Clio 4 üretimi şurda 5 ay daha devam edip sonlanacak. Üretim adetleri de çok düştü ve 2020 teslim bulmak çok zor. Clio 5 joy bulabilirseniz tercih edilebilir. Clio 4 kadar performanslı bir motor yok ama üzmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Toyotaya güzel zam gelmiş. Chr 241 bin tl den 306 bine yükselmiş. Corollada muhtemelen zamlanmıştır. 2021 yılında muhtemelen 250 bin tl ye bile ucuz diyeceğimiz bir döneme gireceğiz. Umarım araç satışları azalır. Yoksa bu gidişle kimse yeni araç sahibi olamayacak. |
Araçların Türkiye değil AB satışlarından bahsediyoruz, Clio AB giriş fiyatları diğer bahsettiğiniz araçlar ile paralel. 1.0 turbo modelleri herhangi bir AB ülkesinin Renault sitesinden kıyaslayabilirsiniz. Tüm bahsettiğiniz modellerin giriş fiyatı örneğin İngiltere için 16-18 bin sterlin arasında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
boş olunca ses çok çıkıyor avrupada clio 4 her canlı yayında görebilirsin. Biraz dizi izlemeyi bırak avrupayı izle. |
Urfa bayisini arayın bana fiyatı sabitleriz ama en yakın ocakta gelir dediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trollü besleme. Adam avrupa da alan yok diyor, satışlarda birinci olduğunu gösteriyorsun, sonra da satışlarla araba mı karşılaştırılır diyor. Güvercinle satranç oynamak gibi bir şey resmen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Subaru XV Xclusive 1.6I AWD CVT 383 Bin lira Asal Oto İstanbul Sarıyer |
Sıfır veya 2020 sıfır ayarında aldığın araçtan zarar etmen için ötv indirimi kdv indirimi cart curt bişi lazım. Ülkeye trilyonlarca araç soksanda geldiği fiyat belli euro kuru belli. He yorumunun diğer kısmında Liste fiyatı 105 olan aracı sen gider amiyane tabirle salak gibi galeriden 160a alırsan tabiki zarar edersin. Bayiden alacağın bulduğun bilindik marka alabildiğin hiçbir araçtan zarar etme şansın yok. ÖZelliklede yeni kasası gelecek Vag ve Japon gruplarından. Hepsi çok daha teknolojik ve yüksek rakamlarla ülkeye girecek çünkü. |
Bitmez yerli araçlar megane, corolla, i20 giriş ve orta paketler dahi %80e gittiğinde matrah güncellemesi gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpiendeksi -- 24 Ekim 2020; 18:4:58 > |
bu vergi indirimi demektir, imkansız devletin son 20 yılda olmadığı kadar paraya ihtiyaç duyduğu bir dönemde. Ben şahsen %80 ile %220 arasına yeni bir dilim bekliyorum. Satışlar ne zaman durur vergi o zaman sabitlenir. Laffer eğrisi bunu gerektirir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |