Şimdi Ara

Sıfır Km Ford Fiesta 1.25 Trend 82 Hp Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kardeşim araba almak istiyor ve gözüne kestirdiği araç 2012 model Ford Fiesta 1.25 Trend 82 Hp bir araç. Kampanyada 31,000 liradan başlıyor fiyatı ve 9000 peşin 24,000 lirayı 24 ay faizsiz krediyle veriyorlar sizce bu araç nasıl kullanan var mı aranızda. Performans ve yakıt olarak daha doğrusu her yönüyle kıyas yaparsanız sevinirim. Acilinden bir el atın şu işe.

    Burada da özellikleri yer alıyor.

    http://www.arabalar.gen.tr/ford-fiesta-1-25i-trend-i112.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redstone78 -- 30 Kasım 2012; 21:48:56 >



  • http://forum.donanimhaber.com/m_68602957/tm.htm

    Tesadüf olmuş pek fazla cvp gelmesede 1 2 fikir beyan eden oldu .
    benmi asıl merak ettigim 31000 anahtar peşinde indrim ne kadar olur . yarin bir bayi nin kapisini çalip sonra ikinci el buldugum araçlari görmeye gidecegim .
  • Bu araçla ilgili.

    Merak ettiğiniz bütün soruları bana pm olarak atarsanız size dönüş yaparım...;)
  • sıfır km araç her zaman iyidir.
  • Aracı Ağostos ayında aldım. 1 ay civarı kullandıkdan sonra prins marka tüp takdırdım. Tek kelime süper tavsiye ederim.
    Benzin ile binerseniz teknik ayrıntılarda verdiği gibi şehir içi 100km'de 7,6litre benzin harcıyor. Yani km başına ortalama 0,35tl (35kuruş) yakıyor. LPG ise şehir içi 0,18tl - 0,19tl (18 ile 19 kuruş) arası yakıyor. Şehirler arası hiç yol yapmadım ama şehirler arasında da teknik ayrıntılarında verdiği gibi baya az yakacağını düşünüyorum. Aracım şu anda 4500km'de.

    Tek dezavantajı diyebileceğim şudur. Aracı alıp tüp takdırmak isterseniz ve stepne'de aracın içinde olsun derseniz o zaman aracın bir dezavantajı ortaya çıkıyor. Bağaj küçülüyor. Yinede baya bir şey sığıyor ama. Eskisine nazaran azalıyor. Çünkü tüpü stepnenin olduğu yere takılıyor. Stepnede başta kaldığı için mecburen bağaja koyuyorsunuz. Böylece bağajın beşde biri gidiyor gibi birşey oluyor. Ama stepne yanımda olmasına gerek yok dersen hiç bir dezavantajı yok. Tabi aracın bağajını normal görüyorsanız. (Çünkü bazıları için bağaj küçük de)

    Bazıları aracın içine küçük felan yazmışlar. Yani bu segment ve bu şekilde bir arac için hiçde küçük felan değil. Gayet normal bir içi var. Zaten showroomlara gidip bakarsanızda farkedersiniz.

    Benim arac trend modeli. 31000tl yazdığınıza göre sizde trend bahsediyorsunuz. Bir üstü My Fiesta II var. Temel olarak 4 adet farkı var.(Belki direksiyon deri olabilir.)
    - cruise control(hız kontrolü). şehirler arası yol yapmayacaksanız bence gerek yok.
    - arka cam orjinalinden filmi gibi.
    - Çelik jantlar. Bayilere orjinal Çelik jantları sorarsanız fiyatına 503tl+kdv diyorlar.
    - Sis farı. Bulunduğunuz yerde yada süreceğiz mevkide sis çok oluyorsa olabilir. (Not: Trend modeli sonradan sis farı takılması için ön tamponun komle değişmesi gerekiyor bilginize. En azında sormuş olduğum yerlerin bana dediklerine göre)
    Yani bu yukarıdaki 4 şey için 3000-4000tl fark istiyorladı şu anda benzer bir fiyat isterler. Bende bu özellikler bu fiyata pahalı geldiği için almamışdım. Size fikir vermesi açısından yazıyım dedim.

    Aracın tepeleri çıkması, içinde AUX girişi , USB girişi olması, Koldan basitçe radyo,cd,kanal,ses değiştirmesi. Virajlarda hızlı girmeme rağmen sallamadan yol alması, Direksiyonu elektronik direksiyon olması (Tek parkmakla direksiyonu cevirebiliyorsunuz.), direksiyonu istediğiniz şekilde ayarlanması, kliması, yol bilgisayarı vb... daha ne diyim. Bu fiyata bu özelliklerde sıfır bir araç süper yani.

    Bayi ile pazarlık yapdığınız da baya bir fiyat düşüyorlar. Sadece tek bir bayi ile görüşmeyin. Ne kadar bayi varsa dolaşın. Bende alırken hangi bayiye gitsem bana "diğer bayilerde araba yok. Diğer bayilerle biz bağlantılıyız. Bu fiyattan aşağı verilmez" derken. Telefonla bile her bayi farklı bir fiyat ve farklı bir stok adeti verdi.

    Çok fazla reklam yapdık ama araba bence hak ediyor. Takdir sizin..

    Başka bir konuda motor 1,25 olduğu için yıllık 480tl gibi vergisi var. 1,4 alsanız 760tl çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakak -- 30 Kasım 2012; 23:58:29 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.