Şimdi Ara

Sıfır alsam daha iyi (mi)? (Jazz)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili Jazz'cılar,

    2. el bir Jazz alayım dedim. Baktım 2012 model, 50 bin km civarında, vuruğu kırığı olan araçlara 57-60 bin civarında paralar isteniyor. Yahu bu arabanın sıfırı 75 bin lira zaten. Tek eksiği de cam tavan. Onun haricinde eksiği yok fazlası var. Gerçekten bu fiyatlara satılıyor mu bu araçlar yoksa ya tutarsa diye verilmiş ilanlar mı? Bana bir akıl verin alınır mı bu araçlar bu fiyatlara? Yoksa 50-55 bin civarı bütçeye başka markalara mı bakayım?



  • o fiyatlar şişirme kardeş.daha geçen hafta 2011 beyaz jazz otomatik 56binde hatasız fun modeli 46bine satıldı.bende 2014 civic var tek parça local boyalı.27binde. internette bakıyorum 77 80 bin isteyen var.şimdi o ilana bakıp fiyat yazacam satarken inan sende aynısı yaparsın lakin satman biraz vakit alır
    eski jazz daha iyi.. kullanmış biri olarak fun versiyon al geç.gidişi dişinda civiğimden daha çok aklımda kaldı.
  • Kafayi yemis millet duzuyle otomatigi arasinda 10bin lira fark olusmus 2009-2012 jazzlarda

    2009 ishift ine 53bin lira isteyen var :) ustelik 80bin km nin uzerinde arac

    Son 4-5 aydir piyasasini cok iyi takip.ediyorum en az 5 bin lira sisirdiler rakamlari. Sebebi yok, o fiyatlara satilan aracta yok zaten. Ederine ilan cikanda ayni gun satiyor aracini.

    2011 JOY donanima 50 bin istiyolar, FUN lar civic parasi zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazz 3, 2 kadar başarılı olamadığı için adamlar tekel oluşturuyor. CVT'lisi ekstra tekel oluşturuyor. Malum, herkes otomatik ve sorunsuz otomatik derdinde.
  • İshift bahsettigim modeller CVT bile degil.

    Sorunsuz tek otomayik jazz da yokki, swift de sorunsuz, city de.sorunsuz, kia ceed ve rio da sorunsuz. Civic 1.4 de de ayni sanziman var ishift

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ-shift şanzıman otomatikleştirilmiş manuel şanzıman demek, birçok kullanıcı bu şanzımandan muzdarip iken bu şanzımanı oldukça kullanışlı bulup beğenen de var, sanırım kullanım ile alakalı, şayet 2009-2011 arası i-shift şanzımanlı alacaksanız baskı balata sorunu olmayanlara bakın, 2012 model Jazzlar ise cam tavan, cvt şanzıman birlikteliği ve makyajla birlikte gelmişti, 2.nesil olup i-shift şanzımanlılara göre çok daha fazla rağbet gören kasası 2012 Jazzlar, fiyatları biraz fazla doğrudur ancak Civic piyasasına bakarsanız orda da 2011-2012 FD6 kasalara 60.000 liradan 75.000 liraya kadar fiyat çekenler var, Hondanın genel piyasası arttı son dönemlerde, sıfır 2017 Jazzlar 80-81.000 lira civarında, 2012 fun CVT'ler ise 52-58 arasında dolaşıyor, biraz temizini bulursanız 54.000 lira civarı bir piyasası var. Ancak yeni her zaman yenidir. Bütçeniz varsa yeni kasa daha fazla donanıma sahip.
  • Hangi piyasadan bahsediyorsunuz anlamadim ben. Bahsettiginiz araliklarda 2012 jazz almaya kalkin once bi. Tramerini sorgulayin, arayin sahibimile konusun vs. Uzaktan piyasasi o bu ile olmuyor. Son 6 ayda hatim ettim istanbul ve diger sehirlerdeki jazz lari.



    Temiz 2012 cvt ler 60 bin uzeri, 60-65 arasi bahsettiginiz 54bin 58binlere ancak temiz 2011 fun lar var.



    2011-2012 civic lerde temizi 54-56 zaten, yani civic parasina 2011 jazz alinmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 1 hafta önce 58.000 kmde hatasız boyasız 2012 fun cvt aracımı 54.000 liraya aldım hocam, sıfır kışlık ve yazlık lastikleri de dahil. 2 hafta önce civic aracımı ilana koymamın 4.günü sattım, 1 hafta sonra ise aldığım jazzı ise ilana konulduğu akşam anlaşarak aldım, fiyat olarak ederi yazılan her araç satışa hazır bence. tabiiki şansınızın da yolunda gitmesi lazım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bahsettiginiz farkli bir konu..

    2012 cvt fun lar 52-58 arasinda degil sonuc olarak, size eder fiyatlisi denk gelmis. Ederinin cok uzerinde bir jazz piyasisi var ve eder fiyata ayni gun satildigi asikar.

    Ama onceki meswjinizda bahsettiginiz aralik 52 den basliyorsa 65 lere dayaniyor.

    Birde bakin 4 ay oncesi 2011 jazz fun lara 47 civari temizleri varken simdi temizleri 55 ve uzerinde. Bu zaman icinde ne doviz o kadar yukseldi ne vergi zammi geldi nede baska birsey.

    Gerci bu rakamlara tek tukun disinda aracta satmiyor zaten oda ayri konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım yanlış anlamışsınız hocam, ben civic piyasasından bahsetmiştim 65lerde diye, jazz piyasasının da ondan kalır yanı yok gerçi doğru diyorsunuz, fiyatları yükselten veya yükseltmeye çalışan ve bunu da başaran galericiler var, malum sitede 65lere koyanlar hep galeriler ancak onlar da satılmıyor, bir de bu fiyatları gören aracı temiz kullanıcı da doğal olarak onlara yakın fiyat diyor, ben 3 ay boyunca araştırdım ve dediğinizde kesinlikle haklısınız piyasa gereksiz ve saçma şekilde yükseliyor ve bu gidişle daha da yükselecek gibi, sanırım bunda kullanıcıların da bir nebze etkisi var, temiz olsun 2 lira fazla olsun diyenler çok, çünkü temiz araç bulmak lüks gibi bişey, umarım siz de gönlünüze göre temiz bir araç bulursunuz, facebookta Honda Jazz Türkiye grubuna katılın isterseniz, orada temiz araç satanlar mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook grubuda ayri bir piyasa hocam,

    Oradada ederinin ustinde rakamlar cok, 2009 oncesi modeller daha eder fiyatlarda ama 2009-2012 arasi hem duzu hem otomatigi malum sitedeki fiyatlardan cokta farkli degil.

    Bu arada galericiler konusunda hem fikiriz piyasayi inanilmaz yukseltiyorlar, insallah bir yerde patlar bu duzen :)

    Gerci halkimiz bu kadar kerizken biraz zor, dun trerinde devrilme olan arac 3 lira ucuz diye kut diye satildi gozumun onunde :)

    Masrafindan kacmak icin tramer sorgusuna bile bakmayan insandan o araci temiz kullanmasida beklenemez her masraftan kacacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda 2.nesil jazzlar altın gibi değerli, sıfır halde 40.000 liraya alınan araç 4-5 yıl kullanılıp 70 ile 100bin km kullanılıp 53 55 60a kadar satılabiliyor :) cvt şanzımanlar 5i 1 yerde gibi kıymetli :) piyasada şu an hemen herkesin kredi ile araba almasından dolayı gün geçtikçe uçuyor, ne olacak 53e kötüsünü alacağıma 5 daha kredi çeker 58e temiz alırım diye düşünen çok, siz takibi bırakmayın ansızın aradığınızdan daha temizi karşınıza çıkıverir, şanzınız da yaver giderse :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar fiyatları birbirinden görerek yazıyor.
    Öyle komik honda pazarı var ki adamlar araç hasar kayıtsız/değişensiz diyor ama adeta japon pazarından çıkmış gibi üstelik sattığı arabanın modelini/donanımını bilmeden satışa çıkaran bile gördüm.
    Özellikle fd6'lar birkaç aya kadar jettalarla yarışır...tabii ki fiyatta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.