haziran gibi ,mercedes cla sordum ,gelecerk arac var 30k kapora yatırın ,geldigi fiyat gecerli dediler.peki euro duserse fiyat duşermi dedim..st 8 yıldır aynı yerdeytim ,ben düşme görmedim demişti |
|
Mercedes hiç indirim yapmadı gerçekten de. Al satçılarda 550 bandında bulunuyor, bayiden mantıklı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
zengin alman gruru timsali ,alman malı bazı mak. vs urunlerde böyle |
Tren yoluyla avrupadan araç gelmiyor. En azından gelse bilgim olur. Bir kaç defa konteyner içinde özel spor oto geldi. Oda transit olarak geldi yurtdışına gitti tekrar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 1 Ocak 2021; 0:22:28 > |
büyük indirim geliyor üstüne bir de ötv indirimi gelecek .Bir yıldır bekleyenler beklediğnize değecek . Birayı fazla kaçırmışım pardon. Yahu hala fiyatlar güncelleniyor yazısı görünce indirim bekleyeniniz var mı ? Forum ekonomistten dış politika uzmanından geçilmiyor saat geçmiyor ki bir aneliz düşmesin . Hulasa yüzde %50 ötv ile golf troc c suv d sedan bekleyenler çok bekleyeceksiniz. Octavia fiyatları sizi uyandırır diye bekledik ama yanıldık |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kardeş büyük ihtimal senin yaşın yetmiyor gibi geldi bana, ben 20 sene önce 2000 yılında aldığım 97 model poloyu 2003 te tam iki katına satmıştım. O yıllar tüm piyasa da böyleydi yüksek enflasyondan dolayı. Biraz destekli sallayalım lütfen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bundan sadece 3 sene önce 10 tlye alabildiğin peynir 40 tl oldu. Nasıl ki bu millet nasıl alacak bu fiyata bunu demedilerse araba için de aynı durum bunu bi kabullenemediniz gitti. Fakirleştik millet uyanın artık paramız 3 kat devalue oldu. Golf bundan 15 sene önce de 20 bin euroydu almanyada bugun de aynı para .Senin arabayı alıp alamaman kimin umurunda ? Parası olan alacak bu kadar |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursam -- 1 Ocak 2021; 1:13:7 > |
Hahaha peynir 40 TL de olsa alınabilir. Üstelik yaşamsal ihtiyaç. Araba almasan ne olur. Yanlış bir dusunce Ben kabullenemiyorum elimdeki hurdayi degistirmiyorumda. . Ne yapacaz şimdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kator -- 1 Ocak 2021; 1:20:4 > |
Hocam orası öyle, sıfırın fiyatı aldığın gibi düşüyordu, ki öyle de olması gerekir, sıfıra yakın fiyatlarda ikinci el satılması saçmalıktır, ama enflasyon çok yüksekti, bir yıl sonra yine aldığın fiyatın üzerine satabiliyordun, çünkü sıfırı iyice uçmuş oluyordu... Ha bu dediğim tabi 2004 öncesi dönem için, sonra para bollaştı, döviz stabilleşti, enflasyon düştü, gençler tabi sadece bu kısmı biliyor, öncesini bilmiyor bu yüzden birden artan fiyatlar onlara garip geliyor. Yoksa 2000 yılı öncesinde de memlekette araba almak çok kolay değildi yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murmuro -- 1 Ocak 2021; 1:21:6 > |
|
Çok doğru yapmışınız 160 lara gelecek o fiyatlar , araç yok üretim yok balonu yok artık , galerilerde şişti mecbur düşecek 160 lık aracı 220 ye sattılar şimdi 200 e inmişler ,stoktaki araçlar bol miktarda ortaya çıkar oldu hani 2021 mart a kadar corolla yoktu ??? Civic de yeni kasa çıkaracak büyük ihtimal rusya sonrası buralardan da çekilicek fiaytlar civic içinde düşer yoksa satamaz bu kadar basit |
|
Ama artık yapamazlar alıcı yok kaymağı yediler artık fiyatları 2020 nisan-mayıs bandına çekmek zorundalar.. |
Anlamıştım zaten terbiye bakımından eksik kalmış bir ergen olduğunuzu da, yanlışlıkla seviyemi düşürüp muhatap oldum, pardon benim hatam. Blokluyorum yazmam bir daha. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bmw’de yok sanırım o gurur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |