|
Konu dışı ve kişisel tartışma içeren mesajlar silinmiştir. Kişisel muhabbet ve atışmaların, araç, model, motor, sınıf vs. kıyaslamalarının, yakıt tasarrufu, Dolar-Euro-Vergi Sistemi, ÖTV-Gümrük, Borsa muhabbeti, araç-motor-donanım tavsiye sorularının yeri bu konu değildir. İyi forumlar, --------------------------------------------- Konuya giren üyeler, konu başlığında da belirtildiği gibi 0 Araç Fiyat ve Teklif bilgilerini görmek istiyor. Lütfen diğer üyelerin bilgi alma hakkına saygılı olunuz, tüm uyarılara rağmen konu dışı mesajlar yazmayınız. |
Clio 1.0 Touch Otomatik fiyat alanlar var mı? Liste fiyatı 195 ama galeriler 175'e veriyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Bu araç ile ilgili fiyat alan varmı yakın zamanda reklamda böyle çıktı ama liste fiyatının baya altı gibi görünüyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruddervator -- 9 Ocak 2021; 12:10:2 > |
Ben clioda 175'e karar verdim ama ön arka park sensörü ve geri görüş kamerası istiyorum ama 175'e bu ekstrası olan touch paket bulamadım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 9 Ocak 2021; 12:17:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 9 Ocak 2021; 12:20:36 > |
En düşük model liste fiyatı 159bin TL. Bu fiyata veriyorlarsa iyi indirim liste fiyatına göre. |
neredeyse 400 bin tl istiyorlar. Kusura bakmasınlar o fiyata satmamaları gayet doğal. Ben de seviyorum aslında aracı ama fiyatını düşünmezsem. İnsanlar 230 bine leon istiyor, 308'e ve scalaya burun kıvırıyor. Gidip focus'a 400 veremez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi gibi geldi fiyatı sanki hiç aklımda yokken 😀😀 kafamı karıştırdı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Böylelikle Cross Egea'yı ilk alanlardan biri siz olacaksınız. Aracı teslim aldıktan sonra değerlendirmenizi bizlerle paylaşabilirseniz çok seviniriz. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 9 Ocak 2021; 12:51:39 > |
Çok uygun gerçekten. Ancak liste fiyatı urban için 162.900 gözüküyor. Artı 1.500 tl'de metalik boya olsun. 500 lira fazlayı neden alıyorlar acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |