Şimdi Ara

SIFIR Laptopta donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben Dün İtibari ile Sıfır SONY VAİO VPC-EH2IFX/W Laptop aldım . Laptopla ilgili hem sorunum var hemde bir kaç sorum..

Öncelikle Sistem Bilgileri ;

» İŞLEMCİ :Intel Core i5-2430M 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.0 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci
    » RAM :4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    » SABİT DİSK :500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    » EKRAN KARTI :Intel HD 3000 DDR3 1696 MB Ekran Kartı
    » İŞLETİM SİSTEMİ :Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)

Bilgisayarı aldım.. açtım sorun yok .. fakat masa üstünde sağ tık yaptığım zaman yenile penceresi biraz geç açılıyor 2 sanıiye kadar geç.. Neyse bilgisayar virüs falan kapmıştır dedim Format çektim yine aynı sorun.. Mause değiştirdim yine aynı sorun. En son XP 32 bit çektim xp'dede yine aynı sorunu veriyor bunun nedeni ne olabilir acaba ? yeni gelen bilgisayarda böyle donma normalmi ? 1499 TL fiyatla aldım uygun mu ?

Birde bilgisayarı almadan önce özelliklerde 4 GB ram 1333 Mhz. yazıyordu fakat format çektikten sonra Bilgisayar özellikleri şu duruma geldi..

http://imageshack.us/photo/my-images/100/adszziis.png/

Orijinalden alıntı: Patron00

Öncelikle hayırlı olsun. İlk açılışta sağ tık uzun sürer. Biraz zaman geçtiğinde beklemzsiniz. Eğer varsa bir bekleme süresi nedeni nedir bilemem. Çünkü format çare olmamış. Ama driverları güncellemeyi deneyin.

İşletim sistemi olarak Windows 7 64bit yüklemelisiniz. bit işletim sistemleri 3 gb ramden fazlasını kullanamaz. Home Premium normal bir kullanıcı için yeterlidir. Ve ya Ultimate de yükleyebilirainiz. Ama 64 bit olacak.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma problemi ...
    14 yıl önce açıldı
    Tablet Donma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.