Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
4
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Monitör Türü #LCD
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 satıldı
    NOT: Arkadaşlar ürünü satmak istiyorum.ürün sıfır kutusunda duruyor. dolayisiyla cok ciddi bir fiyat indirimine gidiyorum.3500 tl den 3000 tl ye dusuruyorum. daha da hic bişey yapmam.satılmazsa 2 monitor olarak kullanıcam.bu fiyata da forumda sıfır satıldımı bilmiyorum.birazcik takip ederseniniz sıfırını 5700 6000 civarinda satiyorlar.

    arkadaşlar bir kac ay once amazon.de den aldıgım amazon tarafından 2 yıl garantili faturalı ürünümü 3 monitor yapmak icin almiştim.ancak hem cok maliyetli hemde masam uygun olmadıgı icin cok uygun fiyata satmaya karar verdim.ürünsuan kutusunda dolabımın ustunde duruyor bir kac güne kadar resimde ekliyeceğim .

    arkadaşlar monitorde 1 adet cercevenin üst kısmının hemen dibinde ölü piksel vardır.(canlı değil ölü.renk değiştiren ölü piksel degildir.sadece beyaz da gozukur.diger renklerde kayboluyor)ölü pikseli gore bilmeniz icin panelin dibine burnunuzun ucuna varacak kadar yaklasıp gorebilirsiniz ancak.
    diger konuda ips panel oldugu icin her ips panelde oldugu kadar hafif sag koselerde cok az işik sizması vardir.lütfen kimse ips panel olupda sıfır ışık sızması olan monitor aramasın.oyle bir dunya yok.cok takıntılıyım sıfır ısık sizmasi isterim diyorsanız başka monitorlere bakmalısınız.

    arkadaşlar fiyatımı super bir fiyata koyuyorum.3000 tl istiyorum.bu fiyatida 1 adet nerdeyse gözükmeyen ölü piksel den dolayi benim 4000 tl nin uzerinde bi fiyata aldigim icin kırıyorum.kırşehir cevre illerde oturan arkadaşlara veya ankarada oturan arkadaşlara elden teslim eder kurar verebilirim.lütfen referanslarımı baz alın ve okuyun.kimseyi bugune kadar ne kandirdim ne dolandırdım nede alengirli işler cevirerek ilan actım.bende yalan yok.yukarda dogrusu neyse yazdım zaten.

    monitorun kalitesine gelince araştirmaci olan bilenler bilir.hala bu kalitede net goruntu veren bir monitor yok.urunum kutusunun icinde kopuklerinin icinde yatıyor.cok acil resim isterim ciddi aliciyim diyenlere whatsapp uzerinden resim atarım aksam eve gidince.

    lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.hele hele komik rakamlar (3500 tl ye 2000 tl veririm gibi adamın beynine kac sıcratan yorumlar atmayın:) )bu fiyata 3 yıl kullanılmış panelleriin ilk gunku canlılıgı gitmiş urunler koyuyorlar benim ürünüm sıfırdır.


    istediğim fiyat sondur 3500 tl dir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.













    Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 9 Ekim 2019 Satıldığı Şehir : Ankara, Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • güzel mönitör. bende dün akşam neweggs ten baktım. fiyatlar hala dediğiniz gibi 4000+ tl lerde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramazandeveli

    güzel mönitör. bende dün akşam neweggs ten baktım. fiyatlar hala dediğiniz gibi 4000+ tl lerde.
    alacaksanız neweggs i tavsiye etmem hocam.bir sıkıntı cıkması durumunda iade de cok zorluk cıkartiyorlar.amazon.com bile cok ciddi kararlar aliyor artık geri iade de.
  • İlanınızı uzun süre takip ettim. İndirim olmayınca dün akşam aoc ag271qg sipariş verdim bugün kargolandı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.