Şimdi Ara

Siena 1.4 EL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sağol resimlerini en kısa zamanfda ekleyecem
  • bnce sıena o paraya gore orneyın albeanın eskı kasasıyla dısdan baktıyımızda bn olsam sıena derım bana kalırsada alıcayın araba temızse ve temız kullanıp bakarsan ıkınccı elde sorun yasamassın bn olsam alırdım 2001 model orta bakımlı bır sıena eskısehırde 11mılyara attı tanıdk . hayırlı gnler doru olanı yararsın ınsallah bnce al derım
  • merhaba,
    siena olunca kendimi yazmak durumunda hissettim. fiat siena benim ilk arabam. ben de aynı ikilemde kalmıştım. tipo 1.6 sx ie almak istiyordum ama bir arkadaşımın babasından gayet temiz bir fiat siena 1.4 el denk geldi. haziran 2007'de aldım 10.000ytl ye. adamlar gayet iyi bakmışlar. bütün bakımları yapılmış, 96.000'de aldım. daha yeni 100.000 oldu aracım.
    walla bu zamana kadar doğru dürüst sanayiye uğramadım bile. hatta üzerinde lpg bilem yok, taktırmayı da düşünmüyorum. biz daha önce toros ve skoda formana binmiştik. ben onlardan buna binince mercedese binmiş gibi oldum.
    benimle birlikte araba alan arkadaşlar, ya reno 9 broadway yada reno 19 megane aldılar. inanın o arabalarla uzun yola gidemiyoruz. ses almıyor. gayet rahat ve konforlu, ayrıca yakıtta cimri. bağaj hacmi hayli geniş. bagajını gören hayret ediyor. şimdilik bana yetiyor. tabi imkanınız varsa yeni kasası albeayı neden almayasınız ki.
    tabi olur da birgün imkanım olurda bir golfe binmek istiyorum.
    selametle.

    detaylar için:

    http://www.arabadergisi.com/sv/tofas-fiat/siena.htm




     Siena 1.4 EL


     Siena 1.4 EL


     Siena 1.4 EL


     Siena 1.4 EL


     Siena 1.4 EL


     Siena 1.4 EL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febahadir -- 19 Aralık 2007; 1:03:50 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.