Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19807. sayfa)

5 sn
396.171
Cevap
6.512
Favori
68.950.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1291 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Arden böyle genel olarak yaslıyabildiğim yere kadar yaslarım kademe kademe veririm zaten satıcağı fiyata diyor illa yaslancak biri bulunur bir tanede iki tanede olsa mantığı bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: mat34

Zaten her şehirde Nissan bayii olmadığı gibi her bayiye araç göndermemişler , gidenlere de 2-3 araba gitmiş diyorlar. Ben de 4-5 bayii aradım bulamadım. Kalkıp hala reklam yapıyorlar. Acaba kaç araç sattılar 3 basamaklı sayı kadar olmadığına da eminim ...

arkadaş kampanyanın başladığı gün 10dan fazla bayi aradı bulamadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

(İlksan, ilkokul öğretmenleri sandığıdır)

Fiyatlar nasıl arkadaşlar?

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

• ahmet.55 kullanıcısına yanıt

Ben şahsen o paraya 4x4 jeacoo alırdım ama karar sizin tabi. Korelilerin başlangıç paketleri biraz boş oluyor.

çok bir indirim olmuyor hocam, bayiden de aşağı yukarı bu fiyatlara alırsınız

c4 ekim sonu 1485 alınmış

Kamiq daha iyidir. Troc sadece vw amblemi var diye prim yapıyor . Ama onun da kasası yakında değişecek . Şuan ki troc'lar ikinci el de çok değer kaybedecek çok ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kamiq in Troc dan iyi hiçbir tarafı yok varsa yazarsanız öğrenmiş oluruz

3008 phev Tiguan life ile aynı fiyat olsa haklısınız zaten 2.elde değer kaybeder derim ama değil. Siz alırken aynı paraya tiguan varken almışsınız zarar garantili olacağı belli şuan 2.3 e Life Tiguan satsınlar onu öneririz zaten ama yok uygun fiyata alınıyor 3008.

Sinir stres tabiki önemli bu sebeple hiçbir psa yı önermiyorum burada da sorunları olduğunu ama fp olduğunu bu fiyata bu güç ve donanımda suv araç olmadığını söylüyorum. Alan kişi bu artılara karşılık kendisi teraziye koyup tartar

Tonale nin benzinli modellerinde sorunlar duydum ama dizel otomatik versiyonda hiçbir kronik bilmiyorum duymadım youtube ve şikayet var da okumadım yok. Ucuz olma sebebi piyasasının yavaş olması çoğu C suv dan daha iyi bir araç aslında. Ucuz alıp Ucuz satılacak yavaş satılacak.

Her ucuz olan kötü değildir her pahalı olan da iyi değildir. Burada ucuzluğun sebebi tamamen 2.el. yoksa sıfır satılırken tonale bu araçlardan zaten daha ucuza satılmıyordu

• ahmet.55 kullanıcısına yanıt

Neyle kıyasladığınıza bağlı. Ben olsam 2.el temiz alırım 400K cebinizde kalır az para değil bence 2350 pahalı bu pahalılık 2.ele yansımıyor. Ama Çinlileri hiç düşünmem elerim.

Togg V2 uzun menzil mi bıktırdı sizi bende bugün test sürüşü yapmıştım beğendim aslında araştırma yapıyorum biraz daha , neden saç baş yoldurdu . Yeni alan 2 arkadaşım memnunum diyor . V1 alan başka bir arkadaş ise (baya oldu) beğenmedi sattı . 1.7 milyon ya da 1.5 milyon oranları görece düşük kredi ile eski aracımı verip almak istiyordum . T10F de baktım ama T10X geniş yüksek diye ona kaydık.

hocam benim aracım 2023 eylül ayında üretildi yani ilk araçlar hatta 6500 sıradaki diyebilirim. Arac calıstırmak istediğimde akü arızası cikti ve togg yol yardım gelse dahi çözemedi en sonunda çekiciyle gebzeden gemlik e cektiler aracı. Firmware yazılımı değiştirmişler galiba sonra bidaha böyle hata vermedi ama köprü paralari gitme gelme sıkıntısı baya zordu. Sinyal verdiğimde silecek calısıyordu bnun gibi benzeri 10 20 olaydaha yaşamısımdır. Yazılımcıyım bu işler normal karsılıyorum ilk araçlardı sonuçta ama aradan 2 yıl geçmiş hala sorunlu araç sürekli video cekiyor insanlar. Hakkını yemeyeyim su güne kadar togg,golf,tesla juniper, byd atto3, passat uzun süre kullandım en uzun golf kullandım yaklasık 8 yıl. Hiç biri togg kadar yolda giderken güven vermedi yol tutuşu inanılmaz zevkli sırf bundan dolayı t10f test sürüşüne ciktim hatta aracı baya zorlamama rağmen aşırı keyifliydi eğer yazılım sorunlarını umursamam diyorsanız ve zamanım bol uğrasırım diyorsanız kesinlikle togg tavsiye ederim. Not: araç v2 full paketti hocam. Yol konforu ve ses yalıtımı olarak t10f daha güzeldi diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crastag -- 14 Kasım 2025; 22:44:29 >

• Euphrates09 E kullanıcısına yanıt
    Ben ex30 u ikinci araç olarak eve alacaktım ancak arka koltuk diz mesafesi çok kıstlı olması sebebiyle vazgeçtim. Fiyat ve teknolojisi çok güzel ama işte boyutu ve menzili almamı engelledi.

Yalıtım ve iç malzeme kalitesi . Motor , şanzıman , altyapı aynı zaten

Eski araçlarda var yenilerde sorun pek kalmadı diyorlar ama birde benim Fiat Vw Ford araçlarımda da ses patlaması trim sesi teyp donması vs ler oluyordu yani her araçta olacak kadar sıkıntılar ise normal der alırım 2025 i ama çok daha beterse bilemedim . Birde 1.7 milyon kredisi cazip geldi .

Son olarak bugün t10x sürdüm t10f inceledim . T10F niyeti ile gittim çünkü lastikler daha iyi menzil daha uzun ve bagaj daha fazla ama T on X suv olması nedeniyle hoşuma gitti . Yüksek vs

Yalıtım konusunda troc kamiq i 2 ye katlar net daha iyi iç malzeme kalitesi konusu ise göreceli bana göre troc daha iyi arka kapılar yumuşak ekran duruşu daha iyi koltuklar zaten daha kaliteli alcantara

Kamiq in rakibi zaten Troc değil Taigo Tcross

Troc ile kamiq kıyaslayan tek ülke biziz. Skodanın fiyat politikası nedeniyle sanki troc ile denk MİŞ gibi sanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetDH5355 -- 14 Kasım 2025; 22:58:55 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.