Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (4334. sayfa)

5 sn
288.665
Cevap
4.621
Favori
46.977.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1050 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 43324333433443354336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nightblueist kullanıcısına yanıt
    Hocam ne demek istediniz anlayamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: walterwhitejr

    .
    %50 lik dilimdeki piyasadaki en iyi aracı almışsınız . Aracı kullandım .C segment genişliği ve kalitesi var araçta. c3 aircross kullanıcısıyım. C3 aircross yanında çok kötü araba kalıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -K@- kullanıcısına yanıt

    Araç fiyatlari euro ile geliyor doları baz almayın. Euro dolar karsinda rekor kırıyor suan. Euro 9.35 dolayında su an. Gecen ay 8.90 lara kadar düşmüştü. Bu surede bir cok arac cekildi ve araclar bir alt vergi diliminde satıldı. Euro tekrar 9 un altina düşerse indirimler devam edebilir aksi takdirde buralardan cok daha fazla düşeceğini düşünmüyorum. Herkesin gönlündeki arabayı istediği fiyata almasinı dilerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 4 yada Egea teklifi alan?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Banderly

    Kamiq 1.0 premium net bir sekilde %80 ötv dilimine girmis durumda artik,bayiiler stoklarindaki araclari kardan vazgecerek 50 lik dilimden sattilar


    Ilk once Aralik basinda ellerinde kalan 115 likleri karsiz bir sekilde 230-240 arasina verdiler,bizde 235 e aldik.


    Daha sonra beygiri 115 ten 110 a dusurduler,onlari 240-250 arasina sattilar daha fazla kar edebilmek icin,hem arac daha uygun fiyata bayiye geldi hemde daha fazla kar ile sattilar.


    Yeni yilda gelicek kamiqler elite paket(bos paket) 110 hp kamiqler,onlar 50 lik dilimde olucak,yani premium kamiq ARTIK 80LIK DILIMDE VE GELMEYECEK VE BAYIILER DAHA DAHA FAZLA KAR EDICEK.


    kisacasi premium kamiq 80 lik dilimde,50lik dilimde falan degil bos yapmayiniz,yanlis bilgilendirmeyin insanlari.

    Hocam o kadar net konuştunuz ki vw’nin ceosu sizsiniz sanırım.

    Kamiq premium kaç kuruşluk araba ki üst dilimde olacak? Gözünüzde büyütmeyin artık şunları.

    Hele bayi karından vazgeçti felan demeniz çok komik olmuş. Bayinin 290’dan satması ile 230’dan satması arasında neredeyse hiç fark yok karı açısından. Hele ki 235’den aşağı araç vermedikleri için 290’dan vermeye göre vergiden çalarak daha çok kazandıkları aşikar.

    Bayiler müşterilere jest yapıyor deyip olayı normalleştirmeye çalışmayın. Hem vergiden çalıp hem de daha çok kazanıyorlar.

    Bundan sonra da maliye olaya el atmazsa aynısı olacak. Premium paket çok doluymuş gibi, kurtarmıyor Elite olacak diye algı yaratmaya gerek yok. Basbaya premium paket %50’den 1 TL yukarısını hak etmeyen bir araç.

    Nasıl 250’den aşağı vermedikleri aracı birkaç hafta talep azalınca 235’e düşürdülerse, 235’e de alan olmazsa düşürecekler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nightblueist kullanıcısına yanıt

    rüşvet veriyor diyor kısacası

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysf87

    Neden 1.3 Edc joy Megane düşünmüyorsunuz? O da 230 civarıydı en son.

    Hiç aklıma bile gelmedi, nasıl bi araç olduğu hakkında bile fikrim yok. Bakmakta fayda var.

    Kararsız kaldım bayağı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aserkang kullanıcısına yanıt
    Eski fiyata hayatta düşmez hocam. Ama % 20 bandı düşmesi yine yeterlidir.
  • caglarkr C kullanıcısına yanıt

    Fiyat belli mi 218 diyen vardı suan orada kaç acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1679fbhju kullanıcısına yanıt

    Haftasonu gelecek diye bilgi verdiler. 2 aydır her hafta arıyorum..

  • Arkadaşlar bende yaklaşık iki yıldır sıfır araç almak için uğraşıyorum. İki defa araç sipariş ettim. Fakat araçlar geldikten sonra fiyat artışı beklentimden fazla olduğu için iptal ettim. Bu dönemde gerçek biniciler bu araçlara ulaşamıyor. Benim gördüğüm araçlar al satçılara satılıyor. O alsatçı başka alsatçıya satarak sanki araç satılıyormuş gibi bir piyasa oluştu bu dönemde. Bu da arz eksikliğinden dolayı karşılıklı fiyatları şişirdi. Beninim beklentim döviz düşüşüyle beraber fiyatların makul seviyelere inmesi. Ancak bu şekilde sıfır araç alacağım.
  • Skoda Octavia bu lansman fiyatları ile 1.0 motor motor hacmi, 110 beygir gücü ve 1360 kg’lık cüssesi ile kendisinden daha iyi performansa sahip diğer C segmenti rakiplerinin yanında ölü doğmuş. Bu gözler Skoda Octavia’nın ve diğer C segmenti sedan otomatik araçların 2021 yılı içerisinde yapılacağını düşündüğüm vergi matrah güncellemesi ile %50’lik dilime girerek dolu paketinin 230-260 bandına satıldığını görmeden bu aracı almaz. Nakit doğru yatırım araçlarında kalınıldığı ve sabırlı olunulduğu sürece kraldır 👑 Herkese gönlündeki aracı doğru zamanda doğru fiyata alabilmesi temennileri ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt
    Bence Corsa, Clio, Captur yerine tercih edilebilir. Dolu bir araç değil ama çok boş da değil. Bayiden fiyat alın olmazsa ilanda sıfır olarak 210’a var.
  • Dostlar merhaba yarin c3 feel paket mavi renk alıyorum, ancak daha önce hiç araba almadım ve bu konuda bilgim yok 1000 tl kapora yolladım kalan kısmıda yarin bayiideyken havale geçicem hesaplarına direk nakit alınıyor kredi vs yok. bu durumda aracı görme ihtimalimiz var 5 10km uzaklıkta garajlarındaymış resmi bayisi bu firma, bende yarin arabayı görüp şase numarasını kaydedip ona göre havaleyi geçiyim diyorum satış sözleşmesi para öncesimi yapılır para sonrasımı ? nekadar güvenilir bayiide olsa sonuçta az paralara almıyoruz bir sıkıntı çıksın istemiyorum, vekalet veriyormuşuz sanırım bana şöyle söylediler parayı yollarsınız vekaleti verirsiniz 1 gün sonra sabah arabayı alırsınız plakalı vs. hazır halde dediler doğrumudur bu ? ne yapmamı önerirsiniz teşekkür ediyorum yardımlarınız için yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın. mesajlarınızı bekliyorum.

  • mrdr M kullanıcısına yanıt

    Hocam bu fiyatı siz mi aldınız bayiye giderek mi telefondan mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    Bu mesaj silindi.

    Bu mesaji beğenenler ile birlikte herkes imkanı kadar çalsın diyorsunuz yani.Basimizdakiler ne yapıyorsa taklit edelim vergi kaçırılalim,yandaşlara reklam verelim haber yaptıralım çarkimiz dönsün borumuz ötsün sonra ahlak adalet Allah diyelim toplum bozuldu diyelim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aracınızı güle güle kullanın, çekemeyenler maliyeye şikayet edelim cart curt konuşmuş. Önemsemeyin herkes işine baksın. Ülkede sorgulayacak bir yığın şey varken buna takılmaları ne kadar boş yaptıklarının göstergesi. Sizde bu tür şeyleri çok paylaşmayın her yerde, bir şey olmaz ama gerek te yok yani.


    Aynı zamanda fiyat çok iyi bu piyasada. Arkadaşınıza sorun varsa bir adette ben alırım.


    @orospuskyler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 20 Aralık 2020; 15:27:56 >
  • SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023
    NİSSAN QASHQAİ midnigh edition yorum alabilir miyim. 360 bin TL. 1.5 dizeli
  • tatangaburak T kullanıcısına yanıt

    Neyini anlamadin arkadasim?

    Danismanlar ilk basta 10/20 binlik aksesuarli satma pesindeydi ordan alicagi 1lira max prim yok bile.

    Sonra galericiler devreye girip arac basi 5lira el altindan vererek tum arabalari ufak tefek aksesuarli hali yada bos haliyle toplamaya basladi size de 3ay sonraya gun verdiler.. O kadar arac nasil galeriye gitti saniyordunuz. Win win.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The_MAD kullanıcısına yanıt

    Şahsi fikrim; yüzü eskidi artık. C5A ,3008 e yönelin derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 43324333433443354336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.