Şimdi Ara

Sıfır Corsair 480T Kasa 3xrgb fan 2100 Lira - Adana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sıfır Corsair 480T Kasa 3xrgb fan 2100 Lira - Adana

geçen hafta kampanyada 2099 liradan satılan kasayı aldım, sıfır kutusunda, az önce teslim edildi.

psu yan tarafı resimlerde açık görünüyordu ama kapalı çıktı. o yüzden kullanmak istemiyorum. rgp psu olduğu için görünsün diye almıştım.

kampanyayı kaçırıp almak isteyen varsa aldığım fiyattan satabilirim. Adana içi elden teslim olursa iyi olur çünkü kargo fiyatı eklenince uygun olmayabilir. tabi kargo kampanyasıyla az bir miktar kargo öderim diyen çıkarsa gönderebilirim de. kimse almazsa iki üç güne iade ederim. maksat kampanyadan faydalanmak isteyip kaçıran varsa alsın.

pazarlık tabii ki yoktur, kargo isteyen de kargo ücretini alıcı öderse gönderirim. aksi halde iade ederim.

ön tarafında 3 tane corsair marka rgb fanı var. güzel kasa ama phanteks kullandığım için değiştirmekle uğraşmadım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Alışveriş yaptıklarım : merman // suller // Paecon // cydonia // hadjimurat // kohan // Dh06 // ruthlessruth // cansiz // FasTBoY // RdvnKsgn // Confusion //brujah // iceman76 // azimbilgisayar // rainbowr6 // Sdkfz181 // Mumi35 // sertannn // FurkyZ // emilyan // canirtuk // Castiel // raalem1** // diemcizone // halfone // ALİ ZEYREK // poten_za // hasanart // Squadd // noktakafe // Utku_20** // tolgaciik // iarrr // handful // Nømad // Tayff // hatrix // gokhansti // remode // redsmoke // OHAHELAL // @ehlikeyf // Aaakrep // mertnizami // hatem1980 // chatos // atkn88 // braveheartgs43 // yec44 // 06ensar // surga // Kazasker_trsf // black_fps // ve 2016 +++
    Sorunsuz alışverişler için Teşekkürler :)
    (**: biraz sorunlu satıcılar. tam dürüst değiller.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.