya satarmıyım?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BaDBoY-

    Hocam malesef istediginiz fiyat cok o fiyata 4850 ler satılıyor.Benim tavsiyem 2 el bir psu alıp kullanmanız yada zarar ederekte satmanız karar sizin iyi satıslar

    bu arada senin dediğin şeyide araştırdım. 4850 dediğin kart sanırım eski modelleride olan bi kart sanırım, eski ilanlar var. ve hiçte 135 liraya felan değiller şu anda. bende kalkıp fx 5200 satmıyorum leadtek 9600gt satıyorum ilana bakarsan. 20 günlük full garanti full kutu faturalı ürün satıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronin -- 12 Ekim 2009; 0:40:45 >
  • Hocam bi ürünün ikinci değeri senin nakit mi kredi kartıyla mı ya da ne kadara aldığına bağlı değildir... Sıfırı un uzuz ne kadar, muadili ikinci el ne kadardan satılıyor,ona bağlıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahir40

    Hocam bi ürünün ikinci değeri senin nakit mi kredi kartıyla mı ya da ne kadara aldığına bağlı değildir... Sıfırı un uzuz ne kadar, muadili ikinci el ne kadardan satılıyor,ona bağlıdır.


    Katılıyorum bende aynı cevabı vermek üzereydim.
  • yani demek istiyorsunki 1 yada 1 buçuk yıllık ürünle 1 ayı dolmamış ürün aynı değerdedir:D komik bir durum gerçekten. buraya 100 gibi fiyat yazanların ne amaçta yazdığı çok açık. gelip burda mağazacılık yapıyorlar. benim ürünü baltalayıp alıp üründen 10-15 lira kar etme amacı güdüldüğü açık. elbet sıfır ürün almak niyetinde olup ve ihtiyacı olan biri yazacaktır ve ürün gerçekten ihtiyacı olan birine satılcaktır.
  • bence fiyatı 120 ye cek o zman olur bişeyler ...
  • Kullanılmamışsa kutusu varsa neden olmasın bence, gg'de çoğu şey sıfır gibi satılıyor bu şekilde
  • adam ilanı açmış mundar olmuş yani el birliğiyle gömmüşsün kartı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.