Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (10178. sayfa)

5 sn
287.543
Cevap
4.614
Favori
46.808.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1046 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
Mesaj
  • Bende sıfır megane icon bekliyordum bir aydır ama hala gelmedi. Şubat başı gelecek dediler simdide mart başı gelecek diyorlar liste almıyorlar. Bende piyasa daha uçuyorken başka bir plana giriştim..

    Sizce 2021 model baz donanımlı 308 style tech eat8 ve 12bin km de aracımın üstüne;
    200bin TL ekleyerek (hatta üstüne 250bin isteyen oldu) 2020 model 1.6 ivtec motorlu 25bin kilometrede Civic eco executive alınır mı?

    iki aracında kasko değeri aşağı yukarı aynı.

    Yoksa sıfır megane beklemeye devam edeyim mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasankilincc -- 17 Şubat 2023; 15:14:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shaolee S kullanıcısına yanıt
    liste fiyatı 755 olan araca 760 diyorlar. fiyat sabitleme de varsa kesinlikle alın. euro düştü ama fiyatlar düşmez, sabit kalır en iyi ihtimal. benim arkadaşa da arıyoruz, bulsak o fiyata hemen alırız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt

    Hangi bayi acaba..Ben kendi aracımı da değiştirmek istiyorum. 700 bin değil 720 binede alırım. Bende kendi aracımı değiştirmek için doğuşta üst düzey bir yönetici vastasıyla almaya çalışıyorum. Fakat 2023 modellerin Mart ayından önce kesinlikle gelmeyeceğini ve fiyatın 750 binden aşağı olmayacağını söylediler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esirin60 -- 17 Şubat 2023; 15:24:12 >
  • Alfonso93 kullanıcısına yanıt

    Ankara opal da vardı ben hakkımdan vazgeçmiştim opsiyonlandı mı bilmiyorum ama arayıp bir sorun isterseniz.

  • blasko77 kullanıcısına yanıt

    Sizin bu yorumunuzdan sonra hemen doğuş oto kartalı aradım. Polo var mı diye sordum. Yok dediler. 2023 model polo geldi mi, hiç satış yaptınız mı diye sordum; 2023 modeller ülkeye hiç gelmedi en erken mart ayı sonunda bekliyoruz dedi. Fakat araç bekleyen çok fazla kişi var dedi. Bilginiz olsun. Golf için de durum aynıymış




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esirin60 -- 17 Şubat 2023; 15:38:0 >
  • esirin60 E kullanıcısına yanıt

    Hocam kesinlikle haklısınız. Bende eşimin Polo Life aracını 735.000 TL den satışa koydum. 3 günde telefonlar susmadı. Alacağım aracı bulamadığım için kaldırmak zorunda kaldım. Hala ara ara cep telefonuma satmayı düşünüyor musunuz diye mesaj atıyorlar. Fakat Polo özelinde mi yoksa 2. el tüm araçlar mı böyle bilmiyorum.

  • anilis_gs A kullanıcısına yanıt

    Diğer markalarda da durum benzer sayılır. Fakat polo özelliktede golf de çok daha fazla talep var. Bende de 2020 Fabia var, polo daha kaliteli geldi bana o yüzden bende polo almak istiyorum fakat maalesef sıfırı halen yok. Arkadaş 2023 model geldi satıldı bile dedi ve hemen bayiyi aradım yok daha gelmedi dediler. Mart sonu diyorlar ama o da çok ümitli konuşmuyorlar. Benim için çok sıkıntı değil mevcut aracım var kullanmaya devam ederim. Ama aracı olmayanlara Allah yardım etsin.

  • blasko77 kullanıcısına yanıt

    Yalanmıdır değilmidir bilemem. Gözümle görmediğim bir şey için kimseyi suçlayıp kul hakkına giremem. Belki kapora alıp mart ayında teslim edeceklerdir. Benim aracım olduğu için çok sıkıntı oluşturmaz bana . Mevcut aracıma binmeye devam ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esirin60 -- 17 Şubat 2023; 15:58:4 >
  • Bugün ankara baykoçlar nissana uğradım x traili incelemek için. Showroom aracı bile yok en erken haziran teslim sıra yazıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocakta sordum şubat dediler. şubatta sordum mart dediler. martta nisan derler. araba yok diye bir şey yok. araçları size satmıyoruz diyorlar kısaca. liste fiyatının çok üstüne satabildikleri müşterileri hazır nasılsa. buna senelerdir izin veren hükümeti seçimde hatırlarsınız inşallah.

  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Bugün toyota plaza toyan a baktım araç yok, 2.el 10 veya 20 bin km hibrit corolla iceri ve dışarı cakmislar , eminim orada olandan daha fazlası vardır, ankarada hangi bayiye gitsem araç yok çekiyorlar, ilk tescil 2 yıl satmama koşulu gelse işler düzelecek,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 17 Şubat 2023; 20:19:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shaolee S kullanıcısına yanıt

    760 çok iyi fiyat hocam ben bu ay 766 ya aldım salı günüde teslim edildi ocakta kapora vermiştim. Martta zam gelmezse bence kesinlikle alınır. Fiyatı sabitliyorlarsa bence kaçırmayın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat fiorino sıfır hangi paket tutuluyor? Hangisini almaya çalışmalıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 17 Şubat 2023; 17:22:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • root16 kullanıcısına yanıt

    Aralık 25'den beri arıyorum geçen hafta kapora gönderdim teslim tarihi belli değil.

    Sorunuzun cevabı "bulabildiğiniz"dir :)

  • redferrari R kullanıcısına yanıt

    yazdığın son kısmı okusana. sen anladın mı acaba ?

  • Hasankilincc H kullanıcısına yanıt

    Hocam çok üzücü bi durum tamamen torpilin varsa arabayı hemen alıyosun yoksa 1 yıl bile beklesen vermiyolar bütün devlet kurumları gibi özel sektörde buna evrildi sonumuz hayrolsun bişeyler değişmeli artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shaolee S kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilirkisi.06 B kullanıcısına yanıt
    Şimdi gördüm hocam sağolun yarın arıyayım ama opsiyonlanmıştır tahminim hangi paketti acaba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • budak_1903 kullanıcısına yanıt
    Sürüş profil seçimi yok. Menüde özellikle ilgili bir bölümde yok. 2021 modellerde de yok ama özellik çalışıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hadi yine iyisin kaptan...

    telemetri.oto.magazininstagram
    📍VW içten yanmalı motorlu araçların fiyatlarını ortalama %4.4 yükseltti! ⬆️ 📌VW, tarafından bayilere gönderilen bir mektupta fiyat artışlarının nedeninin "hammadde, enerji ve ekipman tedarikindeki önemli maliyet artışları" olduğunu söyledi. 🏭 📌VW, "Volkswagen bile yüksek enflasyondan kaçamıyor. Uzun vadeli sözleşmeler, riskten korunma işlemleri ve verimlilik artışı ile elimizden gelenin en iyisini yapsak da, maliyetler üzerindeki etki tam olarak telafi edilemiyor." açıklamasını yaptı. 🗣️ 📌Bayiler, otomobil üreticilerinin mevcut ekonomik ortamda tüketici belirsizliği nedeniyle fiyatları düşürmesi gerektiğini söylüyor. Adının açıklanmasını istemeyen bir VW bayisi, "Şaşırdım. Satışlarımız düşüyor ve fiyatları yükseltiyorlar" dedi. 🤔 📌Zamların 23 Şubat'ta yürürlüğe girmesi bekleniyor. 📈 English: 📍VW has increased the prices of internal combustion engine vehicles by an average of 4.4%! ⬆️ 📌In a letter sent by VW to dealers, the reason for the price increases was "significant cost increases in the supply of raw materials, energy and equipment". 🏭 📌VW made the statement: "Even Volkswagen cannot escape high inflation. While we do our best with long-term contracts, hedging and increased efficiency, the impact on costs cannot be fully compensated." 🗣️ 📌Dealers say automakers need to cut prices due to consumer uncertainty in the current economic environment. "I'm surprised. Our sales are falling and they are raising prices," said a VW dealer, who did not want to be named. 🤔 📌The hikes are expected to come into effect on February 23. 📈
    https://www.instagram.com/p/CoxdSDzKxp6
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.