Şimdi Ara

Sıfır araç fiyat araştırması maceram. Toplaşın!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
7
Favori
31.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
135 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demonare

    Benzer olay opel degerde basima geldi, kosarak kactim.
    Kredi oranlarinin bu derece inmesi tamamen devletin otomobil sektorunde hedefledigi ama toplayamadigi vergiyi sol cebinden cikarip sag cebine koyarak yilsonu hedeflerini tuttrmak. Temiz 2.el bulunabilirse tercih edilebilir
    Aynen öyle, birkaç ay, bilemedin 1 yıl içinde ÖTV indirimi bekliyorum, şimdi araç alanların zararı fazla olur, ülke olarak bir arabaya 150.000, 200.000 TL ödeyecek kadar zengin değiliz, satın alınan araçların % 99 u borçlu alınıyordur, kasko, kredi ödemesi, yakıt, bakım derken yürütme maliyetini de birçok insan çeviremeyecek, bir çok araç garajda yatacak.

    YÜksek vergi yüksek vergi geliri demek değildir, bir yerden sonra vergi kaybına neden olur, bu ÖTV zamları geldiğinde de yazdım geçen sene vergi geliri düşecek diye, şimdi de diyorum ki bu ÖTV oranları düşecek, eski halinin bir tık üzerine konumlandıracaklar ÖTV oranlarını.

    Otomobillerde inanılmaz derecede vergi yükü var, bunun adı vergi değil artık, 5.000 TL, 10.000 TL indirimlerde piyasayı canlandırmaz, ancak birkaç kendini bilmezi daha fazla borçlandırır, piyasanın canlanması için insanların alım gücünün olması lazım, 150.000 TL, 200.000 TL büyük paralar, bu paralara C sınıfı otomobil, hatta B sınıfı otomobil almak en basitinden enayilik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 17 Ekim 2019; 4:42:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen

    Bütün suv modelleri kullandınız mı, yorumunuza bakılırsa kullanmışsınız

    Ben rav4 hariç hepsini kullandım, qashqai sadece duster'ın önünde konfor olarak. Segmentindeki diğer rakipleri daha konforlu, oturuş pozisyonu da en iyisi değil, bu biraz kişiseldir tabi. Motor da soru işareti, kafa rahat olarak alınacak bi motor değil açıkçası, satış rakamlarına oranla sorun sayısı fazla renault/nissan 1.2 turboda. Hele otomatik ise nissan'ın cvt sıkıntıları meşhur epey, uzak durmak lazım.

    Yalıtımı güzel, ama diğer dediklerinize katılmıyorum.

    Alıntıları Göster
    Sadece dusterin önünde demekle büyük haksızlık yapmışsınız zirveye çıkmak kolaydır ama orda kalmak zordur qq ilk günden beri orda zirvede.
    vergi, yakıt, f/p, konfor, malzeme kalitesi tüm kriterleri düşününce qq en mantıklı araç, ben hepsine teste gittim qq içine binince demek bu yüzden heryerde qq var dedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 17 Ekim 2019; 8:2:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • derfgt D kullanıcısına yanıt
    ben de bunu diyorum işte. 1 2 tasarım hatası hariç araç çok başarılı. amacı belli. yeri doğru. ama o motor nedir arkadaş :o
  • marcus83 kullanıcısına yanıt
    benim gittiğim bayide kia ile dip dibe, hatta aynı showroomun bile içinden geçiliyordu. bana bide gevrek gevrek diyorlarki, gelin oraya geçelim orda farklı fiyat politikamız var. hemen Ben Fero'nun şarkısı geliyor aklıma; "dallama burdan bi... git lan..."
  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt
    bu da bi bakış açısı tabiki. ama bizde geniş bir kullanım söz konusu oluduğu için herkesin fikri önemlidir. ilk araştırmayı ben yaparım, kafama yatanlara bakarım. son kararda genelde eşimle giderim de bu sefer anne baba da denk geldi :)
  • r0x kullanıcısına yanıt
    çok yakında...
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    bu geziye başlamadan önce vitarayı çok inceledim. hatta ilk amacım vitara almaktı. tamamen farklı bir konsept olsun dedim. hele ki turbolu motoru görünce oldu bu iş dedim AMA;
    bir çok kullanıcı yorumunu, şikayetlerini vs okuyunca şok oldum. her kullanıcı çok yaktığından, kalitesiz olduğundan, konforsuz olduğundan, pişman olduğundan bahsediyor. memnun olanlarda var ama bu kadar olumsuz kullanıcı yorumu beni baya bi şaşırttı. dolayısıyla vazgeçtim. ama hala aklımda. Citroen, hyundai, peugeot ve suzuki bayilerini de olaşacağım.
  • Bu paraları bir arabaya verip nasıl yola sokağa bırakılır .. şahsen benim psikolojim bozulur ..en iyisi daciaya devam .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi il hangi bayi bu terbiyesizliği yapan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencer

    öyle demeyin ya. bazı müşteriler de araba alacak ama sanırsın Bayiliği satın alacak. öyle ilgi alaka bekliyorlar. Bizim Türk insanında da malesef böyle bir şey var. heleki araç almaya ailecek gidenler bir başka oluyor zaten . niye ailecek gidilir ki? gel al arabanı . ailen eve gelince nasılsa görecek
    Haaa satış elemanı da gelmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi şehirdesiniz? Honda kısmında yaşadığınız sorun o bayinin problemi neden honda hayaliniz bundan ötürü suya düştü onu anlamadım? Ankara da Honda alabileceğiniz 5 ayrı bayi mevcut mesela? Her birisinin kendi hedefleri ve ayrı yaklaşım tarzları var. Bence çok basit bir hayalden vazgeçiş olmuş... Ayrıca Aralık ayını neden beklemiyorsunuz? Beklediğiniz fiyatların da altında alabileceğinizin farkında mı değilsiniz?
  • Volkswagen grubunun harekat dolayısıyla yaptığı şey yüzünden o gruptan araç almanı önermem. Ve şuan sıfır araç alıp bu satıcıların ekmeğine yağ sürmeni de önermem. Temiz bir ikinci el al kullan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapılan hareket beklenilen bir hareketti aslında. dostu düşmanı iyi gördük. Türkün Türkten başka dostu yoktur sözü yüzyıllardır ispatlanmaya devam ediyor. işin siyaset boyutunu siyaset bölümlerinde tartışırız. burası şimdilik bağımsız oto pazarı olarak kalsın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

    Ya tamam anlarım sıfır araç almak keyifli ve zevkli. Bende aldım zamanında ama bu paraları (küçümsemiyorum fakat) Golf, HRV, Civic, Corolla gibi kesinlikle ve kesinlikle o paranın 3'te biri kadar edecek araçlara vermek hiç cızz ettirmiyor mu? Evet ülkemizin hali bu fakat kullanımı daha iyi, teknolojik olarak daha iyi, kaliteli, güvenli, konforlu temiz bir ikinci el araç bence yüzde yüz daha mantıklı.

    Ha ama şuna saygı duyarım. Sıfır alayım kafam rahat olsun. Başkasının pislikleri olmasın diyorsanız buna diyecek bir şeyim yok. Ama 180 bin TL HRV'ye vermek aşırı derece enayiiliktir bence.
    hocam sıfır araba kullandınız mı hiç? 150 bin tlye 2011 2012 bmw mercedes felan alırsınız 150 bin kmde son model kullanılmamış araba başka kullanırsanız gorursunuz farkı




  • beyaz eşyada ötv indiğindede öyle oldu fiyatlar dahada pahalanmıştı,indirimden 1 ay önce çamaşır makinesini daha ucuza almıştım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cok araştırdım bu fiyatlari edecek araba degil hicbiri..gittim 180bine 2018 model 14 binde dizel otomatik 136 bg insignia exlence modelini aldim..araba silah gibi..kusursuz.
    Gidecem benzinli 150 torklu focusa 178bin verecem 155 torklu civice 160bin verecem akil isi degil..hele 1.2 qasqai ye 204bin 1.0 golfe 182 vercm.
    iyiki almisim diyorum..dusunun pisman olmazsiniz..illa sifir almak sart degil bir yasinda cok temiz sifir kokusu uzerinde olan arabalarda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Satış rakamı ile araç iyiliği kriteri değil

    Corolla da dünyada en çok satan otomobil ama en iyisi mi

    Qashqai optimum sayılır, en iyisi değil hiçbir konuda ama en kötü de değil kesinlikle, ortalama bi araba, fiyatı da uygun, satıyor işte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat8361

    Bu paraları bir arabaya verip nasıl yola sokağa bırakılır .. şahsen benim psikolojim bozulur ..en iyisi daciaya devam .
    👍🤣 Bende bu düşünceler içerisindeyim yalnız Dacia Duster efendi Sağolsun 2019 modellerinde OTOMATİK VİTES SEÇENEĞİNİ kaldırmış..... Bu durumda (Benim için) güle güle Dacia 🤨

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen

    Satış rakamı ile araç iyiliği kriteri değil

    Corolla da dünyada en çok satan otomobil ama en iyisi mi

    Qashqai optimum sayılır, en iyisi değil hiçbir konuda ama en kötü de değil kesinlikle, ortalama bi araba, fiyatı da uygun, satıyor işte.
    Bende qq en iyisi demedim en mantıklısı yani parasının hakkını en iyi veren dedim sizde optimum demişsiniz gerçekten öyle aynı paraya 3008 verseler onu alırım ama 20 30 bin fazla verip 3008 almam hocam 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 17 Ekim 2019; 15:35:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toplaşın biraz yanlış anlaşılır olmuş, doğru anlamak için 2 kez okudum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.