Şimdi Ara

sıfır garantili aldığım araç bir çok yerinden boya attı firma kabul etmedi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
16.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam vakit geçirmeden bi avukatla görüşün ve davanızı açın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Yazılı cevap istiyorsan devlet nezlinde ihtar flan çek noter yardımcı olabilir belki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar çok teşekkürler mağlesef ülkemizde hiçbir firma tüketici yanında yer almıyor avukat araştırıyorum ankarada bildiğiniz duyduğunuz bu işlerler uğraşan sağlam bir avukat varmıdır?
  • Araba 2 yasında gibi değil de 10 yasında gibi duruyor

    Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ZAMAN YENİ SLOGAN ALIRSAN ford OLURSUN MORT
  • Geçmiş olsun fakat videoyu izlediğimde tavanda ki atmalar bölgesel su birikintisi gibi kapıda ki atmalar ise üstten aşağıya doğru su damlaması şeklinde gözüküyor.

    Fabrikasyon bir hatadan çok vernik yanığı gibi duruyor. Aşındırıcı bir madde aracın üzerine damlamış veya dökülmüş olabilir. Cam suyunuzu kontrol edin. Yakın zamanda pasta cila vb. gibi bir işlem yapıldıysa verniği yakmış olabilirler.

    Onun dışında fabrikasyon boyalı araçta boya hatası en fazla vernik akması şeklinde olur veya araç 2. 3. kez boyaya girer haddiden daha kalın boya atılır. Onun da şuan konuyla bir alakası yok tabii.
  • hocam suyun ulaşamıyacağı yerlerde de atmalar var ve videoyu 2 gün önce çekmiştim bu 4ayrı yerde yeni atmalar başlamış ufak ufak, bu kanser gibi yayılıyor sanki bir bakteri boyayı yiyor
  • Boya garantisi bana her zaman bos gelmistir.En ufak hatada "yikamaci tazyigi yakindan vurmustur,oyle olmustir boyle olmustur" diye bahane bulurlar.Sonucda her zaman hava sartlarina maruz kalan bir sey o yuzden bahaneleri hazir.



    Keza oyle de olmus.Gecmis olsun ne diyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez böyle bir şey görüyorum, boya astara kadar resmen soyulmuş gibi, bu kadar kısa sürede bu hale gelmesi asit vb kimyasallar sonucu olabilir...

    Şahsi görüşüm arabanın üzerine kazara veya kasten bir şeyler dükülmüş....
  • bulentcandan B kullanıcısına yanıt
    Vizyon sahibi firma mi var Turkiyede

    Hepsinin dilinde bir kullanıcı hatası bas gitsin

    Nasıl olsa kanun manun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun;hakikaten kötü bir durum ve mahkemelik...
    Yalnız mahkeme açmadan evvel bu olayın sebebinin bulunması lazım...Ya bu işten anlayan bir boyacı veya bir üniversiteden bilirkişi gibi...
    Onlardan aldığınız sonuca göre davanızı açın...
  • Ulan resmen suçlu biz değiliz Allah demişler(tövbe haşa)



    Dış etmenlerden kaynaklı ne lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Bence uzman bir ekip gelip öncelikle bu boya soyulmalarının nedenini netleştirmeli. Ama bana kimyasal bir ürün yapmış gibi geldi. Fabrikasyon bir aracın boyasının bu şekilde olması bana zor bir ihtimal geliyor. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
  • Çok ilginç bir durum,komşulardan biri kezzap filan mı atıyor acaba?Husumetinizin olduğu bir komşunuz filan var mı?Yazık günah ya,satarken de başa bela ,ne diyelim geçmiş olsun.Umarım sorunu çözebilirsiniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enteresan bi boya atma şekli olmuş.
    Kimyasal madde damlatmışlar sanki.

    Eğer kavgalı olduğun kimse yoksa araçda sıkıntı var,
  • servisteki usta boya kuruması, yanması ve güneş yanıklığı dedi, hatta yeni başlayan kabarcıklanan yeride gösterdi
  • birazdan aracı başka bir expere daha göstericem bakalım onlar ne diyecek buradan paylaşırım
  • Bu markanin araclarina ait bir cok boya atmasiyla ilgili youtube videolari bulabilirsiniz. Tek degilsiniz. O videolari da dosyaniza cd olarak ekleyin, arac degisimi alanlar oldu aralarinda. Onlarla irtibata gecin, hangi yolu izlediklerini ogrenin. Ihtar korkutmaz bu olcekte buyuk firmalarin gozlerini. Ancak soyle olur:



    Tuketici hakem heyeti falan degil. Direk Tuketici mahkemesine gideceksiniz. Davanizi acacaksiniz. Ardindan bir sure gectikten sonra bilir kisi atanacak. Videonuzun altina birisi yorum yapmis. Ingilterede ana merkezdeki isimlerin e mail adresini size verecegini belirtmis. Bu kisilere konuyu, actiginiz davanin numarasini ve belirlenen durusma tarihlerini, taleplerinizi iletin. E mailde CC kismina turkiyedeki ilgili departmanda calisan kisileri ekleyin. Kisa bir Linkedin arastirmasiyla bu kisilerin isimlerini bulursunuz. Cogu kullaniyor.



    Tum bu sure zarfinda aracinizi kullanabilirsiniz. Tabi kaza bela geldigi taktirde butun emek bosa gidebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Boyanın 3 yıl dayanamamasında mutlaka dış etkenlerin etkisi vardır ama firma bunları düşünerek bu garantiyi veriyor/vermek zorunda.

    Bu durum karşısındaki beklentiniz çok yüksek onu baştan söyleyeyim. Boya garantisi adı altında aracı değiştirmek istemek biraz fazla. Yapılacak işlem aracın komple düzgün bir şekilde boyanması olur. Bununla ilgili alabilirseniz değer kaybı bedeli alırsınız ancak.
  • genelde bu tip boya atmaları kuş pisliğinin aracın boyasına yapışıp uzun süre temizlenmediğinde oluşuyor . Sizin video daki boya atmalarıda boyut olarak uygun görülüyor bence . Fabrikanın veya ford un bu durumu kabul edeceğini sanmam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.