< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yazısında sadece <500 dememiş. İlave olarak 2020 model yılı seçmiş. 2020 model bi araba dediğiniz gibi ise arkadaş daha ne yapsın. Bu bilgileri paylaşan arkadaşa teşekkürler 🤗 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün Fiat Egea hakkında bilgi almak için Fiat Balıkesir Karahallılar'a gittim. İlgilendiğim model 1,4 fire Urban Plus. Nakit almak istiyorum dedim. Elimizde araç yok, Kasım ayında araçlar gelecek isterseniz arayalım dediler. Bende numaramı bıraktım. İsterseniz kapora vereyim yada paranın tamamını vereyim dedim zamdan etkilenmek istemiyorum diye. Danışmanda artık kapora olayını bıraktık. Fabrikadan 1400 tane Egea çıkıyor dedi. Neredeyse 1 yıldır Egea da sıra var yok satılıyor dedi. Ülkenin bu kadar Egea ihtiyacı aslında yok bir yerde patlayacak vs dedi, kendince yorum yaptı. Bakalım arayacaklar mı Kasım ayında göreceğiz. |
fabrika modelli zammi yapacak.Markalara gore %10 ile %25 arasi zamlanacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erya hocam. Seramik, cam filmi birşey daha dedi ama unuttum hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi yılbaşında o oranda zam oldu? İthal araçların zaten yılbaşı ile herhangi bir bağlantısı yok, vw için aralıkta üretilen araçta ocakta üretilen araçta 2021 model. Aynı şartlarla üretilen ilave bir geçiş ya da teknik mevzuat geçişi olmayan ve kura göre zaten aylık güncellenen bir aracın fiyatı neden %25 artsın. VW aralıkta sattığı aracı da ocakta sattığı aracı da 15 bin euroya sağlıyor, Türkiyede birden ocakta neden %15-25 artış olsun. İnsanları korkuya sürüklemeye gerek yok sadece "MODEL GEÇİŞİ" oldu diye dövize endeksli otomobil gibi bir ürüne o oranda zam gelmez, hiçbir zamanda gelmedi. Firmaların geçmiş yıllardaki Aralık ocak listelerini incelerseniz ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Corolla Aralık 2019 Ocak 2020 fiyat listesi ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 24 Ekim 2020; 14:3:39 > |
Güle güle kullanın, memnun olmanıza sevindim hocam, bizde Opele giderken astra niyetiyle gittik ama Grandland x almış bulunduk :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Flame X ve Passion X belki onalr %80 dilime girmiş ancak onların müşterileri de Dream pakete yönelecektir. Yani yine uygun fiyatlı paketleri bulamayız |
Nedemek 1 haftalik cerez? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sifirlar zamlandikca 2 ellerde zamlanir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende izledim yokuş testini gerçekten performansı iyi o konuda :) Söylediğiniz değerler gerçekten makul bence, biz genelde şehir içi kullanıyoruz, senede bir kez uzun yol yapıyoruz sadece, 8 ileri şanzuman biraz daha az yakıyor dedi bayideki satıcı 6 ileriye göre, bence şehir içinde pek fark etmez ama uzun yolda illaki faydası vardır, sizin araçta at 8 mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Corolla seda Flame X %80 ÖTV dilimine girmiş Fiyat 281.350 TL + 1.440 Tl metalik renk + Aksesuar |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herhangi bir şehirde Clio 4 0.9 Tce HB ya da ST gören duyan var mı acaba? Birkaç yeri aradım ancak yok dediler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werrol -- 24 Ekim 2020; 14:23:31 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amme hizmeti, güzel çalışma olmuş elinize sağlık. En basit yaklaşımla arz artıyor çıkartımı yapılabilir. |
Manuel hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |