Şimdi Ara

SIFIR +GARANTİLİ :500gb Seagate SV35 3,5' Dahili HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SANALPAZAR Linki :http://www.sanalpazar.com/Seagate-Sv35-500gb-7200rpm-16mb-Sata3-6gbs__isp4391192

500 GB SV35 serisi Sıfır Jelatini açılmamış hdd : 150 TL ( kargo tarafımca karşılanacaktır) sanal pazar ilanı yukarıda.
    Seagate ST3500411SV SV35 500GB 7200Rpm 16MB Sata3 6Gb/s 7x24

Ürünün piyasa fiyatı:
    http://www.sanalmarketim.com/urun/5eb6577ab0407f8a0810f70327c2fd94/Bilgi/
    http://www.akakce.com/sabit-disk/en-ucuz-seagate-sv35-500gb-st3500411sv-fiyati,437395.html

SV35 Series™ SATA 500 GB Sabit Disk 
    Model ST3500411SV SATA 6Gb/s 500GB 7200

Gözetim dijital video kaydı için yüksek performanslı, yüksek kapasiteli diskler

Uygulamalar
    Video gözetim dijital video kayıt cihazı (SDVR)
    Video gözetim ağı dijital video kayıt cihazı (NVR)
    Doğrudan bağlı JBOD video depolaması
    Ağa bağlı JBOD video depolaması

SV35 Series sabit diskleri, zorlu 24x7 video gözetim sistemleri için tasarlanmış olup, video gözetim sistemlerinin yüksek yazma iiş yükleri için gerekli ayarlanmış performansı, yüksek kapasiteleri ve dayanıklı güvenilirliği sunar.

Teknik Özellikler
    Model Numarası ST3500411SV
    Arabirim SATA 6Gb/s
    önbellek 16MB
    Kapasite 500GB
    Garantili Sektörler 976,773,168
    FİZİKSEL
    Yükseklik 26.1mm (1.028 inç)
    Genişlik 101.6mm (4.0 inç)
    Uzunluk 146.99mm (5.787 inç)
    Ağırlık (tipik) 544g (1.19 lb)
    PERFORMANS
    Dönüş Hızı (devir / dakika) 7200 DEVİR/DAKİKA
    Ortalama Gecikme 4.16ms
    Ortalama okuma arama süresi 8.5ms
    Ortalama yazma arama süresi 9.5ms
    G/Ç veri transferi hızı 600MB/sn
    Onarılamayan okuma hataları 1 in 1014
    GÜVENİLİRLİK
    Yıllık Arıza Oranı 0.80%
    ENERJİ
    Ortalama boşta güç 6.90W
    Ortalama arama gücü 12.60W
    Maksimum başlangıç akımı, DC 2.00
    ORTAM
    Ortam Sıcaklığı
    Çalışır durumda 0°–60°C
    Çalışmaz durumda -40°–70°C
    Çalışma sırasında maksimum ortam sıcaklığı 20Saat başına °C
    Çalışmazken maksimum ortam sıcaklığı 30Saat başına °C
    Darbe
    Çalışma Darbesi (maks.) 63 Gs for 2ms
    Çalışma dışı Darbe (maks.) 300 Gs for 2ms
    SES DÜZEYİ
    Akustik (Boş Boyut) 2.7 desibel
    Akustik (Arama Boyutu) 2.8 desibel

Temel Özellikler ve Önemli Avantajları
    • SATA 6 Gb/sn arabirimi, en yeni ve en hızlı disk kontrol birimlerine ve SATA 1,5 Gb/sn ve 3 Gb/sn kontrol birimlerine erişim sunar;
    • Lider alan yoğunlukları, 3, 2 ve 1 diskli platformlarda 2 TB, 1 TB ve 500 GB kapasitelerini sunarak, daha küçük mekanik parça sayısıyla performansı artırır ve güvenilirliği iyileştirir;
    • En fazla enerji tasarrufu sağlayan ve en soğuk çalışan güç kaynaklarının
    kullanılmasına izin vermek için dönüş, 2 A akımla sınırlandırılmıştır;
    • Kullanılabilir ATA-7 akış komutları, video veya meta veri içerik için hata düzeltmeyi ve performansı iyileştirir;
    • Kullanılabilir sıcaklığı raporlama ve kayıt işlevleri, güvenilirliği ve performansı daha da iyileştirmek için sistem sıcaklığının izlenme ve kontrolüne izin verir;
    • Dönme kontrolü özellikleri, bekleme modunda başlatmayı veya hüç tasarrufu sağlamak ve güvenilirliği artırmak için diskin durmasını destekler;
    • Tahmini 1 M saat MTBF ile 7x24 çalışma için tasarlanmıştır.

Modern video gözetim sistemlerinin yüksek kapasiteli, yüksek performanslı ve güvenilir depolamaya olan ihtiyacı hiçbir zaman bu kadar büyük olmamıştı. Seagate, altıncı nesil SV35 Series™ sabit diskleriyle bunu karşılıyor. Gözetim sistemi tasarımcılarının benzersiz ihtiyaçlarına
    göre özel olarak tasarlanmış olan SV35 Series diskleri, hepsi de 2 yıllık sınırlı bir garantiyle desteklenmiş bir performans ve hassas ayarlama sunuyor.

Performans
    SV35 Series diskleri, güncek birçok video gözetim kamerasını desteklemek için hızlı veri aktarım hızları sunmak amacıyla, lider alan yoğunluklarından yararlanarak, bir platform üzerinde üretilmiştir. Gözetim için iyileştirilmiş ürün yazılımı ve yeni SATA 6 Gb/sn arabirimiyle birleştirilen SV35 Series diskleri, modern video gözetim sistemlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak depolama gücünü, performansı ve güvenilirliği sunar.

Bol Özellikli
    SV35 Series diskler, gücü iyileştirerek ve yöneterek, sıcaklığı izleyerek ve yöneterek ve video veya meta veri paketleri için veri teslimatını hedefleyerek, depolama çözümlerinin hassas ayarlamasını gerçekleştirmeleri için gözetim sistemi tasarımcılarına en iyi kapasiteleri sunan
    bir dizi özellik sunar. 2 TB kapasitesinde, Gelişmiş Biçim 4K sektörlü bir sabit disk sunulur.

Güvenilirlik
    Gözetim mühendisleri, Seagate® 2 Yıllık Sınırlı Garantisiyle desteklenmiş ve 7x24 iş yükü altında çalışmak için tasarlanmış olan SV35 Series disklerinin, beklentilerini karşılayacağını görecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurai_fb -- 9 Eylül 2012; 22:00:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Amd fx 8120, Gigabyte 990 xa ud3, msi gtx 550 ti o.c, Vertex 4 128 gb SSD, Seagate 1 tb 7200 rpm 32 mb, gskill ripjaws 4x2 8 gb ddr3 1600 mhz, aerocool strike 600w 80+ psu, Red Scorpion İşlemci Soğutucusu, Asus 24x dvd-rw, aerocool vs9 oyuncu kasa, LG 21.5 E2251S-BN Geniş Ekran Led Monitör, Logitech G105 Oyuncu Klavye, Logitech M705 Mouse
  • hayırlı satışlar.

Siyah845__ afterlife97__fatih.ozmen__ 6Clas__ Tenacious D__ biyolojiksavas __xaposian __meccanica __Leonly __nakuzin__ Altanis__ zoece __UltrAslan MCMV __FAKAZLI__ battlecry __opelgt __TIRAZLI __Meroboy __JustSubaru __Lia __Warbladetr __tarikkeskin __sariyerli53_34 __guney_82 __Naughty __DreamEnergy __passoturko __kreasom __htepeli __swashbuckler55 __Hasenkal __çaylak5734 __breakercobra __Tari_34 __er1710 __ankara __chcts1 __Be®H@N __selahattın ışık __SafaSahbaz __Nevi şahsına münhasır __buyuksoy39 __sky__walker __arshenik __Mturan1994 __bioshock1975 __Duna __Memeti __punta __oski66 __Roy CharLes __Kadnezar __Foxpark __Erdemms __Mali Müşavir __tnryldz60 __BLasTeaR __Sevahm__ halogonga__ LNavigator __ Cathedral
  • quote:

Orijinalden alıntı: samurai_fb

SANALPAZAR Linki :http://www.sanalpazar.com/Seagate-Sv35-500gb-7200rpm-16mb-Sata3-6gbs__isp4391192

500 GB SV35 serisi Sıfır Jelatini açılmamış hdd : 150 TL ( sanal pazardan alırsanız kargo tarafımca karşılanacaktır) sanal pazar ilanı yukarıda.
    Seagate ST3500411SV SV35 500GB 7200Rpm 16MB Sata3 6Gb/s 7x24

Ürünün piyasa fiyatı:
    http://www.sanalmarketim.com/urun/5eb6577ab0407f8a0810f70327c2fd94/Bilgi/
    http://www.akakce.com/sabit-disk/en-ucuz-seagate-sv35-500gb-st3500411sv-fiyati,437395.html

SV35 Series™ SATA 500 GB Sabit Disk 
    Model ST3500411SV SATA 6Gb/s 500GB 7200

Gözetim dijital video kaydı için yüksek performanslı, yüksek kapasiteli diskler

Uygulamalar
    Video gözetim dijital video kayıt cihazı (SDVR)
    Video gözetim ağı dijital video kayıt cihazı (NVR)
    Doğrudan bağlı JBOD video depolaması
    Ağa bağlı JBOD video depolaması

SV35 Series sabit diskleri, zorlu 24x7 video gözetim sistemleri için tasarlanmış olup, video gözetim sistemlerinin yüksek yazma iiş yükleri için gerekli ayarlanmış performansı, yüksek kapasiteleri ve dayanıklı güvenilirliği sunar.

Teknik Özellikler
    Model Numarası ST3500411SV
    Arabirim SATA 6Gb/s
    önbellek 16MB
    Kapasite 500GB
    Garantili Sektörler 976,773,168
    FİZİKSEL
    Yükseklik 26.1mm (1.028 inç)
    Genişlik 101.6mm (4.0 inç)
    Uzunluk 146.99mm (5.787 inç)
    Ağırlık (tipik) 544g (1.19 lb)
    PERFORMANS
    Dönüş Hızı (devir / dakika) 7200 DEVİR/DAKİKA
    Ortalama Gecikme 4.16ms
    Ortalama okuma arama süresi 8.5ms
    Ortalama yazma arama süresi 9.5ms
    G/Ç veri transferi hızı 600MB/sn
    Onarılamayan okuma hataları 1 in 1014
    GÜVENİLİRLİK
    Yıllık Arıza Oranı 0.80%
    ENERJİ
    Ortalama boşta güç 6.90W
    Ortalama arama gücü 12.60W
    Maksimum başlangıç akımı, DC 2.00
    ORTAM
    Ortam Sıcaklığı
    Çalışır durumda 0°–60°C
    Çalışmaz durumda -40°–70°C
    Çalışma sırasında maksimum ortam sıcaklığı 20Saat başına °C
    Çalışmazken maksimum ortam sıcaklığı 30Saat başına °C
    Darbe
    Çalışma Darbesi (maks.) 63 Gs for 2ms
    Çalışma dışı Darbe (maks.) 300 Gs for 2ms
    SES DÜZEYİ
    Akustik (Boş Boyut) 2.7 desibel
    Akustik (Arama Boyutu) 2.8 desibel

Temel Özellikler ve Önemli Avantajları
    • SATA 6 Gb/sn arabirimi, en yeni ve en hızlı disk kontrol birimlerine ve SATA 1,5 Gb/sn ve 3 Gb/sn kontrol birimlerine erişim sunar;
    • Lider alan yoğunlukları, 3, 2 ve 1 diskli platformlarda 2 TB, 1 TB ve 500 GB kapasitelerini sunarak, daha küçük mekanik parça sayısıyla performansı artırır ve güvenilirliği iyileştirir;
    • En fazla enerji tasarrufu sağlayan ve en soğuk çalışan güç kaynaklarının
    kullanılmasına izin vermek için dönüş, 2 A akımla sınırlandırılmıştır;
    • Kullanılabilir ATA-7 akış komutları, video veya meta veri içerik için hata düzeltmeyi ve performansı iyileştirir;
    • Kullanılabilir sıcaklığı raporlama ve kayıt işlevleri, güvenilirliği ve performansı daha da iyileştirmek için sistem sıcaklığının izlenme ve kontrolüne izin verir;
    • Dönme kontrolü özellikleri, bekleme modunda başlatmayı veya hüç tasarrufu sağlamak ve güvenilirliği artırmak için diskin durmasını destekler;
    • Tahmini 1 M saat MTBF ile 7x24 çalışma için tasarlanmıştır.

Modern video gözetim sistemlerinin yüksek kapasiteli, yüksek performanslı ve güvenilir depolamaya olan ihtiyacı hiçbir zaman bu kadar büyük olmamıştı. Seagate, altıncı nesil SV35 Series™ sabit diskleriyle bunu karşılıyor. Gözetim sistemi tasarımcılarının benzersiz ihtiyaçlarına
    göre özel olarak tasarlanmış olan SV35 Series diskleri, hepsi de 2 yıllık sınırlı bir garantiyle desteklenmiş bir performans ve hassas ayarlama sunuyor.

Performans
    SV35 Series diskleri, güncek birçok video gözetim kamerasını desteklemek için hızlı veri aktarım hızları sunmak amacıyla, lider alan yoğunluklarından yararlanarak, bir platform üzerinde üretilmiştir. Gözetim için iyileştirilmiş ürün yazılımı ve yeni SATA 6 Gb/sn arabirimiyle birleştirilen SV35 Series diskleri, modern video gözetim sistemlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak depolama gücünü, performansı ve güvenilirliği sunar.

Bol Özellikli
    SV35 Series diskler, gücü iyileştirerek ve yöneterek, sıcaklığı izleyerek ve yöneterek ve video veya meta veri paketleri için veri teslimatını hedefleyerek, depolama çözümlerinin hassas ayarlamasını gerçekleştirmeleri için gözetim sistemi tasarımcılarına en iyi kapasiteleri sunan
    bir dizi özellik sunar. 2 TB kapasitesinde, Gelişmiş Biçim 4K sektörlü bir sabit disk sunulur.

Güvenilirlik
    Gözetim mühendisleri, Seagate® 2 Yıllık Sınırlı Garantisiyle desteklenmiş ve 7x24 iş yükü altında çalışmak için tasarlanmış olan SV35 Series disklerinin, beklentilerini karşılayacağını görecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAGATE 1TB 2.5 DİSK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.