Şimdi Ara

SIFIR KM INSIGNIA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhaba;

    Opel personeliyim (istanbul'da), diger basliklarda da acmis oldugum konular mevcut. Sifir km insignia icin benden fiyat ve stok bilgisi alabilirsiniz. elimden geldigince herkese yardimci olmaya calisirim. istediginiz model bilgilerini PM atabilirsiniz.



  • deamon_ram D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Istanbul'dan alınma fiyatlarla size soruyorum.Fiyatlar 1.6 dizel otomatik içindir. 99bine Cosmo fiyati aldım. Üstünde ekstra bir paket yok. 93.750'ye de Edition Elegance fiyati aldım en son. Geçen ay alınmış fiyatlardır. Aralık 15ine doğru daha da uygun fiyat alınır mı? Siz ne teklif verebilirsiniz. Bunu da öğrenmek isterim.

    Ikinci olarak aslında araba değiştirme aciliyetim yok. Bu nedenle gelecek yılı beklesem 2016 sonu gibi yeni Insignia tanıtılcak haberleri var. Yeni kasa çıkmaya yakın şu an ki mevcut kasayı daha uyguna alabilir miyiz acaba. Ne dersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepcep34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    ilgilendiginiz araclarin fiyat bilgilerini PM olarak gonderiyorum. sene sonuna dogru fiyatlarda ekstra bir indirim olmayacak, suan hemen hemen tum bayilerin verdigi rakamlar dip rakamlar hatta zararına rakamlardir.

    yeni insignia nin gelmesi 2017 senesini bulur. astralarda oldugu gibi bir kampanya olurmu bilmiyorum fakat beklenen satislara gore olmaz diye tahmin ediliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.