Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (1959. sayfa)

5 sn
288.658
Cevap
4.621
Favori
46.975.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1050 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 19571958195919601961
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alperdgal A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

    Siz alırken stok bilgisi neydi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 20 Şubat 2020; 23:47:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler , arac yoktu ben alırken. Sadece avrk ümtaniyede beyaz vardı onlar da 125.5 gıbı bı fıyat vermişlerdi.10 gun sonra gelecrk arac için 5k kapora verdımben dogus maslak’a.benim aractan sonra mart ıcınde gelevrk bı parti daha var bıldıgm kadarıyla.ama onları sattılar mı bılmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf high. 1.5 tsi, cam tavan koltuk ısıtma, geri görüş, keyless anahtarsız, kiremit kırmızı araç için 218 teklif aldım. Renk konusunda tereddütlerim var. Alınır mı sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni kasa yolda, bence eski kasaya okadar para baglamayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Golfe bence en yakışmayan renk kırmızı sonra da siyah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Bencede hocam yenisini beklemekte fayda var golf için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deepzelan

    Golf high. 1.5 tsi, cam tavan koltuk ısıtma, geri görüş, keyless anahtarsız, kiremit kırmızı araç için 218 teklif aldım. Renk konusunda tereddütlerim var. Alınır mı sizce?
    Passat impression alin bari o kadar para verince

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Fiyatları yüksek gereksiz aksesuar dayatımı var. Mtv ve tescili siz hallediyorsunuz. Niye fazladan ücret ödesin ki aynı araca uyguna almak varken.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NycHaLL

    Son zamanlarda passat 1.5 tsi business elegance teklif alan var mı?
    Var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "MART" teslim,

    "CLIO 1.0 XTRONIC TOUCH icin 118.000 TL" ye anlastim, ayirttim.

    Yazmistim, bir suredir kovaladigim bir arac. Şu an icin kismet oldu. Beyaz.
    Şimdi bu bir kenarda dursun.

    Eşimin araci olacagi ve kendisinin ilk tercihi Mercan Turuncu oldugu için, bir sure daha bekleyip 119.000 TL den, eğer boşa cikarsa, mercan turuncu temin etmeye calisacagim. Bakalim, kismet.

    Sevgili dostlar, daha önce aldigim iki sifir araci, aldigim fiyati, bayii ismini tüm detaylari paylastim bildiginiz gibi. Şu an malumunuz araç tedarigi aslanin agzindan ekmek almak misali oldugu icin, zaman harcayip, gorusmeler yapip, gerektiginde şehir disina gidip almayi goze aldigimiz, ayirttigimiz bir arac icin nokta atisi bayii detayi veremiyorum anlayacaginiz uzere. Arif olan, gercekten otomobil almaya calisan arkadaslar empati kurup durumu anlayacaktir ve anlayisla karsilayacaktir haliyle. Altinda baska bisey aramaya gerek yok. Bayii koordinati, satis temsilcisi dahilisi, ev telefonu, tc kimlik numarasi, satis temsilcisinin anne kizlik soyadi muhabbetlerine bu yuzden her zaman giremiyor insanlar burada dogal olarak. Ilettigim bilgilerde bu sekilde bir eksiklik oldugu icin kusuruma bakmayin lutfen.
    Ben bugun bunu yaziyorum ki gercek fiyat nasil oluyor, nasil arayip arac bulunabiliyor hepimiz gorelim. Yoksa liste fiyatini yazip 3 ay arac gelmeyecek demek kolay, ama kimseye bir yarari yok. Boş iş.
    Keza gordugunuz gibi alici olduktan sonra kimilerine hayal urunu gibi gelen bir fiyattan, hayal urunu gibi gelen bir zamanda çatır çatır aliniyor araba. Benim nacizane fikrim, tecrube ettigim kadariyla onemli olan, bu aracin az, talebin cok oldugu, sıkıntılı donemde kimsenin vaktini calmadan, ne istediğini bilip karar verip ciddiyetinizi yansitarak cimbizla alir gibi istediginizi alip cikmak. Size kimse araba satmasin, sizin arabanizi alin.
    Karsimizdakiler de insan. Şöyle bir donemde, boylesi bir yogunlukta insanlarin kapasitesi de aşılıyor haliyle. Bir dunya boş boş telefonda muhabbet eden, showroom aşındıran adam var. Keza burada da mevcut biliyorsunuz. Sonra satis temsilcisi telefonla donecem dedi donmedi, ariyorum acmiyor,yazacam dedi yazmadi gibi seyler okuyoruz, hepiniz biliyorsunuz. Dedigim gibi, biz de saticilarin yerinde olsak bunlari yapmayiz diyemeyiz. Envayi cesit adam var ortada.

    Ben sahsen, aracin uzerine yan sanayi 3 kurusluk abidik gubidik sacma sapan apaçi parcalar yapistirip, seramik kaplama adi altinda kaportaya 3 kurusluk bulamaç yapan sonra fiyata takla attiran bayilerden uzak durdum. Telefonda, arama kardesim, tesekkur ettik bitti gitti diye zorla dehledigim uyanik bayiler bile oldu. Bu mantalideki adamlardan uzak durmak elzem bence. 300 TL lik malzemeye 5bin 7bin para vermem dunyada son kalan araba bile olsa.

    Bugun ilk defa inceleme sansi da buldum yeni clio yu.
    Yazinin basinda zaten tabiri caizse mevcut sartlarda fiyatin kralini yazdik. Bir de musadenizle aracla ilgili fikirlerimi paylasayim sizinle.

    O bayi bu bayi derken joy touch icon hepsini gorme firsati buldum. Joy malum, daha cok şirket işi. Bireysel olarak alip kullanmasi bir nebze keyifsiz olacaktir. Hele o dusuk hacimli atmosferik benzinliyle trajik bile denilebilir. Ekrana falan onem vermem, benim aracimda da dokunmatik ekran falan yok ama artik gelmisiz 2020 yilina, arkada manuel cam biraz ayip oluyor. Ekrandir, deridir, janttir onlari gectim ama artik cam acmak icin kol cevirmek..... en cok ona takildim ben sahsen.
    Touch u atlayip icona geceyim kisaca. Icon gercekten herseyiyle gayet kullanilir, keyif alinir bir arac sunuyor. Daha once de bahsetmistim. Torpido da kullanilan malzeme dahi farkli. Kapiyi acar acmaz her datayiyla buyuk bir farki hissettiriyor.
    Hele joy ile icon u kiyaslarsak, ayni modelin iki farkli donanim seviyesi degil de, tamamen iki farkli otomobil gibi hissettiriyor.

    Peki ben neden icon yerine touch tercih ettim ondan bahsedeyim. Sebep bariz; vergi. Maalesef renault, icon donanim seviyesini, joy ve touch la ayni vergi diliminde tutamamis. Burada renault a hic suc bulmuyorum. Keza zaten bu farkin renault a bir yarari da yok. Icon vergisiz fiyatiyla %45 lik dilimi kacirip %50 lik dilime giriyor. Yani aslinda touch ve icon arasinda cok daha makul bir fiyat farki var. Ama renault un istedigi donanim fiyat farki kadar bir de vergi farki biniyor. Yani kabaca ornek vermek gerekirse, renault 5bin daha ver icon al derken, 5bin de vergi biniyor extra ve icon icin atiyorum 10bin fark odemek gerekiyor. Zaten bir dunya vergi verirken bir de bu sekilde bir hic icin daha da vergi verme fikri beni tiksindirdiginden ve piyasayi da touch ın domine edeceğine inandigimdan touch ta karar kildim. Yoksa bu bahsettigim durumlari göz ardi edersek yalan yok, icon daha guzel, daha alimli, daha kaliteli.

    Bir bayide test araci tam ben cikarken musait duruma dustugu icin, denk gelince test surusu de gerceklestirdim. Onunla ilgili fikirlerimi de aktarayim musadenizle; 1.0 turbo motor ve xtronic kombinasyonunu, ihtiyaclarimiz ve beklentilerimiz dahilinde begendik. Aracin surusu ise benim beklentilerimin uzerinde cikti. Acikcasi daha basit bir arac bekliyordum. Yani daha clio gibi bir clio bekliyordum ama ötesiyle karsilastim. Evet karoser tasarimi olarak garantici davranmislar, clio 4 sevildigi ve cok sattigi icin aracin cizgilerinde radikal oynamalar yapip risk almamislar ama alt yapi bana cok farkli geldi. Yolda gayet stabil, konforlu ilerliyor ve arac icerisindekileri disaridan izole etmeyi iyi basariyor. Hani hepimizin bildigi, bindigi arabalarda aradigi bir volkswagen golf hissiyati vardir ya, clio5 te bu hissi yansitmayi, surucuyu ve yolculari konforlu tutmayi basarmislar bence. Basit bir b hatchback yerine, suruste bir c hatchback hissiyati uyandirdi. Surerken bir an icin dalip ardindan megane degil de clio test ettigimi kendime hatirlatinca ufak bir gulumseme de oldu. Benim sahsi fikrim o acidan level atlamis clio.
    Umarim almayi dusunen, arastiran arkadaslara bir nebze yarari olmustur yazdiklarimin.
    Bildiginiz gibi spekulasyonlari göz ardi edip provokasyonlarin içinden geçip, gercekleri, hakettigimizi paylasinca, malum sanal mecrada oldugumuzdan kolaylıkla yalancilikla falan itham edilebiliyoruz iki klavye hareketiyle.
    O konuyla ilgili olarak, ben her birimizin belirli bir uslup ve terbiye cercevesi disina cikmamasi taraftariyim. Cikildigi takdirde ben dahil gerekirse haddin, sınırın bildirilmesi gerektigini savunuyorum. Bu baglamda sizinle paylastigim, belki notlariniza eklediginiz, belki arac alirken referans olarak kullandiginiz yukarida belirttigim alisveris detaylarinin faturasi da ne zaman kesilirse burada paylasacagim. Yine tatmin olmayan olursa seve seve zaman ayirir, yardimci olurum noterin hizmet ucretini, harcirahini odeyip ardindan benimle muhasebede bulusabilir ve devlet memuru nezdinde bir kez daha yapilan alisverisi tasdik ettirebiliriz. Sonucta her seyin sonuna kadar bir cozumu, ispati mevcut. Ama ben yalan soylemiyorsam, iddia sahibi de sonsuza kadar sesini kesecek, kapatip gidecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cngblmr C kullanıcısına yanıt
    Sordum hocam abc ye, gelecek 2019 model arac yok dediler. Dediginiz durumdan ben de biraz muzdarip oldum, zorla satilmasa aksesuar servis vs. almazdik. Zorla aksesuar satmayani da buldum ama sehir disindaydi. Gebzeden arac buldum forumdaki bir arkadas sagolsun ama hesabi kitabi yapinca hem de goraldaki daha acik renk tercihimize uyunca ankaradan goraldan almak durumunda kaldik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 21 Şubat 2020; 1:49:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Bence alinir. Fakat yasal olarak 218 diye bir fiyat yok... yasal olarak 212400+mtv,ruhsat bedelleri ile 214 veriyorlarsa alin gitsin. Kiremit kirmiziya bakmadim ama siz begendiyseniz bosverin 2. Elini. Aksesuar versinler bari 3-4 bin₺ degerinde paspasidir filesidir bagaj havuzudur etegidir vs.. Madem yasal siniri asiyorlar astigina aksesuar kilifi bulsalarmis bari...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun o zaman hocam. Güzel günlerde kullanın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polo tsi comfort manuel 124e anlaştı arkadaşımız, mart başı teslim. 121-122 diyen de oldu ama Nisan ve fiyat garantisi veremiyoruz dedikleri için bu tercih edildi. Bayi Mez.

    Düşük fiyat verenler doğuş Esenyurt ve Kartal olması lazım.

    Edit: Leon 1.0 style Man. 136'ya bulundu fakat poloya döndük yalıtım için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 21 Şubat 2020; 9:13:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Ben sana bosuna demiyorum birak bu isleri diye. Sen bir kapidan girdiginde gordugun muameleyle benimkini bir mi tutuyorsun ?
    "Benimle pazarlik bile yapmadilar"
    "Bana cevap vermediler"
    "Beni aramadilar"
    Burada, internette bile az cok kestiriliyor tarzin, uslubundan, yazdiklarindan ki yuzyuze goren satis temsilcilerini anlayabiliyorum. Tabii ki muhatap olmayacaklar.
    Onlar da az insan sarrafi degil...
    Kredi kismina gelince, isime gelirse kullanirim. Senin hayal bile edemeyecegin tutarda kredi, ön onayli zaten hazir bekliyor her daim.
    ( kullanip sattigim o corollayi alirken kredi kullanmamistim )
    Benim aldigim clio da 24000, 0 faiz uygulanmiyor. Ama 20.000 12 ay %0.06 faizli olan varmış Renault Finans ta. Merak ediyorsan bunu sevdim, kullanabilirim.

    O faturayi burada paylasacagim, o zaman herkes tartacak kimin ne oldugunu. O zamana kadar doya doya çamur at. Sen boyle yaptikca daha da kiymetli oluyor.

    Kafani da bu kadar kitleme nasil benden daha iyi fiyat aliyor insanlar vs diye. Bu dusunce insani rezil eder. Burada eminim ben ve daha bir cok insan her ne isin ucundan tutarsa tutsun senden daha muvaffak olur. Ben bunda cok şaşılacak birsey gormuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkeril

    Polo tsi comfort manuel 124e anlaştı arkadaşımız, mart başı teslim. 121-122 diyen de oldu ama Nisan ve fiyat garantisi veremiyoruz dedikleri için bu tercih edildi. Bayi Mez.

    Düşük fiyat verenler doğuş Esenyurt ve Kartal olması lazım.

    Edit: Leon 1.0 style Man. 136'ya bulundu fakat poloya döndük yalıtım için.
    Hangi dilimden vermişler aracı.121 bin e alanlar 45 lik dilimden aldı.Bu araçta 45 lik dilimdeyse artık matrahı pek sallamıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperdgal A kullanıcısına yanıt
    Leon için de aynı şeyi düşünmüştüm. Ancak yeni tasarımı görünce ve fiyatların 225 bandında olacağını duyunca vazgeçtim.
  • Buradan Sıfır araç alma arefesinde olan tüm vatandaşlara sesleniyorum.

    Aracınızı teslim almaya gittiğinizde heyecanınıza yenik düşüp aracı bayiden alıp kaçarak oradan uzaklaşmayın.
    Ne marka olursa olsun,
    Bayiye gittiğinizde kaporta boyadan anlayan bir elemanla gidin,teslimat esnasında boyada kalın mikron ve kaportada civatalarda oynama varsa o an aracı teslim almayıp,değişim isteme hakkınız var.
    Ama hiç kontrol etmeden bayinin nizamiyesinden çıktığınız an o işin geri dönüşü yok,sizi tanımazlar,sen kimsin derler,biz sana sağlam araba verdik nizamiyenin çıkışında sürtmüşsün derler.....derlerrrr derlerrrr

    Türkiyede mâlum tüktecinin hiç bir hakkı yok,oturur kafanızı iki elinizin arasına alıp şansına küsersin,

    Benden uyarması,gene siz bilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: icemy

    Hangi dilimden vermişler aracı.121 bin e alanlar 45 lik dilimden aldı.Bu araçta 45 lik dilimdeyse artık matrahı pek sallamıyorlar.

    Alıntıları Göster
    Hmm45'lik dilim sınırı 121 miydi?
    O zaman sıkıntı var bu işte.
  • hocam fiyat ile ilgili bilginizin kaynağı nedir? ben bayiiyle konuştuğumda önceden %5-7 oynardı yine öyle bekliyoruz dedi. son fr 184'tü indirimsiz, %7 ekleyince 197bin yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 19571958195919601961
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.