|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam FR'ın açılımı "Formula Racing", 1.0 motorla pek racing olmuyor :) Xcellence benzeri dolu bir donanım olur belki ama FR beygir ister. |
|
Arkadaşlar yeni golf ne zaman gelir ya da ortalama fiyatı ne olur bilgisi olan varmı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M Y S T -- 16 Ocak 2021; 0:47:7 > |
|
|
nerede konusuluyor |
Mtv yi biz mi ödüyoruz 0 araç alırken? |
Gidipte galeriden almazsanız ? Galericilerden size kalır. Herkese kalır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"Dünyada doğru ekonomide tek bir kural vardır. Ülkedeki yıllık enflasyon yıllık faize eşit olmalıdır. Eşit olmazsa ekonomik kriz çıkar.90 ları hatırlayın Tansu çiller)" Sanırım burada faizin yıllık enflasyonun üzerinde olması (yani bir reel faiz bulunması) gerektiğini söylemek istediniz. Sadece enflasyon kadar olan faiz anlamsızdır. Gerçek faiz bunun üzerinde olandır ve bu her zaman pozitif olmak zorundadır. Bugün gelişmiş ülkelerde öyle olmaması bu ekonomilerde ciddi hastalık belirtisidir. |
Doların 8.56 ya kadar çıkacağınıda kimse konuşmuyordu. Bunun ne zaman olacağını bilmiyorlardı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kımse konusmuyordu demıssınız sanırım soru mu anlamadınız. ben kım konusmuyor demedım kım konusyor dedım? sız konusuluyor dedınız ya kım ıste konusanlar |