Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (3658. sayfa)

5 sn
364.174
Cevap
6.195
Favori
63.181.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1244 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 36563657365836593660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nissan Qashqai dizel otom. Visia + geri görüş kamara navigasyon, yan basamaklar, ön arka demir koruyucu 289 aldım bu hafta. Geçen hafta zam öncesi kapora vermiştim. Şimdi liste fiyatı 311 olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt
    Visianın skypack e göre donanım fatkı nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuda araba fiyatları yok ama gelecek olan araçlar için fiyatlar ne olacak ciddi sorun olmaya başladı. Zaten ayın sonu geldi ne araç vardır ne de fiyatlar bellidir. Fiyat konuları ve stok ayın ilk haftalarında konuşulur, belli olur.

Normalde sene sonuna doğru zam yapılmaz. Ama bu döviz kuru %10-15 civarında zammı gerekli kılıyor. Sene başından beri otomobil sektörüne gelen zam yan sanayi parçalar da dahil %40 civarını buldu ki böyle giderse %50 olacak. Yani sene başında 1000 TL'ye yaptırdığın araç bakımını 2021 başında 1500 TL'ye yaptırman gerekiyor gibi. Sene başında tahmin edilen hedef %10 civarında birşeydi yanlış hatırlamıyorsam açıklamıştı firmalar. Euro 10 TL'yi geçtiği anda pazar tekrar karışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 29 Ekim 2020; 15:21:18 >
  • ozoz15 kullanıcısına yanıt
    Tüm bayiler 1 ila 5 i arasında stok açıyor genelde. Bu tarihlerde teker teker hepsi aranmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibariyle araba alma işlemini bitirdim. 400 bin liram vardi, 150ye renault flunce dizel otomatik aldim miss gibi. 250 bin tl yi türkiye finansa kâr payina yatırdım yıllık 30 bin tlye yakın kâr payi verecekler aylık 2500 liraya tekabül ediyor. 400 bin lik arabanin kasko sigortasindan da 2 3 bin kârım var. 400 500 binlik araba alacak arkadaşlara başarılar. Aradaki farkla çoluk çoğumu gezdirir daha iyi bi okula verir istediğimi alır giyerim. Herkese iyi şanslar.

• Arkadaşlar Audi q2 design paket 1.6 405 bine bıraktılar ne düşünürsünüz. Premium araç ama küçük olması beni düşündürdü Hyundai tucson n line paketi 385 e bıraktılar ne tercih edilmeli . Yada azami 400 bin TL ye başka ne tercih edebilirim

• flyingraper kullanıcısına yanıt

Firsatci galericilere para kazandirmak istemiyorum ama bu fiyata sari sitede daha dolu olani bulabilirsiniz bi bakin isterseniz.

• murmuro M kullanıcısına yanıt

dolar ozaman 9 liramıydı ?? çektiğin tutar şimdikinin kaçta kaçı haberin varmı ?? enfasyondan haberin varmı ?? 1 maaş ile 2 senede alınan araba şu an 10 senede alamazsın haberin varmı ?? ötv oranlarının kaç oranında yükseldiğinden haberin varmı ?? çok değil 2018 mart nisan mayıs haziran aylarında kredi oranları 2.50 2.70 idi ?? neyse size iyi alışverişler alın alın   

• 10 numara araçtır Fluence, hayırlı olsun. Aracın 150-200 bin km civarında eğer önceki sahibi şanzımanda arızası vermedi ise yaklaşık 10-15 bin TL'lik bir masraf açabiliyor. Eğer böyle birşey olursa yetkili servis veya aşırı bilindik bir yer haricinde yaptırmayın. Sonra bir o kadar daha şanzıman gidiyor vs vs. Onun harici aracın aşırı pahalı bir masrafı yok. Şanzımanda sorunlu değil bu versiyonlar böyle diyelim.

@msb19052

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

0.9 benzinli 999cc olmaz. Once ogrenelim, sonra elestiririz

Soldaki 1.0tsi leon, sagdaki 1.6tdi leon. İkisi de manuel. İkisi de 115hp

Alıntıları Göster

Seat dizellerin torku düşük zaten ölçü olmaz .

• 1 aydır sıfır araç bakıyorum. Birçok firma ve bayi ile görüştüm. Arada bu başlığa gelip bakıyorum. Bu başlıkta yazılanlara gerçek piyasanın alakası yok. Çoğu yazılanlar boş muhabbet.

Bayilerde 6 ay sıra var denilen corolla buldum 1 haftaya teslim edilecek. Yılbaşına kadar sıra yazılmıyor denilen başka markadan da babama araç alıyoruz Kasım teslim..
    Skoda ve Honda hariç diğer markalarda araç bulmak mümkün. Sadece bayiler ile sık iletişim kurmak lazım.
    Skoda hep galerilere sattığı için normal vatandaşa bakmıyor bile. Honda ise kurnazlık yapıyor araya tanıdık sokunca Aralık ayına araç buldular ama en az 30 bin tl opsiyon ve ilk bakim bu serviste zorunlu falan dediler.
    Piyasa düzelince iki markada beter olsun. 2018de agladiklari gibi batıyoruz demeye başlarlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 29 Ekim 2020; 16:3:38 >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Tariflerindeki asıl sıkıntı ne biliyor musun? Zamları kurdan bağımsız başka nedenlere bağlayarak olacağını iddia etmendi, aslında şu an da bir benzerini yapıyorsun. O gün arz azalacağı için, üretim olmayacağı için, pandemi sebebiyle talep patlayacağı için bu zamların olacağını üreticilerin döviz bazında zam yapacağını iddia ediyordun ve bu zamları buna bağladığın için insanlar karşı çıkıyordu ki ben de karşı çıktım. Ancak ocakta 6.6 olan euro kuru şu an 9.70.

Yılbaşında demiş olsaydın ki ben dövizde ciddi artış bekliyorum bu sebeple bu zamların olacağını düşünüyorum saygı duyulurdu ancak sen zamları kurdan bağımsız sebeplere bağlıyordun.

Bugünde model yılı için aynısını yapıyorsun ocakta araçlara %15-18 model yılı sebebiyle zam olacak diyorsun ancak olmayacak hiçte olmadı. Aracın sadece model yılı döviz bazında maliyetini değiştirmez ancak farklı maliyetler sebebiyle %3-5 arası zamlar olabiliyor ki bu da normal karşılanır.

Şimdi aralıkta ciddi bir kur zıplaması olup euro 11,5 seviyesine gelse ve üreticiler %15 zam yansıtsa haklı olmazsın çünkü o zam model yılı değil döviz kaynaklı.

Bugün kur gidiyor neredeyse serbest bırakıldı araçlara zam geleceği aşikar belki ocağa kadar bahsettiğin oranda zam olacak belki bunun fazlası da olacak ancak zammın sebebi olarak kurdan bağımsız şeyler iddia ettiğin için insanlar karşı çıkıyor.

Gel şöyle yapalım ocakta ve şubatta kurdan bağımsız olarak üzerinde herhangi bir teknik değişiklik olmayacak araç için model yılı değişimine bağlı olarak ne oranda zam olacağını düşünüyorsun açıkla, o gün geldiğinde kurdan bağımsız o oranda zam olmuş mu olmamış mı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 29 Ekim 2020; 16:24:57 >

• Mhmtyc kullanıcısına yanıt
    C5 aircross shine bakabilirsiniz.donanim konfor bakimindan gayet tatmin edici.tasarimi guzel heybetli bi arac.Bakmanizda fayda var, sonrasinda karar sizin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratakyol008 -- 29 Ekim 2020; 16:18:15 >
  • %20-30 yıllık enflasyon olan döviz artışı yıllık %40ı bulan ülkede 250bin gibi büyük bi meblağı yıllık %12 paya mi bıraktınız?

• Samsun kamer Honda Eco ecv 315 k arac hazır ellerinde

• Dün karoq aldım, St şuan ki fiyatlar Euro 9.1 den hesaplandı, büyük ihtimalle Kasım'da 20 bin TL civarı zam gelecek dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2496D2A71

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Lutfen son gun vs yazmayin @civcivx kizar, kasimda indirimli alsinlar diye belirtiniz. 

• fiat.arabaları inceleme.bindirme yok

renoya gitsek inceleme.binme varni

• turkun oglu T kullanıcısına yanıt

hangi tipi ,ne kadara mal oldu ?

• Pazartesi ankarada bir skoda bayisine gittim.
    Karoq 1.6 dizel premium cam tavanlı 368 bin dediler hemen teslim

Kamiq içinde aybaşı yeni araçların geleceğini . En boş paketler gelecekmiş fiyatlar 290 civarı dediler

• 
Sayfa: önceki 36563657365836593660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.