Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ELEŞTİRİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır araç alacak olan arkadaşlarımız için konuyu açtım.

Örneğin x arabası ile ilgili donanım vs hataları veya diğer araçlardan üstün gördüğünüz yanlarını bırdan paylaşabilirsiniz.

Sıfır araç konusunda yaşadığınız olumlu olumsuz süreçler hakkında bilgi verirseniz diğer forum üyeleri de fayalanmış olacaktır.

NOT : MARKA FANLIĞI YAPMADAN. HERKESİN TERCİHLERİNE SAYGI DUYARAK ELEŞTİRİLERİMİZİ YAPARSAK FORUMDAŞLARIMIZ FAYDALANIR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam konu güzel ama bizim ülkemizde kimse kendi aracını kötülemez hatta dünyanın en iyi aracıdır. Ben araç alırken satın almayı düşündüğüm araçların face gruplarına üye olmuştum. Şu sorunum var diye başlık açanları bir vatan haini ilan etmedikleri kalıyordu.

Şu an yeni çıkan özellikle C sınıfı ve üstü birçok araçta sorun mevcut ama kullancıları söylemiyor kimseye. Şu hatalar var deyince hayır yok diyor ama yalan söylüyorlar.

Ben yine konuya destek olmaya çalışayım. Yeni Tiguan sahibiyim asistan hataları mevcut güncelleme bekleniyor. İlk parti bir güncelleme geldi stabilite ile alakalı şimdi de asistanlarla ilgili güncelleme bekleniyor.

Aynen durum bu.

Kullandığım bütün araçların eksi yönlerini anlatırım, video çeker yayınlarım. Ama artık o aracı kullanan diğerlerinin gelip cemkirmesinden bıktım.

Kendisi almış ya, o araç mükemmel ve sorunsuz, onun aldığı şeyin eksi ve sorunlu tarafı olabilir mi? Tabiki olamaz. Öyle olsa o muazzam şahsiyet onu alirrmiydi. O dünyadaki en iyi aracı buldu ve aldı, hiç sorunu yok kusursuz üretim.

Arada çıkıyor bir kaç sorunlu insan 😁 sağda solda birde konuşuyor yok şöyle yok böyle diye ondan sonra o mükemmel insanın aldığı, inanılmaz aracın piyasasini düşürüyor, o araç böyle birşeyi hak ediyor mu, haşaaa.

Bende Egea var yeni araç 50.000 km de şanzıman açıldı, her yere yazdım 2020-2021 lerde senkromec hatası var, hepsinde varmı bilmem ama çoğu araçta rastlanıyor gidip garantiden yaptırdık. Adam bana yazıyor abi bu konuyu siler misin, niye? Ya milletin aklına araba sorunlu imajı yerleşir. Bana ne kardeşim ne yerlesirse yerlessin.

Bir ara siyah bir aracım vardı, bir daha siyah araba almam dedim, cevap vermiş birisi, he böyle yazın yazın sonra siyah arabalari kime satacaksiniz 😁

1.5 hybrid Fiat'in çalışma mantığında gördüğüm eksikliği anlatıyorum. Adam gelip bende ayni araçtan var sen Fiat a çok önyargılı olduğun için bu yorumu yapmışsın yazıyor.

Son kasa Corollam vardı aracın göğsü çiziliyor diyorum. Yok ya sana özeldir diyor, la olum benim arabada çizik yok çünkü ben dikkat ediyorum ama bir çok kişi sorun yaşıyor dikkatli olun diye söylüyorum diyorum, onlar arabayı silmeyi bilmiyordur diyor.

Aracın direkyon kolununda soğukta ses var bir konu açıyorsun kimse cevap yazmıyor, özelden gelip ne yaptın ne ettin bende de var yazıyor.

Bu Peugeotun adblue depolarında sorun olduğunu ilk gorenlerdenim o zaman bizim iki araçta Peugeot, bunun kronik olabileceğini yazdığım da bana neler ettiler pejo gruplarında anlatamam.

Daha yazdıkça yazarim ama gereksiz uzatmayayım.

Bizim insanımız doğruyu sevmez, işine geleni sever.

• Hocam konu güzel ama bizim ülkemizde kimse kendi aracını kötülemez hatta dünyanın en iyi aracıdır. Ben araç alırken satın almayı düşündüğüm araçların face gruplarına üye olmuştum. Şu sorunum var diye başlık açanları bir vatan haini ilan etmedikleri kalıyordu.

Şu an yeni çıkan özellikle C sınıfı ve üstü birçok araçta sorun mevcut ama kullancıları söylemiyor kimseye. Şu hatalar var deyince hayır yok diyor ama yalan söylüyorlar.

Ben yine konuya destek olmaya çalışayım. Yeni Tiguan sahibiyim asistan hataları mevcut güncelleme bekleniyor. İlk parti bir güncelleme geldi stabilite ile alakalı şimdi de asistanlarla ilgili güncelleme bekleniyor.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Adminler diğer konuda çatır çatır mesaj siliyor hocam

komu dışı diye sırf o yüzden açtım yoksa ben de herkesin marka fanı olduğunun farkındayım

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Aynen durum bu.

Kullandığım bütün araçların eksi yönlerini anlatırım, video çeker yayınlarım. Ama artık o aracı kullanan diğerlerinin gelip cemkirmesinden bıktım.

Kendisi almış ya, o araç mükemmel ve sorunsuz, onun aldığı şeyin eksi ve sorunlu tarafı olabilir mi? Tabiki olamaz. Öyle olsa o muazzam şahsiyet onu alirrmiydi. O dünyadaki en iyi aracı buldu ve aldı, hiç sorunu yok kusursuz üretim.

Arada çıkıyor bir kaç sorunlu insan 😁 sağda solda birde konuşuyor yok şöyle yok böyle diye ondan sonra o mükemmel insanın aldığı, inanılmaz aracın piyasasini düşürüyor, o araç böyle birşeyi hak ediyor mu, haşaaa.

Bende Egea var yeni araç 50.000 km de şanzıman açıldı, her yere yazdım 2020-2021 lerde senkromec hatası var, hepsinde varmı bilmem ama çoğu araçta rastlanıyor gidip garantiden yaptırdık. Adam bana yazıyor abi bu konuyu siler misin, niye? Ya milletin aklına araba sorunlu imajı yerleşir. Bana ne kardeşim ne yerlesirse yerlessin.

Bir ara siyah bir aracım vardı, bir daha siyah araba almam dedim, cevap vermiş birisi, he böyle yazın yazın sonra siyah arabalari kime satacaksiniz 😁

1.5 hybrid Fiat'in çalışma mantığında gördüğüm eksikliği anlatıyorum. Adam gelip bende ayni araçtan var sen Fiat a çok önyargılı olduğun için bu yorumu yapmışsın yazıyor.

Son kasa Corollam vardı aracın göğsü çiziliyor diyorum. Yok ya sana özeldir diyor, la olum benim arabada çizik yok çünkü ben dikkat ediyorum ama bir çok kişi sorun yaşıyor dikkatli olun diye söylüyorum diyorum, onlar arabayı silmeyi bilmiyordur diyor.

Aracın direkyon kolununda soğukta ses var bir konu açıyorsun kimse cevap yazmıyor, özelden gelip ne yaptın ne ettin bende de var yazıyor.

Bu Peugeotun adblue depolarında sorun olduğunu ilk gorenlerdenim o zaman bizim iki araçta Peugeot, bunun kronik olabileceğini yazdığım da bana neler ettiler pejo gruplarında anlatamam.

Daha yazdıkça yazarim ama gereksiz uzatmayayım.

Bizim insanımız doğruyu sevmez, işine geleni sever.

• Honda jazz hybridle ilgili sorunlari yaziyorum,

- aksesuarlari cok pahalı, bir cam ruzgarligi 8bin tl mesela

- boyalari 3 komponentli ve bir iki rengi, gun isiginin gelis acisina gore renk degistiriyor .yani bir kaza bela durumunda fabrika gibi boyanmalari cok ustalik istiyor.

- kablosuz android auto telefonunuzun dilini ingilizce yapmazsaniz verimli calismiyor.

- makyajlanmadan once cok daha donanimliydi bir cok donanimi kirpilmis misal koltuk arkalarinda cep telefonu koymak icin kucuk cepler vardi onlar gitmiş. Kor nokta uyarisi gitmis, arka usb girisleri gitmis.

- 120-130km hizlarda rüzgar sesi rahatsiz ediyor.

- direksiyonu biraz hissiz, ozellikle beton zeminde arabadan ziyade havada ucan bir seyi kullaniyormussunuz gibi hissediyorsunuz.

- crosstar modelinin fabrikasyon tekerlek olcusu piyasada zor bulunuyor, elegance da sorun yok.

- su an gordugumuz baska ca bir sorun gorunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 29 Ekim 2024; 10:40:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Mutlaka güncel yorumlarınızı bekleriz hocam

ben de insanların birikimleri doğru araca gitsin derdindeyim

yoksa banane

sıfır araç konusunda kaç kez yazdım

hala da yazıyorum siliniyor

adam yazmış şu araç çok ucuz falan filan

ben de araç ucuz ama şu sıkıntıları var dedim

vay sen misin yazan e o zaman muadil göster demiş

muadil yazıyorum

yazdıklarım pufff

C4X aracın kayış ve boya atma sorunu yüzünden çekimser davrandım almadım

belki bütçem yetmez gider alırım onu da zaman gösterir

ama bu aracın sıkıntısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Çoğu markada bu böyle mi bilmiyorum ancak

honda parçalarının servisteki fiyatları çok şişik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.