Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (4363. sayfa)

18 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 83 Misafir (18 Mobil) - 77 Masaüstü24 Mobil6 iOS2 Android
5 sn
288.707
Cevap
4.621
Favori
46.982.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1050 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 43614362436343644365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konunun dışına çıktığım için çok özür diliyorum. B-C sınıfı Sıfır otomatik araç bakıyorum ve ilk sahibinden 2006 model dizel manuel hatasız corolla terra sedan aracımız var, arabayı satmaya uğraşmak istemiyorum. takasta iyi fiyat veren bayi tavsiyesi olarak hangi bayileri önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında uzun uzun yazmak istemiyorum, memnun kalmadım, sattım bitti gitti ama ortaya bir laf atıp çekilmiş gibi de görünmek istemem doğrusu.

    En büyük sorunlar olarak; öncelikle aracın sürüş pozisyonuna bir türlü alışamadım. Bel ağrısı ile iniyordum araçtan sürekli. Ya çok geride kalıyordum, ya da bacaklarım katlanıyordu. Ayak dinlenme kısmını çok dik yapmışlar, sol ayağımı fren pedalının yanına koymak zorunda kalıyordum. Ve araç yolu çok hissettiriyordu, ufacık bir yol bozukluğunda bütün araç sarsılıyordu. Üst paket olduğu halde trimlerde de çeşitli sorunlar vardı maalesef.

    Açıkçası isteyerek aldığım bir araçtan bu kadar çabuk vazgeçeceğim aklıma bile gelmezdi. Evet, teknolojik açıdan süper ama herşey onlar değilmiş maalesef. Kullanıp memnun olanlar güle güle binsinler, bana göre değilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Jeep Renegade 1.0 baz modelini 231binTL fiyata veriyor Birmot. Fiyatın 300bin civarlarından bu seviyeye gelmesi çok uygun ama manuel vitesi düşündürttü, sizce bu tip ciddi indirimler yapan yerler var mı? bu araç bu fiyata alınır mı?


    teşekkürler...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinger75

    Merhaba,

    Jeep Renegade 1.0 baz modelini 231binTL fiyata veriyor Birmot. Fiyatın 300bin civarlarından bu seviyeye gelmesi çok uygun ama manuel vitesi düşündürttü, sizce bu tip ciddi indirimler yapan yerler var mı? bu araç bu fiyata alınır mı?


    teşekkürler...

    hocam renegeda c segment mi b segment mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: korsd

    Alfa Romeo Giulietta Sprint donanıma 315.00 TL fiyat verdiler Antalya'da ama sarı sitede 290.000 TL'ye sıfır KM aynı ek opsiyonlu aracı almak mümkün. Dizel ve otomatik üstelik iyi donanıma sahip bir otomobil. Değerlendirilebilir.

    Hocam benim gibi Alfa hastası bir insana bile bu fiyatlar mantıklı gelmiyor sebebi 11 yıllık bir kasa ve 2021 de üretim bandından kalkıyor! birde s....sonik Tofaşın über pazarlama direktörleri 2020 model araçtan katlanır ayna ve kararan iç dikiz aynasını çıkarmışlar spor paket için stokta bulunan aksesuarları eklemişler sprint donanıma. Daha enteresan olan ise TI donanım daha kötü koltuk döşemesi daha küçük jant daha basit direksiyon ve kokpit tasarımı olmasına rağmen 30000TL daha pahallı 

    Şu şartlarda bu araç 230 bandında satılmalı maksimum Alfa maalesef bu aracı erken çıkarmış 2010 yerine 2020 de bile çıkarsa bu dizaynla eksik kalmazdı günümüz araçlarından ama sonuçta 10 yıllık bir tasarım.





  • Arkadaşlar selam , bugün Citroen c3aircross 1.2 shine eat6 aracımı Balıkesir Beyaz yetkili bayiden aldım , sağolsunlar güzel ilgilendiler . Biraz erken gitmem sebebiyle diğer araçlara da baktım , aynı bayide Citroen, Opel , pejo yani tüm PSA bayilikleri var .
    Citroen c3aircross dizel feel otomatik 235.000
    Citroen C3Aircross 1.2 shine otomatik kalmamış.
    Citroen C3aircross dizel shine otomatik 305.000
    Citroen c5aircross dizel shine bold 395.000
    Citroen c5aircross benzinli 1.2 live 295.000
    Citroen Yeni C3 1.2 shine 210.000
    Opel yeni crosslandx 1.2 manuel orta donanım 225.000
    Opel grandlandx black edition dizel 330.000
    Pejo 2008 1.2 allure cam tavansız versiyonları , özetle 300 altı versiyonları ÖTV indirimciler süpürmüş , pejo fiyatları normal piyasa fiyatlarıydı.
    PSA’da şu an alınabilecek en mantıklı araç bence yeni C3, C3aircross ve Grandlandx.

    Ek olarak ben aldım diye söylemiyorum ama yeni C3’ün shine paket koltukları keşke c3aircrossta olsaydı , dolgulu koltuklar ve deri detaylar gerçekten çok şık.
    Ben aracı yan basamaklar dahil 233 bin TL’ye aldım.

    Eve 2. Araç olarak Clio almayı düşünerek başladığım bu yola C3A alarak son vermiş vbulunmaktayım . Yine de piyasayı takip etmeye devam edeceğim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: emresarı

    hyundai tucson 1.6 t-gdi power edition için teklif alan var mı arkadaşlar?
    Gecen hafta 311 316 arasinda teklif alanlar vardı. Sitede 308 e kadar gördüm sıfır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetemin54 M kullanıcısına yanıt

    3008 en boşunda gayet dolu ve ihtiyaç görüyor. Sanruf cam tavan anahtarsiz çalıştırma ve giriş 18 jant 360 geri görüş kamera gibi. Sizin araçta istediğiniz olmazsa olmaz ne önemli olan o


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Equal- E kullanıcısına yanıt

    Alınır hocam bana 138 fiyat verdiler stil paket için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • graystorm kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam , buna da şükür diyelim. Allah bu günlerimizi aratmasın. Herşeyin başı sağlık. Umarım siz de iyisinizdir.

    A3'ü 18 ay kullandım, her fırsatta söylüyorum ; cok severek kullandım. Öncelikle spor süspansiyonunu çok seviyordum, araç rijitligini çok seviyordum iç mekandaki seçilen malzemenin dayanıklı hissiyatını seviyordum. Dar gelmeye başlayınca A4 'e geçtik ve onunla da devam ediyoruz, 4.senemize girdik. Audi'nin malzeme ve işçilik kalitesi ( Q2 hariç ) benim gözümde rakip kabul etmez. Araçta herşey tasarım olarak da yerli yerinde , göz yoran da birşey yok. Fakat bir gerçek var ki İstanbul trafiğinde A4 , A3 Sedan kadar kullanışlı değil. Trafikte, dar alanlarda ve parkta pratik değil. 2008'i alınca bana sorun yaratan bu başlıklarda bir rahatlama yaşadığımı söyleyebilirim. A3 ile kıyaslayacak olursak ; arka taraf diz mesafesi ve baş mesafesi daha rahat. Omuz genişliği hissiyatı ise 3 - 4 parmak kadar daha dar. Ön koltukta 2 yetişkin erkek oturmadığı sürece farkı hissetmek imkansız. Bagaj 2008'de daha kullanışlı. Araç yerden daha yüksek , dolayısıyla dar alanlarda daha rahat , dur kalkta ön tarafı takip etmek daha kolay. 2008'in GT Line özelinde malzeme seçimini başarılı buldum , dikişler, ekranlar, koltuklar ve üst bölümlerde tercih edilen malzemeler segmentine göre oldukça başarılı. Direksiyon delikli deri , kavrama hissiyatı geri dönüşü başarılı fakat elbetteki her ne olursa olsun Audi sağlamlığı hissiyatı yok. Yani kötü değil, güzel ama bizim kullandığımız A3'ler gibi değil. Işçilik olarak da dikkat ederseniz montaj, birleşim yerlerinde bunu görebilirsiniz. Aslında olay ne beklendiği ile alakalı hocam. 3008 de kullandım, o aracı da tanıyorum lakin ebat olarak özellikle eşimi düşündüğümüz için biz 2008'i tercih ettik. 2008'de beni en çok şaşırtan yol sesi yalıtımı oldu. Yol sesi yalıtımı Golf Mk7 den iyi , A3'ün yol sesi yalıtımından bile iyi diyebilirim. Motor sesi konusunda ise bence VW & Audi TSi & TFSi larda daha başarılı. Yüksek süratlerde deneme imkanım ise olmadı henüz. Ancak bir B Suv'dan o konuda yüksek bir beklentim de yok zaten. 3008 düşünmekte haklısınız ancak A3 düşünürseniz ise yenisini bekleyin derim. Octavia fiyatları ile Doğuş 'un konumlandirmasi yavaş yavaş ortaya çıkıyor gibi. Önce lansman , sonra -20k, devamında yeni lansman ve yine -20k sonra yeni lansman olacak gibi kur boyle giderse. Buradan hareketle tatminkar dolulukta A3 ü 390k - 410k dolaylarında almak mümkün olabilir gibi düşünüyorum. Golf'te Highline'a denk üst donanım ise 350k - 370k arasına girecek gibi görünüyor. Bu rakamları sunroof dahil varsayıyorum. Yani şu anda 370k verip A3 almak bana bugün için pek de makul görünmüyor. Bu rakam makyajlı 3008'de değerlendirilebilir veya geçiş için Octavia düşünülebilir. 3008 düşünürseniz ve dizel olmazsa olmaz degilse 1.6 180hp lik versiyonu tercih edin hocam. 1.2 motor 2008 ile gidiyor ama alt devirler ve kalkışlar pek iyi değil. Yokuşta bayılma hissiyatı verdiği oluyor, manuel vites düşürmek gerekebiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    Olsun , kan ısınmadıktan sonra zorlamaya, sevmeden kullanmaya gerek yok zaten. İyi yapmışsınız, hayırlısı olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt

    B-suv diye geçiyor. Aracın içi aslında çok şık, Crossland yerine alınır mı bilemedik...

  • Malum site sıfır ilanlarla dolmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa’da C3 Aircross Shine donanım seviyesinde güvenlik paketiyle birlikte satılıyor ve fiyatı 26350 euro.

    Yeni çıkan C4 ise Feel donanımda güvenlik paketi dahil 26150 euro’ya satılıyor. PSA’nın feel donanım seviyesinde içinde güvenlik paketi olan araç getireceğini hiç sanmıyorum ama bu fiyat karşılaştırmasına göre yeni C4’ün %50’den girme şansı olabilir mi acaba? Yeni araç almadan önce bu C4’ü mutlaka görmek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarı sitede adam daha aracı almadan ilan açmış birde utanmadan "bayiden teslim alınmadı daha" yazmış. Hey Allahım sen bunlara akıl fikir ver. Allah bunların eline düşürmesin, yaptıklarını bulsunlar diyorum.

  • Civic Eco elegance değilde elegance alsak sonradan benzin sarmazsa LPG taktirsak olurmu
  • mdinc19851985 M kullanıcısına yanıt
    Hocam motorlar farklı sanırım
  • mymaxmy M kullanıcısına yanıt
    Megane mı araç
  • mdinc19851985 M kullanıcısına yanıt
    Araç garanti dışı kalır sonra takarsanız.
  • Yani uyarmi LPG
  • 
Sayfa: önceki 43614362436343644365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.