< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

Hardtouch
,
Aslanpence40_
,
coste
,
kancelik22
,
vosdostburak
,
vosdostburak
,
Meyri
,
Meyri
,
kulekcif
,
bendegeldimtamolduk
,
Gordon Gekko
,
kulekcif
,
abmux
,
abmux
,
EsKLee2626
,
phoenixpyre59
,
bendegeldimtamolduk
,
Tvbkr
,
ArchAngeL07
,
icemy
,
Gordon Gekko
,
Master Under The God
,
karti
,
YGRAINMAN
,
YGRAINMAN
,
pendik05
,
pendik05
,
febastan
,
hsyn1907
,
mustela_61
,
darkshine666
,
oruc1
,
Mbiwa
,
Geehut
,
mount20
,
hissedar06
,
hissedar06
Daha Az
74 Mobil,
5 iOS
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
4x4 lere 2.8 istiyorlar minimum. 2.elde sıfır 4x4 ler var onlara bakın Şahsen ben 4x2 bayiden almak yerine 2.elden sıfır 4x4 alırım. Km yi 6001 sınırı olarak seçince aslında 0km olan araçlar var içlerinde Bayiden garaja çekici ile gelmiş fırsat aslında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Full paket değil hocam farketmediyseniz ultimate paket yok. Orta paket + açılmayan cam tavan var. Bence pahalı. Elektrikli versiyonu çok daha dolu Acc, şerit ortalama, kör nokta, ambiyans, anahtarsız giriş ve çalıştırma, katlanır ayna gibi donanımlar eksik < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 14 Kasım 2025; 20:0:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Aynı mesajda sorun yaşama ihtimali yüksek yazılıyor hem de öneriliyor. 3008 ve tonale hakkında şikayet vara girip şikayetler okunabilir. Ayrıca sorun yaşama ihtimali yüksek dediğiniz araba değerini 2 sene sonra satarken nasıl koruyacakmış? Çelişkilerle dolu bir mesaj olmuş. |
|
Tesla Model Y SR Legacy / Tesla Model Y SR Juniper / Volkswagen Troc 1.5 TSI AMD Ryzen 5 2600 / Sapphire RX570 NITRO+ 4GB / Corsair Vengeance LPX 3000MHZ 2x8GB / Asrock B450M-HDV R4.0 / Crucial BX500 240 GB SSD / Dark Sentinel / Gamepower Bane / Steelseries 6GV2 Samsung S10 Plus / Apple iPad Air M2 128 GB Space Gray 1
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Sorun yaşanmaz ihtimali var doğru ama garantisi var içlerinde en dolu en uygun fiyatlı en güçlü olan araç olduğu için sorununa göz yumulabilir garantisi de var demek istedim. 2.elde değerini korur çünkü 200 beygir dolu paket C suv 2.4 milyona alındığında artık düşecek yeri kalmamış demektir alırken kazanırsın satarken kâr etme ihtimali dahi olabilir. Tonale 1.6 dizel versiyonda kronik bir sorun bilmiyorum ben fiat servisleri de aracın arkasında koç bu ülkede Ford fiat alfa vs hiçbir zaman müşterisini mağdur etmemiştir. Motor zaten sorunsuz 1.6 multijet. Şanzıman çift kavrama klasik bir şanzıman. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
B segmenti tutuluyor diye bayiler yaslıyor B segmentinde. Yurtdışında Grandland GS ile Corsa GS arasında neredeyse 2 katı fiyat farkı var. B segment dediğimiz araçlar 15.000$ lık araçlar abarttılar da abarttılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Zaten her şehirde Nissan bayii olmadığı gibi her bayiye araç göndermemişler , gidenlere de 2-3 araba gitmiş diyorlar. Ben de 4-5 bayii aradım bulamadım. Kalkıp hala reklam yapıyorlar. Acaba kaç araç sattılar 3 basamaklı sayı kadar olmadığına da eminim ... |
|
Garanti var da yaşayacağınız siniri stresi neden hesaba katmıyorsunuz? 2. el değerini korur aynen korur hocam. Deneyimimi aktarayım. 3008 1.2 hybridden ağzım yandı. 2024'te önceki kasanın son gt line donanımlı aracından aldım. Totalde serviste 100 gün yattı araba 1 senelik dilimde. Sonrasında sattım. Alırken tiguan life ile aynı paraydı. Satarken fiyatı 1900 civarı idi. Aynı tiguan life ise 2400'lerde dolanıyordu. Deli gibi zarar ettirdi. Yaşattığı stresi saymıyorum bile. 1.2 hybrid düşünenlerin iyi değerlendirmelerini tavsiye ederim. Alırken ucuz aldığını satarken de ucuz satacaklaranın farkında olmalarını da isterim. Ayrıca Tonale'de yaşanan sorunları araştırabilirsiniz youtubeden şikayet vardan vs. Bunları geçiyorum tonale'nin alt yapısı çok eski 2000 model bir altyapıya sahip o araç. Ha ama bence tonale > 3008 bunu da ekleyeyim. Ucuz malın ucuz olmasının bir sebebi var. Aynı şekilde pahalı olanın da sebebi var. Maalesef acı yoldan öğrendim. |
|
Tesla Model Y SR Legacy / Tesla Model Y SR Juniper / Volkswagen Troc 1.5 TSI AMD Ryzen 5 2600 / Sapphire RX570 NITRO+ 4GB / Corsair Vengeance LPX 3000MHZ 2x8GB / Asrock B450M-HDV R4.0 / Crucial BX500 240 GB SSD / Dark Sentinel / Gamepower Bane / Steelseries 6GV2 Samsung S10 Plus / Apple iPad Air M2 128 GB Space Gray 1
|