Şimdi Ara

Sıfır G5 mi S7 mi 2300 TL ye kadar telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldı LG G3 kullanıcıyısım. Telefonun maalesef 1 kez sıvı teması ve 4 kez kırılmadan ekran değişimi oldu yani açıkcası çok hor kullandım. Fakat G3 ü aldığımdan beri hiç formatlamama ramen hala ilk günki performansı veriyor çok memnunum her konudan. Fakat bukadar tamirin üzerine artık telefon acılıp kapanmaya şarj tutmama dolmama gibi saçma sapan sorunlar yaşamaya başladım.Şimdi alışkanlıktan ve memnuniyetimden dolayı G serisinin son amiral gemisi olan G5 almayı düşünüyorum. Fakat s7 de çok harika bir telefon bütçem maksimum 2300 TL. Her telefonu hor kullandıgımın farkındayım ama g3 e hiç kırılmaz cam taktırmadım ve kılıfsız kullandım. Fakat bu yeni alacagım telefona orjinal buff ekran ve kaliteli bir high guard armor alacağım ve g3 gibi hor değil narin kullanacagım. Şuanda kararsız durumdayım aradığım özellikler şu şekilde hızlı,herzaman ilk günki performansı verecek,sağlam,suya dayanıklı(suyun içerisine sokacagımdan değil en küçük sıvı temasında ve üzerine birşey döküldüğünde bozulmayacak),ve en önemlisi pil performansı güzel olacak(telefonu gün içerisinde aktif olarak mesajlaşma sosyal medya vb. için kullanmaktayım pil performansından kastım beni sabahtan akşama kadar bu işlemler için idare edecek akşama zaten eve gidip şarja takıyorum) vede en önemli özelliklerden biri g3 kullanıcısı olarak 5.5 inç lik bir ekrana alıştım. ufak ekran olmayacak G5 5.3 inç lik bir ekrana sahip s7 5.1 inç lik bir ekrana sahip. İkiside yeterince büyük bir telefon. aradaki 0.2 inçlik bir fark için G5 tercih edilirmi. S7 G5e nazaran suya daha dayanıklı bir telefon. Yani şuanda iki derede kaldım arkadaşlar. G5 daha iyi S7 daha iyi şeklinde öneriler yerine G5 şu sebep(ler)den dolayı daha iyi tavsiye ediyorum şeklinde bir yorum alabilirsem çok memnun olurum. Yorum ve önerilerinizi beklekteyim DH halkı :)







  • Elektronik biraz şans işi. İkisi de güzel cihaz kararsız kalman normal bir durum.



    Ben kendi açımdan G5'i tercih ederdim. Çünkü arayüz olarak Optimus UX TouchWiz'e göre daha güzel. Diğer fark G5 USB 3.0 Type-C bağlantı portuna sahipken S7'de USB 2.0 portu var.



    Çok önemli mi bilmem ama FM radyo G5'te mevcut fakat S7'de yok.



    Kamera olarak üç aşağı beş yukarı aynı sayılırlar ama S7'de renkler abartılı olduğu için G5'i daha iyi buluyorum.



    Dördüncü ve en önemli fark da G5'te S820 S7'de Exynos 8890 çipset var. S820 olmasından dolayı G5'e geliştirici desteği daha fazla olacaktır.



    Bu farkları göz önünde bulundurarak iki cihaz arasından G5'i tercih ederdim. Ama başka tekliflere açıksan ikisiyle de hiç uğraşma HTC 10 al.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tam olarak aynı durumdaydım. Androidden de sıkılmıştım iphone 6 16 gb param yetiyordu. Biraz bekledim ve 6s 32 aldım çok uzun süre kullanacağım inşallah az daha ekle al derim.
  • Ben de g5 düşünüyorum ama bu ghost screen sorunundan herkes müzdarip,o biraz canımı sıkıyor
  • Htc 10,moto z,veya ikinci el samsung s7 edge alabilirsin.htc in ekranının parlaklığı az sharp değilse.moto z analog ses çıkışı yok.samsung s7 edge ise göreceli ben beğenmiyorum tipini ne kadar güzel foto çekip şarji iyi olsada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.