Öncelikle hayırlı olsun, aracı hangi bayiden aldığınızı sorabilirmiyim ve trafik sigortası, kasko ücreti buna dahil mi eğer değilse toplamda ne kadara geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlla ki bu 4 araç arasından olacaksa benim seçimim aronadan yana olur. Az farkla 2. Sıraya da Kamiq koyarım. Ama alternatif (daha ucuz) olarak da Corolla dream, 308 style tech, scala da düşünülebilir. Bu 3 model de çok ucuz değil aslında ama bulunabilir durumdalar diye biliyorum bayilerde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bazı arkadaşlar şu araç için şu fiyatı aldım diyor. Hangi bayi diyorsunuz, ses yok. Arkadaşım madem söylemekten çekiniyorsun yazma o zaman şu fiyatı aldım diye. Konunun bir amacı kalmıyor o zaman. İyice araç karşılaştırma konusuna dönüyor o zaman. |
Eğer bu 4 ü arasından seçim yaparsak. Kamiq Elite 225e verdi bazı bayiler. 2. Olarak arona < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honda eco elegnc. 240.bin tl, 28 bin TL 12 ay sıfır faiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmus61 -- 4 Mart 2021; 7:38:58 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hava yastigini opsiyona koyan markadan arac almam sevdiklerime de aldirmam. kimbilir daha bilinmeyen nelerden kisiyolardir |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam eğer benzin sizi üzmeyecekse corolla fiyat olarak uygun. ama 10 litre su gibi içer. Megane şanzımanı tabiki daha iyi mercedes nissan ve mitsubishi ortak yapımı efsane bir motoru var. 6 litre şehir içi yakar. Şehir dışı 4,5 yakar. Ortalama 5,5 litre lpg gibi yakarsın megane daha c sınıfı bir araç. Fiyatı 190 olsaydı kesinlikle Megane 1.3 tce derdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen hocam. 200 bile olsa Megane alırım. Motoru daha iyi sonuçta. 10 litre çok yüksek gerçekten, bir de şöyle bir durum var. Megane daha az yakıtla daha iyi gidiyor. Ben genelde aracı uzun yolda kullanıyorum. Şehir içinde şirket aracını kullanıyorum. Bundan dolayı şehir dışında az yaksın bana yeter. Corolla yalıtımı gerçekten çok mu kötü ? Kiralayıp denemek en iyisi olacak. Malzeme kalitesi olarak da Megane bana daha iyi gibi geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne alakasi var Adam ticaret yapacak.birisi burdan gorup onun aracini mi alsin.Adam fikir vermesi icin yaziyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iyiymiş valla.hem hayalet hem manuel harika ikili olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arona, i20, swift in yanından bile geçmeyin. Kamiq'in de içini boşalttılar aynı fiyata fakir bir donanım sunuyorlar, bu fiyata onu da almam. Ben olsam, o fiyatlara satılan Qashqai, Civic ve corollanin alt paketlerinden alır geçerim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallpox -- 4 Mart 2021; 8:28:48 > |
Corolla al geç 20 yıl binmeyeceksin sonuçta 2-3 yıl biner satarsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demsar -- 15 Nisan 2021; 23:37:29 > |
|
Cam tavansız business ne kadar söylediler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |