küçücük akülü araba gibi 208 alacağıma leon,c3 aircross, civic, corolla, polo bunların boşunu alırım daha iyi |
%100 haklısınız 191 açıklanan fiyatıyla galericilerden başka kimse alamadı. |
|
|
![]() Yaklaşık iki ay önce bu mesajı yazdığımda yemediğim hakaret kalmadı. Pis memur sen ne anlarsın bile dendi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angmarr_Ortadünya -- 21 Ocak 2021; 23:46:51 > |
Doğuş oto maslak. Ama ellerinde opsiyonsuz araç yok diye biliyorum. Telefon bırakıyorsunuz boşa düşen olursa arıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bomboş mu? sunroof hariç şu anki FR'lardan daha dolu. |
Umarım yeni Leon’un yeni Golf’e göre 17 mm daha geniş olduğunu ve aks mesafesinin 66 mm daha uzun olduğunu biliyorsunuzdur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam iste bu sayfada da goruyoruz kendilerini kamufle etmeye calisiyorlar ama agir sacmaliyorlar ve kendilerini hep ele veriyorlar. Daha 2 gun once saridan buraya yeni kasa golf u getirdiler manuel arac ve 450 yazmis galeri burda sevindirik oldu normal gorununlu alsatcilar ama dun geceden otibaren dumura ugradilar leon fr manueli 230 gorunce:) bu sefer arac manuel yeaa demeye basladilar. Eger bu arac 300 den girseydi ne bekliyordunuzki ne oldu aldiniz mi 230dan diye mesajlar gorecektik. Biraz gurur olmali.! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hem bombos diyosun hem de hiz sabitleyici var mi yok mu onu bile bilmiyosun. Cam tavan var mi onu da bilmiyosun. Donanimini bilmedigin araca nasil bos diyorsun ? Forumda cok bos adam var cidden Edit: yorumunu duzenlemis hemen, aferin :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 22 Ocak 2021; 0:48:59 > |
Kek dostum nasilsin ? Sesin cikmiyor nerelerdesin ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eline sağlık |
O arkadas perde arkasindan bana kufur ederek burayi takip etti bugun hep : ) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bi de golf %50 de gelecek diyince cok beklersin diyip sonra yazdigini silen samsam mi ne vardi. Okuyamadim zannetmesin. Blacklotus da keza oyle. Golfun fiyati aciklandiginda onlari da teker teker alintilayacam :) Bunlari da 2 sene mk3 leon kullanmis ve aracimi aileme satmis biri olarak yaziyorum. Bizim arac 20-30bin tl deger kaybetsin, sorun degil. Kendim de mk4 leon ya da golf 8 almayi dusunmuyorum. Ancak les galerilere, akbaba alsatcilara prim yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 22 Ocak 2021; 1:6:18 > |
Eyvallah :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen hafta yine burayı okurken küfürleşme gördüm biri alsatçı sever diye hesap açmış sonra o samsam veya semsam ile tartıştı ardından "alsatçı severin anasını" diye hesap açıldı o alsatçı sever arkadaş delirdi ulu ortak küfür etti. Küfürlerini ve uslubunu desteklemiyorum ama hodrimedyan yaptı yapilan kalleslige. Ben o "alsatçı sever in anasını" hesabını samsam seya semsamın açtığını düşündüm o an arka arkaya oldu. Alsatçılar gerçekten çok gergin son dönemde ve fiyat düşüşlerine tahammülleri yok... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |