Şimdi Ara

(SIFIR, KAPALI KUTU) Logitech G933 Artemis Spectrum Snow Wireless DTS 7.1 Surround Gaming Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SATILIK

    SIFIR, Koruma Bantları Açılmamış Kapalı Kutusunda, Faturalı Logitech G933 Artemis Spectrum Snow Wireless DTS 7.1 Surround Gaming Kulaklık Satılıktır.

    Model No: Logitech G933 Artemis Spectrum Snow Limited Edition Wireless DTS 7.1 Surround Gaming Headset
    Ürünün resmi sayfası;

    ÜRÜN SIFIR, HENÜZ KORUMA BANTLARI DAHİ AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA ALICISINI BEKLEMEKTEDİR. KUTUYU AÇIP ÜRÜNÜ İLK KULLANACAK SİZSİNİZ. XBOX, PLAY STATION İLE UYUMLUDUR. 2 yıl doğrudan Amazon garantsi ve Logitech RMA ile uluslar arası garantisi mevcuttur. Değiştirilebilir batarya, deri olmayan ve terletme yapmayan kulak pedleri, hafifliği, rahatlığı, malzeme kalitesi ve uzun pil ömrü ile mükemmel bir kulaklıktır. ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN!

    FİYAT: SATILDI
    HİÇBİR ÜRÜNLE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM LÜTFEN TEKLİF ETMEYİNİZ.



    TAKAS ve Pazarlık yoktur. Kargo alıcıya aittir, PTT kargo ile gönderilir.

    NOT: SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN PM ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇİNİZ!!! KONUDAKİ MESAJLARI GÖRMÜYORUM!! PM ATTIĞINIZDA MESAJINIZI GÖRÜYORÜM SADECE. Konuyu gereksiz kirletmeyin!!!

    ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ:

    ------------------
    Üstün performans için Pro-G™ ses sürücüleri
    Rakipsiz ses kalitesi

    Patent bekleyen Pro-G™ ses sürücüleri, en yüksek ses kalitesini isteyen oyunculara istedikleri performansı sunan karma malzemelerle üretilmiştir. İster en sevdiğiniz müzikleri, ister büyüleyici oyun müziklerini dinleyin, Pro-G sürücüleri temiz ve doğru tizlerin yanı sıra en üst düzey kulaklıklardan beklediğiniz zengin ve derin basları sunar. Oyun içinde gerçek hayattaki ortamı yaratarak, çevrenizde gizlice gezinen düşmanları veya özel yetenek efektlerini net bir şekilde duymanızı sağlayan Dolby® Surround Sound* teknolojisiyle inanılmaz 7.1 surround sesin tadını çıkarın.

    * 7.1 Surround ses özelliği, Logitech Gaming Software gerektirir.

    Çok Platformlu Uyumluluk
    Tüm oyun platformları için tek bir kulaklık

    G933 Artemis Spectrum; PC, cep telefonu, ev sinema aygıtları ve PS4™ ve Xbox One™ dahil olmak üzere oyun konsolları* ile çalışır. G933 Artemis Spectrum’un tüm cihazlarınızda kullanılması sayesinde oyun ekipmanlarınızı oyun konsolunuzda ve mobil cihazlarınızda da kullanabilirsiniz. USB’den çalışan kablosuz karıştırma adaptörü ev sinema sisteminize bağlayarak TV dizilerini, müzikleri ve filmleri evdeki diğer kişileri rahatsız etmeden dinleyebilirsiniz.

    * Oyun konsollarında Surround ses kullanılamaz. Xbox One, 3,5 mm’lik kablolu bağlantı ve ayrı satılan Xbox One kulaklık adaptörü gerektirebilir.

    Özelleştirilebilir RGB aydınlatma ve etiketler
    Görünüşünüzü özelleştirin

    G933 Artemis Spectrum iki özelleştirilebilir aydınlatma alanına sahiptir: Işık şeridi ve logo. Her iki alan da farklı renk veya efektlerle programlanabilir ya da eşleştirilebilir. Ayarlanabilir RGB aydınlatma için yaklaşık 16,8 milyon renk arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Ortamınız için ışık düzenini veya rengini ayarlamak için Logitech Gaming Software kullanın. Görünüşü daha da geliştirmek için bir dizi özel arkadan aydınlatmalı etiket ekleyin.

    2,4 GHz kablosuz
    Kablosuz veya Kablolu Olarak Oynayın

    G933 Artemis Spectrum Kablosuz Oyun Kulaklığı, kablosuz veya kablolu oynama seçeneğiyle size iki dünyanın da en iyi olanaklarını sunar. Gecikmesiz 2,4 GHz kablosuz hızıyla aydınlatma kapalıyken tek şarjla 12 saate, varsayılan aydınlatmayla 8 saate kadar oynayın.* Alternatif olarak kulaklığın üzerindeki 3,5 mm analog girişle pil gücünü kullanmadan kablolu olarak oynama özgürlüğüne sahipsiniz.

    * Şarj edilebilir pillerin, yeniden şarj edilebilme sayısı sınırlıdır. Pil ömrü %50 ses düzeyinde hesaplanmıştır.

    Programlanabilir G Tuşları
    Parmak ucu komutları ve denetimleri

    Logitech Gaming Software’i kullanarak sorunsuz oyun ve ortam deneyimi için üç programlanabilir G tuşuna özel komutlar atayın. Ses profillerinizi denetlemek, sonraki şarkıya geçmek, bas konuş iletişimini etkinleştirmek, anlık oyun içi komut birleşimlerini tetiklemek ve çok daha fazlası için özel denetimler belirleyin.

    Özel ses profilleri
    Size özel

    Logitech Gaming Software’i kullanarak ekolayzeri ve müzik, oyunlar ve filmler için ön tanımlı ses tercihlerini programlayın. Ses ayarlarını özelleştirin ve oynadığınız her oyun için kişisel ses profilleri oluşturun. Ortam dosyalarınızı dilediğiniz şekilde dinleyin.

    Çok Kanallı Ses Karıştırma
    En fazla üç cihazdan ses

    Gelen çağrıların oyunlarınızı bölmesine izin vermeyin. Duraklatmadan veya gözlerinizi aksiyondan ayırmadan oyununuza devam ederken çağrıyı yanıtlayın. En fazla iki ek cihaz eklemek üzere USB karıştırma adaptörünü kullanın. Ek cihazlardan alınan sesler bilgisayar sesleriyle karıştırılır.

    USB’den Çalışan Karıştırma Adaptörü
    Kablolu cihazınızı kablosuz olarak kullanın

    Analog ses cihazlarınızı kablosuza dönüştürmek için kablosuz karıştırma adaptöründeki analog girişi çalışan bir USB bağlantı noktasına takın. USB Karıştırma Adaptörü’nü çalışan bir USB bağlantı noktasına taktığınızda USB bağlantı noktanız USB ses özelliğini desteklemese bile USB girişi ve dahili 3,5 mm girişten alınan sesleri karıştırarak kulaklığınıza aktarır.

    Kristal netliğinde iletişim
    Katlanabilir, Gürültü Engelleyici Mikrofon

    Kristal netliğinde gürültü engelleyici kollu mikrofonla duyulduğunuzdan emin olun. Mikrofonunuzun sesinin kapalı olduğunu görebilmeniz için kol üzerinde bir LED göstergesi bulunur. Kullanmadığınızda gürültü engelleyici kollu mikrofonu kulaklığa doğru katlayarak neredeyse görünmez hale getirebilirsiniz. Yüzünüzün önüne gelen mikrofon kolunu görmek istemediğinizde kullanabileceğiniz dahili mobil kablosu ve ikincil hizalı mikrofonuyla G933 seyahat için uygundur.

    Uzun Vadeli Rahatlık
    Yumuşak ve delikli malzemeler

    G933 Artemis Spectrum, uzun süreli oyun oturumları için tasarlanmıştır. Kulaklık kapları ve başlıkta kullanılan yeni spor malzemeler en yüksek rahatlık için yumuşak ve delikli olarak üretilmiştir. G933 Artemis Spectrum’un kulak üstü kulaklık kapları, yumuşak dokulara baskı uygulamadan çoğu kulak şekline uyacak şekilde tasarlanmıştır. Kulaklığınızı temiz tutmak için kulaklık kaplarını kulaklıktan çıkararak yıkayabilirsiniz.


    [simage]-Özellikler-[/simage]

    Ürüne ait resimler eklenecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 13 Temmuz 2018; 9:31:33 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.