2020 de galeriler tüm marka modellere saldırdı. 2021 de sadece kupon araçları stoklarlar diye düşünüyorum. Belli markaların Suv adı altında sattıkları araçlar stoklanır yine. 80 lik dilimdeki sedan araçları almak isteyenler bayilerde sıra beklemeden alabilirler gibi geliyor bana ... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesin bilgim yok. 2021 kuruyla ST-Line %80’lik ÖTV dilimine çıkar ve satamayacakları için getirmezler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TSI DSG Scala < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
230bine ful donanım varsa alınır, fazlası etmez. Cam tavan, pasif güvenlik, anahtarsız giriş vs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üstad şu anda 230.000 TL’ye full dolu Corsa alamıyorsunuz. Bir daha bakın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, genelde çevremde de olumlu yorumlar aldım Opel hakkında, herkesin aradığı araca en az zararla sahip olması dileğiyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Liste fiyatından 100 bin fazla koyarak rekor kırmış |
Corolla için kasım ayında bayilere ne kadar araç düşmüş bilgisi olan varmıdır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrima -- 23 Ekim 2020; 20:59:12 > |
demin suzuki swift'e rastladım ağzına kadar dolu donanım liste fiyatı 230k. ikinci eli yavaştır muhtemelen, herkese de hitap etmez ama dolu araç isteyenler için alternatif. şerit takip, kör nokta, geri manevra uyarı sistemi, uzun far asistanı, ACC, LED farlar vs. 1.2 hibrit motor, CVT şanzıman. |
Ülker çikolatalı gofret :) Afiyet olsun |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha dün comfortline 210 fiyat aldım . Ekstrası yok diye düşünmüyorum dedim . Adama bak boş araca 270 yazmış hangı mantıkla . Bunlardan araç almayın düşmeyecek diyenlere de bakmıyorum . Satamayınca araç mı yiyecekler ve bedava dağıttıkları kredi ödemleri başladı . Patlaması yakındır icradan bankadan ,acil ilanlarında artış var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilmiyorum hocam. Çok tutulmuyorsa olabilir. Çekmeköy ü arayın isterseniz 3-4 tane sportage vardı. |
Olsa biraz rahatlıcam söylicem çok şey var 😀😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |