< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

hayalci79
,
the_mafia
,
abmux
,
abmux
,
hayalci79
,
hayalci79
,
ReoxTR
,
herseyinhayirlisi
,
herseyinhayirlisi
,
VoLKaN067
,
selcukerhan
,
mry95
,
barisbt
,
barisbt
,
Ömerİnce BIHY2
,
sneakersnack
,
quantum06
,
omercix44
Daha Az
71 Mobil,
3 iOS,
1 Android
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Yapma be Mehmet hocam . Belli ki hayatında hiç kamiq kullanmamişsin . Kamiq'in ses yalıtımı gerçekten çok iyi hatta audiden bile iyi. Bunu sadece ben değil bir çok kişi sana söyler . Ayrıca troc'u gözünde çok büyütme. Sadece torpido üstü yumuşak deri diye kamiq den daha kaliteli bir otomobil olmuyor. Yeni kasası gerçekten efsane duruyor . Ama şuan ki troc bence oldukça vasat bir model < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tiguanın platformuda (PQ46) çok farklı değil 2007 den beri sahnede. Bu arada Tonale için ucuz mal demediğinizi varsayıyorum çünkü Globalde emsal donanımda %10-15 arası daha pahalı Tiguandan Tonale! Türkiyedeki itelemeyi baz almamak lazım! |
|
Hocam nereden aldınız acaba bu fiyatı ? sitesinden baktığımda 2.666 görüyorum |
|
|
Msi h81m pro-vd / Intel i3-4170 / Evga GTX960 4gb ssc / Kingston 8gb ddr3 / Samsung EVO850 250gb WD 1tb Blue / Corsair Spec02 / Evga 500W B1 / Acer R240hy 23,8" / Logitech G105 & G300s by donanimhaber.com ![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Audiden iyi mi 😀 Kamiq in en zayıf yanlarından biri yalıtımı. Fazlasıyla kötü. Hem kamiq hem taigo ile uzun yol yaptım taigo daha iyiydi. Yurtdışında Troc Kamiq ile aynı fiyata satılsaydı Kamiq 1 tane bile satamazdı. Audi ile kıyasa hiç girmiyorum komik olacak çünkü Kamiq 1.5 tsi ile Troc dan uygun satıldığı dönem tavsiye ettik aldırdık haricinde aylardır gereksiz pahalı parasını asla haketmeyen bir otomobil. 1.0 tsi zaten alınmaz Taigo her türlü daha iyi hacim gerekmiyorsa. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetDH5355 -- 14 Kasım 2025; 23:37:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba, konunun yeri burası değil biliyorum ama en canlı yer de burası. 2019 50Bin km de ki Opel Astra 1.4t aracım piston kırdı, konuya yardım ederseniz sevinirim. 50 bin km de ki Astra'nın Piston kırması | DonanımHaber Forum https://forum.donanimhaber.com/50-bin-km-de-ki-astra-nin-piston-kirmasi--162511505 |
|
Hocam 2024 kasımda aldım ben togg t10x V2 uzun menzil aracımı 1 yıl oldu çok şükür hiçbir sorun yaşamadım çok memnunum konfor donanım teknoloji vs çok dolu bir araç diğer aracıma binmez oldum aldığımdan beri güneydoğu gezisine de çıktım 3300 km yolda yaptım togg gerçekten keyifli bir araç sorun yaşayanlarda yok diyemem özellikle ilk alanlar 2023 model araçlarda sıkıntı yazan çok oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Liste fiyatının üzerinde tesla almak delilikten başka bişey değil. Adamların fiyat politikası bile belli değil, standard ne olacak lr ne olacak belli değil. Maliyet 5bin dolar düştü, ötv'yi de ekleyince 6bin dolardan fazla yapıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam acaba hayatında audiye bindin mi çok merak ettim pes yani sırf etkileşim almak için yazıyorsunuz boşuna cevap yazmayın bana size tekrar cevap yazmayacağım konuyu da gereksiz bir konu ile meşgul etmeyeceğim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsKLee2626 -- 15 Kasım 2025; 0:2:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|