Şimdi Ara

SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!)
    5 KAT YAKINLAŞTIRMA
    Sunum yapan kişileri kadraja alarak arka plandaki dikkat dağıtıcı öğeleri en aza indirin. Sizin gördüklerinizi katılımcıların da görebilmesi için beyaz tahtalara ve nesnelere yakınlaşın. Videolar, gelişmiş 4K görüntü algılayıcısı sayesinde ayrıntılara yakınlaştığınızda bile keskin ve nettir.

    ÜSTÜN KALİTELİ KAMERA OPTİKLERİ
    MeetUp, "balık gözü" efektiyle yüz ve mobilyalarda bozulmaya neden olmadan geniş bir görüş alanını yakalayabilen, özenle tasarlanmış, üstün kaliteli kamera optiklerine sahiptir. Yüzler doğal görünür, beyaz tahtada yazanlar okunabilir ve düz çizgilerde hiçbir bozukluk olmaz.

    UZATILMIŞ KULLANIM MESAFESİ
    Logitech MeetUp için Ekstra Mikrofon sıkışık oda yapılandırmalarında daha fazla esneklik sağlar. MeetUp'ın yerleşik hüzmelemeli mikrofonları 4 metreye kadar (13,1 fit) en iyi performansını sağlar. Bu mesafeyi 5 metreye (16,4 fit) uzatmak için Ekstra Mikrofon ekleyin. İnsanlar masada veya duvara karşı otursa ya da odada gezinse de MeetUp için Ekstra Mikrofon sayesinde herkesin sesi duyulabilir.

    BLUETOOTH HOPARLÖR
    Akıllı telefonunuzdan bağlı mısınız? Sesli konferansa mı katılıyorsunuz? MeetUp'ı akıllı telefonunuz veya tablet bilgisayarınızla eşleştirerek avuç içi cihazların sahip olamadığı olağanüstü ses netliği, düzeyi ve aralığının keyfini çıkarın.

    KONTROLÜ ELE ALIN
    Sesi ayarlamanız gerektiğinde, mikrofonu sessiz almanız gerektiğinde veya kamera konumunu manuel olarak ayarlamak istediğinizde MeetUp’ın uzaktan kumandası, odanın her yerinden güvenilir ve ayrı denetim sağlamak için radyo frekansı (RF) sinyallerini kullanır. Ayrıca MeetUp’ı bir iPhone veya iPad ile denetlemek için ücretsiz Logi Remote uygulamasını indirin (’da bulabilirsiniz).

    DUVAR KAĞIDI
    Matkabınız yok mu? Hiç sorun değil. VESA bağlantı noktalarını ekranın arkasına taktığınızda isteğe bağlı MeetUp için TV Bağlantısı, duvarda yeni delik açmadan MeetUp’ın konumunu ekranın üstüne veya aşağısına yerleştirmenizi sağlar.

    RIGHTSENSE TEKNOLOJİLERİ
    Logitech RightSense™ proaktif teknolojiler görüntülü toplantıları kolayca ve otomatik olarak iyileştirir. RightSound, insan sesini optimize eder ve konuşma netliğini artırır. RightSight, kamerayı otomatik olarak hareket ettirir ve yakınlaştırmayı ayarlayarak herkesin kadrajda kalmasını sağlar. RightLight, aydınlatma koşullarına bakılmaksızın herkesin kamerada en iyi şekilde görünmesine yardımcı olur.

    Ürün sıfırdır,koruma bantları üzerindedir.(Eklediğim açık fotoğraflar stok fotoğraflardır.)

    Bir kere bile açılmamış,kullanılmamıştır (Koruma bantlarının resimlerini paylaştım.)

    Yurtdışından alınmıştır ve 2 senelik uluslararası Logitech garantisi altındadır.

    Samsun-Malatya içi elden teslim etme imkanı vardır.

    Komisyon tutarı tekabülünde GeT işlemi açabilirim.

    Piyasada bulunan en donanımlı konferans kamerasıdır.

    Piyasadaki en uygun fiyata sahiptir.

    Cüzi miktarda da olsa pazarlık payı vardır.

    Faturası mevcuttur ve Logitech faturalıdır.

    Herhangi bir donanım sorunu yoktur ve 2 senelik Logitech desteği vardır.?

    Telefon numarası üzerinden arayabilir, whatsapp ve sahibinden üzerinden yazabilirsiniz.
    SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!)SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!)SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!)SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!)SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!)SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!)SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!)SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!)SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 10000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 16 Ocak 2023 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • FİYAT 10.000'DEN 7000'E ÇEKİLMİŞTİR.

  • SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!) SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!) SIFIR KAPALI KUTU LOGITECH MEETUP (2 YIL GARANTİLİ FATURALI!) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosblack -- 3 Nisan 2021; 1:3:16 >
  • beleş yerleşş , şikayetini açıcam logi.sup üzerinden :dd

  • brosblack kullanıcısına yanıt
    Eee geri dönüş aldın mı :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALDIM KARDEŞ

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.