Şimdi Ara

SIFIR ASUS GTX 750 1 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.evil -- 13 Mayıs 2016; 20:19:59 >

• Garantisi nereden hocam ve Ankarada hangi semt?
  • Kart eski versiyon 1 gb 750 ti falanda degil 300 istiyorsun. zaten yeni versiyonlari 300 350 arasi komik bi rakam yani :D
  • novation kullanıcısına yanıt
    keşke link verseydiniz,asıl komik olan sizin yazdıklarınız bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.evil

keşke link verseydiniz,asıl komik olan sizin yazdıklarınız bence

al sana link :) http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-geforce-gtx-750-ti-2-gb-gddr5-dx-11-ekran-karti-250564685/detay
  • novation kullanıcısına yanıt
    Bendeki sıfır karta karşılık ikinci el kart linki veriyorsunuz, lütfen benim ilanimi kirletmeyin bu sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyurun arkadaşlar link, arada 150tl oynuyor ve kartın farkı var. Piyasa uçurulmayı bekliyor. Bilginize.

http://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-gtx750ti-ph-2gd5-2-gb-fiyati,3317890.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnykspr -- 5 Ocak 2016; 23:20:07 >
  • Bu ekran kartını ilk önce vatandan 239 liraya almıstık gönderilmemişti.Sonradan bimekste indirim yapti 230 liraya almıstım.Çok iyi bir karttir(f/p) bakımından.Bütçeniz kısıtlıysa alabilirsiniz.Tavsiye edilir.
  • 3 yıl garantili açılmamış paketinde gtx750 oc için normal fiyat. r7 250 1gb modeli 320 tl lerde.
    bu kart r7 250 ye 3 kat performans basar.
  • Hocam butterfly night veriyim 84 condition mw look ?
  • Ti ile bunun arasında ne fark var
  • aralarındaki tek fark shader units gtx750ti de 640 ve gtx750 de 512 ,performans olarak önemli bi farkları olduğu söylenemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.evil

aralarındaki tek fark shader units gtx750ti de 640 ve gtx750 de 512 ,performans olarak önemli bi farkları olduğu söylenemez

keşke 2. el olup daha ucuz olsaydı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

Bu ekran kartını ilk önce vatandan 239 liraya almıstık gönderilmemişti.Sonradan bimekste indirim yapti 230 liraya almıstım.Çok iyi bir karttir(f/p) bakımından.Bütçeniz kısıtlıysa alabilirsiniz.Tavsiye edilir.

İyi yakalamışsınız, bugün ikinci eli bile kaçırılmaz o fiytalara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _memet

quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

Bu ekran kartını ilk önce vatandan 239 liraya almıstık gönderilmemişti.Sonradan bimekste indirim yapti 230 liraya almıstım.Çok iyi bir karttir(f/p) bakımından.Bütçeniz kısıtlıysa alabilirsiniz.Tavsiye edilir.

İyi yakalamışsınız, bugün ikinci eli bile kaçırılmaz o fiytalara.

aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.