Şimdi Ara

sıfır alfa giulietta vs mazda 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. Ben liste fiyatı 84k olan distinctive donanım alfa romeo giulietta 1.4 tct 170 bg ile liste fiyatı 75k olan mazda 3 otomatik motion donanım arasında kaldım. Arada yaklaşık 9k fark var. Performanslı araç seviyorum o yüzden gönlüm alfaya kayıyor + bir yandan da distinctive donanım motion paketten daha dolu ancak aradaki 9k'lık farka değer mi bilemiyorum. Gerçi bayide bu araçlara ne kadar indirim yaparlar bi bilgim yok. Bir yandan da mazda 3'ün özellikle iç tasarımı alfayla kıyas kabul etmeyecek kadar güzel ve elbette daha hesaplı bir araç. Ciddi ikilemdeyim. İkisinin de kırmızısını düşünüyorum. Arabalardan pek anlamam biraz yönlendirilmeye ihtiyacım var. Teşekkürler.

• birazdan Golfcüler Leoncular gelir onların yanında ikinci el piyasacılarda gelir satarken cok zarar edersin diyenler falan hocam onlar gelmeden ben yazayım :) ikisiylede test sürüşü yapın hangisi içinize siniyorsa onu al ama alfa gerçekten cok güzel durur varsa bide cam tavan yemede yanında yat :)

2017 Opel Astra 1.4 k Enjoy
    2023 Mg Hs Comfort
  • Alfa yıl sonu makyajlı kasa gelecek diyebiliyorum. Sıfır almak pek mantıklı değil gibi.

Mazda 3 ise performans olarak sizi tamin edeceğiniz sanmıyorum. Farklı modellere bakmanız da fayda var.

http://www.otopark.com/2016/02/karsinizda-makyajli-alfa-romeo-giulietta/
  • mazda 3 atmosferik motorlu bir araç ve 120bg, böyle olunca sizi üzebilir. bu arada hocam benim tavsiyem giulietta'yı 2. el bakın. az km yapmış temiz araçlar rahatlıkla bulunabiliyor, giu'lar 2. elde çok değer kaybediyor ben de zamanında bakmıştım aklınızda olsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-mengerler-atasehir-2015-giulietta-1.4-distinctive-cam-tavan-283745026/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2015-model-birmot-cikisli-9000-km-cam-tavan-kusursuz-274612457/detay

• Yeni kasa giu gelecek 2016 sonuna doğru zamaniniz varsa bekleyin. Az kilometreli 2.el almak daha mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SE Xperia™ Neo
  • Bu ikisi arasından alfayı seçerdim.

Mazda 3 sınıfının güzeli ama guiletta daha farklı bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 2
    9 yıl önce açıldı
    160 bine Alfa 156 vs Fiat Albea
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Motion yerine reflex donanımlı mazda3 daha dolu ve mantıklı. Mazda çok başka bi araç gerçekten malzeme kalitesi ve sürüş konforu olarak çok iyi bi araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Mart 2016; 12:57:41 >
    Bir gün
  • Giulietta yı alacaksanız kesinlikle ikinci el 2014 sonrası alın.
  • İkiside guzel araclar.Guiliettanin yuzu biraz eskidi.Ayrica alfalarda liste fiyati uzerinden ciddi indirimler yapiyorlar.Yani aradaki 9k fark baya indirgenebilir kapanabilebilir.

performans için mazda 3 üzer.

fr leon düşünebilirsiniz performans istiyorsanız.

Giulietta sıfır olarak tavsiye etmem. İkinci el temiz ve uygun fiyatlı bulup alın alacaksanız.

Bana kalırsa temiz bir tane Kırmızı spor paket Giu olsa tadından yenmez 2.el olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 21 Mart 2016; 17:26:31 >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Her ikiside piyasa da satılan C sınfı araçların en güzellerinden ve tabi her güzelin bir kusuru olduğu gibi bunların da 2.elde ki durumu sınıfındaki araçlarda en kötüsü.

Her ne kadar ülkemizde 2.el piyasanının bku çıkmış olsa da temiz araçlar bulunabiliyor.

Ben her iki araç içinde temiz maksimum 20-30.000 km'deki araçlara yöneldirdim. Alış ve satış zararını böylelikle minimuma indirmiş olursunuz.

Ayrıca ülkemiz de boş donanımlı araçlar maalesef tutulmuyor Clio,linea,fluance tarzı araçlar dışında.Bu sebepten alacağınız mazda3 zaten 1-0 geride başlıyor,bir de 0km alırsanız 2-0 olur.
    Olası bir hasar durumunda da bu fark açılır gider.

Ben yerinizde olsam 2.el Mazda 3 power donanım bir araç peşine düşerdim. 70 bin küsürlü rakamlara bulmak mümkün.

Zaten ülkemin her bir karış yoluna radar koyulduğu için ve trafiğine çare bulunamadığından performans benim için 2. planda kalıyor. İki ışık arası kapışan apaçiler de eğlenecek başka birini bulsun.
    Hiç değilse araç 30'la gitsen 90'la gitsen sürüş keyfi sunması önemli.
    Bu demek değil ki guiletta keyifsiz,aksine turbo beslemeli bir araçtan daha çok keyif alacağınız kesin performans beklentiniz varsa eğer.

• Cvplar için çok tşkler arkadaşlar tüm yorumları değerlendirip hayırlı bir sonuca ulaşmayı umuyorum en kısa zamanda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.