Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (6183. sayfa)

5 sn
288.575
Cevap
4.623
Favori
46.959.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1050 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 61816182618361846185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hala daha fiyat inecek diyenler var Rıza baba

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Polo yeni değil makyajlı. Alma bekle diyen kafayı yemiştir şu ortamda. Biden konuşma yapsın euro kaça çıkıcak görücez

  • fero01 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana istinaden böyle yazdınız sanırım. Ben kimsenin zarar görmesini istemediğim için düşük de olsa bir ihtimal diye belirttim. Nihai karar arkadaşın. Kaldı ki geçtiğimiz Eylül, Ekim'de insanlar birbiriyle yarıştı 280 bin tlye flamex pack corolla almak için. Geçen ay aynı araçları 230'dan verdiler. Böyle bir market yapısı içerisinde ben kimseye kesin konuşamam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Coralla 1.33 C kullanıcısına yanıt

    Yok hocam size kişisel olarak lafım yok. Herkes istediğini yapmakta özgür. Dediğiniz örnek var ama çok istisna. Bu ülkede bekleyerek kimse kazanamaz benim görüşüm.

  • Scala premium veya Kamiq elite 240-245 bandına bulma ihtimali var mı? Yakın zamanda bu araçları alan veya fiyat alan var mı arkadaşlar?


    Yeni C4 için kapora vermiştim 290-300 bandına kadar bütçem var ama beklemekten çok sıkıldım. Fiyatları 6 mayısta açıklayacağız dediler, resmen merkez bankası ppk toplantısını bekliyorlar, dün de mb başkanı konuştu içim daraldı zaten. Kur duracak gibi değil. Pazartesi bi araç alıp geçeyim diyorum.

  • 8.40; 10.15. Yukarı yönlü fiyat güncellemelerini direk buna bağlamak doğru değil ama bayilerin fırsatçılıklarını düşününce tünelin ucunda neyin çıkacağını kestirmek zor değil artık (3-4 aylık kur düşüşlerinde asla indirim yapmamalarını baz aldığımızda). Fiyat düşer beklentisi içinde olanlar hangi hülyada yaşıyor çok merak ediyorum. Sadece bu dönem de değil bunun piyasaya etkilerini allah bilir kaç sene göreceğiz. Belki de bi yerden sonra b ve c segment sıfır araba fiyatları ev fiyatlarına kafa tutmaya başladıkça durulur piyasa; bilemeyiz...

  • xprofessorx X kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede sıfır km bu fiyat bandında scala premiumlar mevcut, değerlendirebilirsiniz.
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Yerinizde olsam asla beklemem; yaz ayları kur olmasa bile enflasyon ve maliyet zamlarına gebe bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilisimci1903

    Saolasın hocam maalesef sıfır alamayacağız . Kia ceed , i30 , qasqahi , Civic arasından bütçeme en uyanı bu hafta içerisinde alacağım inş . Teşekkürler tekrardan .

    Eski sahibi olarak söylüyorum sakın 1.2 Qashqai alma kronik yag eksiltiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: büdünün kaşı

    beyler yeni polo ağustosta gelecekmiş twitterda dönüyor muhabbet. pazartesi alacağım. ancak yenisi gelince şu anki kasa fiyatları iner mi? yani şu an 211 olan arabanın yerine gelen mi 211 olur yoksa pahalı mı gelir. dolar euro aynı varsayar isek. almam lazım öyle ya da böyle pazartesi

    Tövbeler olsun nasıl bu soruyu soruyorsunuz :-( o bir VW - o bir efsane - o bir tok kapı sesi fenomeni, fiyatı düşermi hiç.!

  • Prestor kullanıcısına yanıt

    Öyle mi ? Çok teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için . Genelde insanlar hep olumlu yanlarını söylüyor . Olumsuzu dile getiren pek çıkmıyor . Saolun tekrardan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt
    Galiba eski modelleri eksiltiyor yenilerde bi sorun yok 1.2 motor problemiymiş. Bi ara pulsara niyetlendiydik aynı motor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt

    Maalesef toplumumuzun öyle bir huyu var. Ev ve arabayı hayat için araç değil de amaç olarak gördüğümüzden herkes malını övüyor. Hatta eleştirdiğinde sanki eşine çocuğuna laf ediyormuşsun gibi tavırla karşılaşıyorsun. Umarım ihtiyacınıza en uygun ve en iyi bütçeli aracı alırsın renktaş.

  • Civic %80'e girer mi? Girerse ne kadar olur fiyatı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ylmz_3

    Hocam öncelikle ağzınıza sağlık, yazdığınız birçok şeyin altına imzamı atarım. Ancak, kaçırdığınız birkaç nokta var. Şöyle ki:


    1. Türkiye bir tarım-hayvancılık ülkesidir. Gerek coğrafyası, gerek kültürü bunun temelini oluşturur. Yıllarca, Türkiye bu şekilde para kazandı. Mevcut hükümet bunu bitirdi, çiftçiyi kan ağlar vaziyete getirdi, patatesi dahi ithal eder olduk.
    2. Yurtdışındaki akranlarıyla kendisini kıyaslayan genç sonuna kadar haklı. Çünkü, o da bu dünyaya yaşamaya geldi. Savaşta, kıtlıkta olmayan topraklarda doğdu. Sırf memleketi yöneten bir avuç iş bilmez, hırsız, çakal yüzünden anası ağlamış memlekette, elin oğlunun teneke diye baktığı arabayı rüyasında göremez oldu.
    3. Dikkat ederseniz, buradaki akademisyenlerde de araba hevesi pek yoktur. Birçoğu A noktasından - B noktasına beni götürsün amacıyla aracını alır. Ama, bu ülkede ev-araba sevdası bitmez. Kültürdür, kabul etmek gerekir.
    4. Birileri şunu bunu tanıyor diye, o vasıfsız haliyle milyonluk arabalara binip, benzinini bile cebinden ödemiyorken şu forumdaki binlerce kişi 10 bin lira indirim kovalıyorsa, ben buna isyan ederim. ÖTV'yi sıfıra çek kardeş, ne farkımız var senle derim.
    5. ve son, yurtdışında elinoğlu arabasını kendi zevkine göre alıyor. Ya burada? İkinci eli satar mı, şu renk güzel ama beyaz alayım satmak isterken hemen satarım, araba kaç litre yakıyor yakıt masrafı artmasın vs vs vs. Öyle bir fakirlik işlemiş ki kanımıza, para harcarken bile sonrasının hesabını yapıyoruz.


    Hepimiz şu dünyaya bir kere geldik. Herkes şahane arabaya binecek diye bir şey yok, ancak birileri yesin diye kalanı kan ağlamasın. 10 sene önce peh o da araba mı dediğimiz arabalar için bayi bayi arayıp fiyat sormayalım.


    Saygılar, sevgiler.

    Bu aralar burada baya güzel yazı yazanlar çıkıyor. 👏🏻👏🏻👏🏻


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • defalarca söyledim tekrar yazıyorum sakın ha 235 bin tl den vergiye girer 300 e çıkar diye b sınıfına yatırım yapmayın. üst dilimde zaten c sınıfı araçlar mevcut ve fiyatları da döviz kuru kadar artıyor en fazla. Polo highline 300 olacak ama golf 315e satılıyor ilanlarda, ben de kerizim 15 bin tl ucuz diye polo alacağım zaten. %50 dilimden hala kaldıysa C sınıfı araç varsa otomatik vitesleri tercih edilebilir.

  • quxall Q kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum hocam, limitleri zorlayıp %50'den C sınıf almak en mantıklısı şu an bence de.

  • Daha önce bu bahsettiğiniz yerden hiç otomobil aldınız mı ?

  • onur_s O kullanıcısına yanıt
    180 bin TL'ye sıfır otomatik nerede var acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Dün gece Merkez Bankası Başkanımızı dinleseydiniz bu soruyu sormazdınız bile. Aracı bulduysanız , almak niyetiniz varsa , bütçeniz an itibarıyla müsaitse yapıştırıp geçin. Ağustos gelecek olan 2022 şasi , model yılı 2021 tescil. Ağustos'ta da 2022 modeli bekleyim diyeceksiniz ve 211 olan araç için ciddi ciddi ₺300 konusuyor olacaksınız muhtemelen . Sizin risk algınızdır birşey diyemeyiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 24 Nisan 2021; 17:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 61816182618361846185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.