Şimdi Ara

Sıfır Ipad Air 16GB Wifi 1270TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ayın 15'inde arkadşaımla göndermek üzere ipad önsiparişi alıyorum. 2 tane gönderebilirim arkadaşımla. Ondan 1 hafta sonra da ben geliyorum. Kendim de birkaç tane getirebilirim. Siparişe bağlı. Tabletler Dubai'den alınacaklar. Faturası olacak. Garanti oluyorsa olacak. Tam emin değilim.

16GB Wifi modeli için son fiyat 1270TL dir

Diğer modeller için fiyat sorabilirsiniz.

Sipariş verenlerin ürünleri hesabıma para aktardıktan sonra alınacaktır. Benim getireceklerimde kapora + elden teslim sırasında kalanı alacak şekilde de yapabiliriz.

Hayırlı alışverişler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaZAaRa -- 10 Kasım 2013; 21:31:12 >

• KaZAaRa kullanıcısına yanıt
    ipad mini with retina display getiriyır musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

ipad mini with retina display getiriyır musun

Daha piyasada olmadığı için malesef.

Ben gelene kadar da çıkmayacak.

Bilinen çıkış tarihi 21 kasım. Çıkacak ülkeler arasında Dubai de yok.
  • KaZAaRa kullanıcısına yanıt
    bence bu fiyatlara para bağlayıp da satmaya uğraşma 1399 a taksitle adına faturalı var istanbul bilişimde kimse nakit para bağlayıp o fiyata daha kısa garantili tablet almaz 1100 e belki satarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuji987

bence bu fiyatlara para bağlayıp da satmaya uğraşma 1399 a taksitle adına faturalı var istanbul bilişimde kimse nakit para bağlayıp o fiyata daha kısa garantili tablet almaz 1100 e belki satarsın

Aslında İstanbul Bilişim'den alınan ürünlere de Apple garanti verecek 1 yıl sonrasında ise İstanbul Bilişim kullanıcı hatası nedeniyle bakım yapmayacak.

Kesin değil tabiki bu ama birçok kullanıcı şikayeti bu yönde.

Nakitte bağlamadığım için sıkıntı yok. Siparişle getiriyorum.

Benim fiyatlarım zaten esnek. Özel mesaj atanlar biliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

quote:

Orijinalden alıntı: fuji987

Aslında İstanbul Bilişim'den alınan ürünlere de Apple garanti verecek 1 yıl sonrasında ise İstanbul Bilişim kullanıcı hatası nedeniyle bakım yapmayacak.

Kesin değil tabiki bu ama birçok kullanıcı şikayeti bu yönde.

Nakitte bağlamadığım için sıkıntı yok. Siparişle getiriyorum.

Benim fiyatlarım zaten esnek. Özel mesaj atanlar biliyorlar.
    doğrudur ben yeniyim pek bilmiyorum sizi ya eski başka bir üyeyi amacın kötülemek değildi sadece nakit taksit durumundan dolayı nispeten daha uygun olması gerektiydi.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.