Şimdi Ara

Sıfır Htc Explorer açılmıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ürünü değişime vereli 4. gün oldu hala bi gelişme yok. Müşteri hizmetlerini arayıp sıkıştırıyorum işleminizi hızlandıracağız diyorlar sadece. Bu arada hepsiburada.com da "Bu fiyata son 39 ürün! Kampanya stoğu tükendiğinde ürünün fiyatı 598,99 TL (KDV Dahil)olacaktır" diyor. Sonradan stoğumuz bitti 598,99 Tl ye gönderelim diyip bi komediye imza atabilme ihtimalleri de var gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo888 -- 4 Ağustos 2013; 15:01:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ronaldo888

    Ürünü değişime vereli 4. gün oldu hala bi gelişme yok. Müşteri hizmetlerini arayıp sıkıştırıyorum işleminizi hızlandıracağız diyorlar sadece. Bu arada hepsiburada.com da "Bu fiyata son 39 ürün! Kampanya stoğu tükendiğinde ürünün fiyatı 598,99 TL (KDV Dahil)olacaktır" diyor. Sonradan stoğumuz bitti 598,99 Tl ye gönderelim diyip bi komediye imza atabilme ihtimalleri de var gibi

    hayır öyle bir durum olmaz. fatura kaçtan kesilmişse kuruşu kuruşuna iade yapılır. ayrıca fiyat hiçbir zaman 598 tl olmadı. stoklar da tükenmşyor bir türlü. pazarlama taktiği.
  • Ben de ürün ellerine ulaşır ulaşmaz yenisini gönderirler, böylece bayrama denk gelmeden kargoyu teslim alır, yenisinin bozuk olup olmadığını da görmüş oluruz diyordum. Demek ağırdan alıyorlar!
  • 13 Gün sonra telefon onarılarak gönderildi; yazılım yüklemesi ve güncelleştirilmesi yapıldığı yazıyor. Şu an gayet normal ve düzgün biçimde çalışıyor , ancak ben ürün değişimi istemiştim onlar onarıp göndermişler. İlerde bi sorunla tekrar karşılaşmam umarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.