|
Çok ıyı fiyat 210 bin fiyat almıştım metalik renk için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
donanım olarak zayıf bir araç . Tasarımı da garip , iki tane hava yastığı var . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahaKerem -- 19 Aralık 2020; 13:7:54 > |
Kesinlikle Araçların birçok yerınden çalıyorlar. Euroncap test sonuncunda güvenlik ekipmanı % 64 oranını vermiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sanki bu yeni kasaya dışarıda da takılamıyor. Ya da dışarıda takılıyorsa bile güvenilir mi? Örneğin 150’ye sabitledin gidiyorsun, aracına ne olduğu belirsiz bir sabitleyici taktın, araç birden hızlanmaya başladı, hatta frene basıyorsun durmuyor. Neticede aracın hız mekanizmasına bağlı bir şey. ben hep korkarım bu durumdan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kıs paketi ne oluyor |
Km baya yükselmiş yaşı baya eski üçe beşe bakmadan satıp yeni bir araca geçmenin zamanı gelmiş bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yetkili bayiler sıfırını 340 - 350 den veriyor. |
hocam bu konuda bir kişiyle görüştüm,takılabildiğini söyledi.ben de dediğiniz durumdan çekiniyorum,önceki sayfalarda bundan dolayı sormuştum,opsiyon olarak bunu bayiinin vermesi gerekiyor ama olumsuz cevap veriyorlar. |
Hocam çok iyi yapmışsınız. Ben de hep düşündüm bunu yapmayı ama 1 değil 2 değil. Özellikle Peugeot 308 takip ediyorum. Bugün hangi bayiye gidersen git seni kapıda karşılayıp 230’a istediğin renk aracı alabiliyorsun. ikinci elde de önemli bir kesim düşürdü bu fiyata ama onlarca ilan var 240-250-260. Aynı paket, her şey aynı. Ama bugüne kadar 225’e bine bile kaç gün ilanda kaldı aynı araç. Millet de salak değil çünkü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
buz kazıyıcı, buğu önleyici, buz çözücü ve kar zincir vs bunları verıyorlar galıba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dönüştürücüde 110 hp çıkıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |