Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (935. sayfa)

287.821
Cevap
4.616
Favori
46.834.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1046 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 933934935936937
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    İnsanlar araç almaya devam etseydi ÖTV indirimi olmayacaktı yalnız, almadığı için fiyatlar düştü. Aynı şey şu an içinde geçerli.

    Bence hala sıfır araba alınmamalı, temiz 2-3 yaşında 2. el alın durumunuz çok acilse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 12 Şubat 2019; 9:58:32 >
  • eğer arcalarda ötv de indirim olmasını istiyorsanız arac almayın cok mecbur olmadıkca.satışlar böyle kötü gitsin yine ötv indirimi olacak.
  • -K@- kullanıcısına yanıt
    Bende o fiyatlarda otomatik vites araç arıyorum. Sıfır km derseniz honda civic eco elegance. Bende çok kararsızım malesef göçük olayı ve yol sesi konusundan dolayı
  • Bence de bu zamanda ikinci el daha mantıklı ama sıfır araç alacak kişi de ikinci el almıyor. İstediğin kadar öner.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnalllar elegance eco 2019 125 000 son.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota Hibrit teknolojisini Corolla 'da kullanacak, eksisi, artısı, problemleri hep birlikte göreceğiz. Diğer modeller de yavaş yavaş hibrite dönecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Alamıyoruz aslında

    İkinci el araç alacağım diye yola çıktım ve en son sıfır almak zorunda kaldım. Sahibinden bakarsın adam arabayı bile göstermeye tenezzül etmez, galeriden bakarsın sadece çamurluk değişti der aracın trameri ağır hasarlı çıkar. Seçici de değilim işin garip yanı. Tek istediğim yürürü sağlam olsun, airbag açmamış olsun. Onun dışında kapı değişmiş, çamurluk değişmiş benim için önemi yok. Böyle bir araba bile bulamadım, olan da sıfırıyla aynı parayı istiyor. Yüksek değil mi diyorum, almazsan alma bizi bilen bilir diyor. Milletin ağız kokusunu çekeceğime gittim yeni arabayı 3 - 5 kuruş fazlasına aldım. Bir daha da malum siteyi anca aracımı satmak için açarım.
  • Panzerschiffe P kullanıcısına yanıt
    Valla kusura bakmayın ama ben buna inanmıyorum. 3 farklı 2. el araba aldım, hiçbirisinde de sıkıntı yaşamadım. Piyasanın altında olan arabalara baktıysanız bu yaşadıklarınız normal. Genelde 2. elde bu sorunlar insanların ucuza almaya çalışmasından kaynaklanıyor.
  • Panzerschiffe P kullanıcısına yanıt
    Valla kusura bakmayın ama ben buna inanmıyorum. 3 farklı 2. el araba aldım, hiçbirisinde de sıkıntı yaşamadım. Piyasanın altında olan arabalara baktıysanız bu yaşadıklarınız normal. Genelde 2. elde bu sorunlar insanların ucuza almaya çalışmasından kaynaklanıyor. Aldığım aracın sıfırı 160 binken ben boyasız 2 yaşında olanını 125 bine aldım, daha ne olsun? Tabi ufak tefek sıkıntılar çıktı, lastikler vb. ama o kadar olacak.
  • Toyota hibrit araçların kronik bir sorunu yok,ömürleri uzun,eski sistemin aynısı geliyor. Hibrit araç yatmayı pek sevmez en az 15 günde bir çalıştırmak kullanmak lazım akünün sağlığı için bir de arka koltuğun oralarda bir fan var aküleri soğutmak için önünü tıkamamak arada da temizlemek lazım o kadar.

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

    İkinci el araç almak özellikle ülkemizde işten anlamıyor ve çevreniz yoksa zor olabiliyor. İnsanımızın da pek dürüst olduğunu söylemek zor, sorun çıktıktan sonra da hızlı bir şekilde yasaların sizi korumuyor. Çoğu kişi o yüzden sıfıra yakın fiyat ise ikinci ele pek bulaşmak istemiyor. Garantili aracı bile almak istemiyor maalesef yeri geliyor. Daha geçen gün sırf ağır bakımı atlatmak için 20 bin km düşürülen araç gördük. 80 bin kmden 60 bin kmye çekilir mi demeyin çekiliyor işte yeri geliyor.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Bakma burada ortalığı karıştıran tiplere, bir akıllı kendileri onlara göre. Girin şu işe öğretin piyasayı diyoruz tabi klavyeden sallamak kolay. Hayır ban koyuyoruz aylardır yazdığı mesajlara cevap vermediğimiz kişiler hala yazacağım diye uğraşıyor. Bak işine git işte,yanıma gelse abi abi bana arabayı öğret,yardımcı ol diyecek tipler sallayıp duruyor burada.




  • Panzerschiffe P kullanıcısına yanıt
    Kelimesi kelimesine katılıyorum. Türkiye'de 2.el araç almak rus ruleti oynamaktan farksız. Eminim sana da benim gibi 2.elden için "işi bilmiyorsun" diyen çıkmıştır. Bana bunu en son söyleyen alsatçı akrabam öyle bir kazık yedi ki şimdi yüzüme bakıp sen haklıymışsın bile diyemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Gerçekten sıfırı 160bin mi acaba onu sormak lazım önce.

    Geçen sene Audi A3 1.0tfsi sportback arayışına girdim, liste fiyatı 165bin liraydı o zamanlar, ancak bayiide daha uygun fiyata verdiklerini biliyordum.

    Aynı dönemde piyasa ilanlar çok temiz 2017 modeli için 130 istiyordu, İstanbul'da makyaj öncesi 1.2tfsi - 1.4tfsi tramerinde dolu hasarlılar bile 110bin civarı istiyordu. Ne kadar arandıysam araç alamadım. Üstüne çakalların gereksiz yaftalamalarıyla, ders vermeleriyle uğraştım.

    En son pes edip İstanbul ve çevre illerdeki bütün Audi bayiilerini arayıp hepsinden fiyat aldım, şansıma dibimdeki bir bayii ile 122bin TL'ye aradığım araç için anlaştım. Adamlar bütün işleri halletti, kredimi faizler henüz yükselmediği için çok güzel bir orana hallettiler. Burada ne hata etmişim bilemiyorum açıkçası. Bir şeyi bedeline almaya çalışmak ölücülük, ucuzculuk mu oluyor.

    Benim sıkıntım al satçıların kovaladığı piyasa araba almaya niyetlenmiş olmaktı, belki Mazda 3 arıyor olsam bunlar başıma gelmezdi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: e_capkan

    çanakkale opel kapanmış.geçerken gördüm pazar günü

    Alıntıları Göster
    Çanakkale’ de artık peugeot bayisi, opelin satış ve servis hizmetini yapacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkma -- 12 Şubat 2019; 16:27:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panzerschiffe P kullanıcısına yanıt
    Bayiden aldığım fiyat 160 bin liraydı hocam. O dediğiniz olay Audi'de olur. Mercedes ve Bmw'de hiç denk gelmedim. Ama Audi'de liste fiyatı üzerinden garip indirimler yapılıyor, liste fiyatları hiçbir zaman gerçeği yansıtmıyor.

    Geçtiğimiz Kasım'da liste fiyatı 332.000 olan A4'ü 192.000'e sattılar, daha öncesinde de 84.000'e 1.0 A3 satmışlardı benzer şekilde, şaka gibi. Bende araba bakarken A4'e fiyat almıştım, yine liste fiyatı 190 küsür arabaya 155.000 fiyat vermişlerdi.Yani işin özü Audi'de liste fiyatları gerçekten şişirme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 12 Şubat 2019; 17:4:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zerathull

    Valla kusura bakmayın ama ben buna inanmıyorum. 3 farklı 2. el araba aldım, hiçbirisinde de sıkıntı yaşamadım. Piyasanın altında olan arabalara baktıysanız bu yaşadıklarınız normal. Genelde 2. elde bu sorunlar insanların ucuza almaya çalışmasından kaynaklanıyor. Aldığım aracın sıfırı 160 binken ben boyasız 2 yaşında olanını 125 bine aldım, daha ne olsun? Tabi ufak tefek sıkıntılar çıktı, lastikler vb. ama o kadar olacak.
    iki üç yaşında, az kilometreli, çarpışan araba olarak kullanılmamış bir araç almak istediğinde sıfırının bi tık altında oluyor parası. üstüne dürüst bir experde illa bi numarası çıkıyor.

    Tertemiz sıfırını denk getirirsen güzel fiyat ve sıfır faiz krediyle almak varken, peşin ve hemen hemen aynı paraya ikinci el almayı Valla ben de anlamıyorum.




  • sancar10 kullanıcısına yanıt
    Vallahi aynı piyasadan bahsetmiyoruz herhalde. Ben bu cümleleri insanların sıfır araba almaya bahanesi olarak görüyorum. Ben 2 yaşında boyasız arabamı bayi fiyatının 35.000 lira altına aldım. Kimse bana masal anlatmasın. Ondan önceki 2 aracımda 2. eldi ve benzer farklarla aldım.

    Ayrıca niye bir numarası çıksın? Kimse sizin gibi düzgün kullanamıyor mu arabasını? Piyasadaki tüm 2. el arabaların bir sorunu mu var? Bu nasıl bir mantıksız argümandır.

    Hayır bu mesajı da mesajımı okumadan mı attın anlamıyorum ki.

    Sıfır araba almak gerçekten öyle mantıksız geliyor ki bana. Hazır değer kaybını yaşamış aracı almak varken, cebindeki parayı eritiyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 12 Şubat 2019; 17:12:44 >
  • 2.el piyasasi su ara gayet uygun fiyat olarak ancak alicilar piyasanin durgunlugunu firsat bilip fiyat oldurmek istiyor.Buna mukabil sifirindan yuksek ya da yakin fiyat yazan da var hasarli yada kusuru gizlenmis bir dunya arac var piyasaya guven yerlerde .Ancak mesela su an kullandigim aracin sifiri bayide 150 bin iken 2 yasindaki aracimi(boyasiz daha 11 binde) 100 e ilana koysam 90 teklif ederler hatta 80 teklif eden bile cikar.
  • https://forum.donanimhaber.com/su-arac-kacmaz-dedigimiz-arac-ilanlari-gercekten-uygun-ise-kendi-araclarimizi-da-paylasabiliriz--131177639

    Şöyle bir konu başlığı açılmış, 2. El araç alacak ya da bakanlar, satanlar bu foruma girebilir burada gereksiz konuşmalara mahal verilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin piyasayı kusacak kadar takip ettim. bir buçuk yıldır arabamı değiştirmek için malum siteyi takip ediyorum 45'e focus bakarken 5 koya 5 koya 80'e jetta alacaktım 70 bindeki arabalara istedikleri fiyatları görseydin suratlarına tükürürdün.

    aralıkta gidip 81'e bi corolla 1.6 life aldım, 4' multimedya taktırdım.
    bu gün malum sitede 2000 km altı olanlara 86-96 bin arası istiyorlar.
  • Konunun içine ettiniz. Admin olsam son 10 mesajı yazanları banlarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 933934935936937
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.